Palermo #42 - The Wire Edition

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Παιδιά εγώ χαιρετώ,θα ρίξω και μια ματιά το βραδάκι αλλά αύριο μετά το φόνο (αν ζω :P ) θα καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα και θα ψηφίσω..Καληνυχτίζω το όμορφο Παλέρμο(μετά από 2 χρόνια επιτέλους:clapup:)

Αποκάλυψη ιδιότητας δημόσια μόνο αν πέσει τυμβωρυχία σε φάντασμα ή δοθεί ποινή από τη ΣΕ.

Εντάξει λοιπόν κύριε υπεύθυνε :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Παιδιά εγώ χαιρετώ,θα ρίξω και μια ματιά το βραδάκι αλλά αύριο μετά το φόνο αν ζω :P ) θα καταλήξω σε κάποια συμπεράσματα και θα ψηφίσω..Καληνυχτίζω το όμορφο Παλέρμο(μετά από 2 χρόνια επιτέλους:clapup:)



Εντάξει λοιπόν κύριε υπεύθυνε :P
Μονο stalia.//0 άσε έχω αφήσει τα επεισόδια του 5ου. Αγαπώ Lydia κ Stiles αλλά από τότε που εμφανίστηκε η Malia δεν την βλέπω πλέον με Stiles.

On:

Περιμένω τα τελευταία λόγια του Ηλία.Θέλω να μας πει γιατί ψήφισε πάη, πέραν του επειδή τον ψηφισε κ αυτός. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Με φάγατε μπαμπέσικα.. :(
Παρόλα αυτά, ευχαριστώ τους ψηφοφόρους μου όπως κάνουν και στις εκλογές :P

Άλλαξα την ψήφο μου διότι θεωρούσα εξαρχής περισσότερο ένοχο τον piemaker και θα προτιμούσα να ισοψηφίσω με εκείνον παρά με τον Τάσο που ίσως και να είναι αθώος τελικά και απλά να παίζει "σκληρά".
Να σημειώσω εδώ (μετά από άδεια της ΣΕ, απ' ότι κατάλαβα) ότι η αλλαγή της ψήφου μου σε piemaker έγινε προτού δω την αλλαγή της δικής του προς εμένα.

Δήλωσα άλλωστε ξεκάθαρα ότι ψήφισα τον Τάσο και λόγω του ότι ήθελα να σώσω τον κώλο μου (το οποίο προφανώς και θα οδηγούσε στο να κινηθούν υποψίες προς εμένα, και θα μου έφερνε και άλλες ψήφους, αλλά come on, δεν θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου.)
Αναμενόμενες ήταν και οι αλλαγές σε ψήφους που τελικά κατέληξαν και εμένα.
Μου κίνησαν όμως την περιέργεια και μου έδωσαν κάποιες ενδείξεις για πιθανά μέλη μαφίας αυτές οι αλλαγές.

Εν μέρει κατανοώ το ότι έφυγα, ίσως να έπρεπε να μην μιλήσω τόσο; Δεν γνωρίζω. Ίσως δεν ικανοποιηθήκατε από τα λεγόμενα μου; Μπορεί αυτό.
Λυπάμαι που δεν προσέφερα ότι θα ήθελα στον συνασπισμό που ανήκω.
Και ναι, μόνο και μόνο που ανέφερα τη λέξη "ομάδα" κάνατε αρκετοί σαν να διαβάζετε "μαφία", ίσως γιατί έτσι βόλευε κάποιους σας;
Ίσως γιατί λέτε "αυτός ανήκει στη μαφία και έχει αγωνία/ενθουσιασμό και του ξέφυγε;". Δεν ξέρω, δεν με περνάω για τόσο χαζό δα :P

Εν τέλει δεν ξέρω ποιος χρησιμοποίησε ως λόγο τα λεγόμενα μου περί παρθενιάς, αλλά δεν βρίσκω απολύτως κανένα νόημα αν οδήγησαν μόνο αυτά σε ψήφιση εμού. Αποτελούσαν ειλικρινείς δηλώσεις μου για τη στάση τη δική μου και των άλλων στο παιχνίδι.
Ήθελα να προσφέρω ότι μπορούσα ξαναλέω στον συνασπισμό στον οποίο ανήκω, και ο τρόπος με τον οποίο το έκανα, ήταν πολύ απλά ο τρόπος ο οποίος θεωρούσα ορθότερος.
Ελπίζω με την ερχόμενη δολοφονία να ξεκαθαρίσουν τα τοπία και να υπάρχει καλύτερη ιδέα σε κάποιους για το ποιος είναι ποιος.
Τα πράγματα από τη δική μου πλευρά ήταν αρκετά θολά όπως και να 'χει αφού είναι πρώτη μέρα :P

Τέλος αγαπητέ tsarachaf, είμαι αγοράκι να ξέρεις (γι' αυτό και λέει "Ο" εδώ αριστερά) :P

See you on the otherside :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
Αν ειναι η οχι ο φιλος κακος δεν θα το μαθουμε τωρα αλλα το θεωρω πολυ επιπολαιο το παιξιμο του και για αυτο αλλαξα ψηφο
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θεωρω και τον piemaker εντελως αθωο
Αν εκανα λαθος ˊ σωστο θα το δουμε στην πορεια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
O Ηλίας ήταν αθώος ρε παιδιάαααα.

Να αναμένετε δικό μου σεντόνι αργότερα με σχολιασμό, είμαι έξω τώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ας προχωρήσουμε σε ένα σύντομο recap, όσων συνέβησαν τις 2 τελευταίες μέρες...
Τέτοια αγωνία ούτε την πρώτη φορά που θα έκανα sex :redface:
Έφαγα κάνα 2ωρο για να διαβάσω το προηγούμενο παλέρμο που παίχτηκε (το οποίο απ' όσο κατάλαβα δεν ήταν και υπόδειγμα παιχνιδιού).
Ελπίζω το γεγονός ότι είναι η πρώτη μου φορά να μην με κάνει να παίξω τραγικά και να με θάβετε :(

Ας κερδίσουν οι καλύτεροι :P

Από την αρχή δε μου άρεσε το συγκεκριμένο post. Όπως χαρακτηριστικά είχα πει:
Επίκληση στο συναίσθημα;; Αφήστε με να κάνω λάθη, έτσι κι αλλιώς έχω στο μανίκι μου τη δικαιολογία του άπειρου παίχτη;; Χμμμ:hmm:


Τι γίνεται βρε παιδιά; Νωρίς άρχισαν οι σφαγές. :P

Άντε καλό μας παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε! :D

Που ακριβώς την είδε η Κλεοπάτρα τη σφαγή εκείνη τη στιγμή, αδυνατώ να το καταλάβω. Πέσανε δύο "τυχαίες" ψήφοι, θα εξηγήσω μετά γιατί βάζω τη λέξη εντός εισαγωγικών, και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όοοοολοι οι υπόλοιποι καλημέρα, καλησπέρα και καλή βραδιά.


Αρκετά ενδιαφέρον το γεγονός ότι ήταν οι πρώτοι πρώτοι που έριξαν ψήφο....Θα μπορούσε να ξέρουν κάτι παραπάνω σχετικά με τους ρόλους των παιχτών...Ή μπορεί απλά να ρίχνουν σταχτι στα ματια των υπολοιπων...

Ή πολύ απλά έριξαν μια "τυχαία" ψήφο, με σκοπό να κόψουν αντιδράσεις, όχι τόσο από τα άτομα τα οποία ψηφίστηκαν (ήμουνα σίγουρος, άλλωστε, ότι ο Τσατσουφ μπορούσε να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του), αλλά από τους υπόλοιπους που θα πιαστούν από τη συγκεκριμένη ψήφο, για να ρίξουν εύκολες κατηγορίες. Έχω την αίσθηση κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο Τάσος.

Ευχαριστώ Σπύρο μου για την ψήφο σου! :P Εξάλλου πρώτος γύρος είναι και δεν μπορεί να σχηματίσει κανείς άποψη (πέρα από τους μαφιόζους). Θα ψηφίσω κι εγώ τώρα γιατί δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ αργότερα. Ζητώ συγγνώμη προς την ΣΕ, αλλά είμαι από κινητό και δεν μπορώ να βάλω χρώμα κτλ. :redface: ΨΗΦΙΖΩ ΤΑΣΟΣ97, γιατί τον βλέπω πολύ ενεργό και ενθουσιασμένο κι αυτό τον κάνει ένοχο στα μάτια μου..μπορεί να κάνω λάθος, θα δείξει στην πορεία.

Πολύ ενδιαφέρον το περιεχόμενο του παραπάνω μηνύματος...
α) Ρίχνει την ψήφο σε ένα άτομο που προς το παρόν δεν έχει πάρει άλλες, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητη
β) 'Εχει ξαναπαίξει με τον Τάσο και ξέρει ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ενθουσιάζεται με τους ρόλους που είναι συνασπισμένους με τους πολίτες. Ακόμη όμως κι αν το έχει ξεχάσει, η δικαιολογία "ψηφίζω κάποιον γιατί δείχνει ενθουσιασμένος", προσωπικά δε μου κάνει. Περισσότερο επικίνδυνοι είναι όσοι παίζουν διακριτικά και όχι όσοι δείχνουν ενθουσιασμένοι, οπότε μπορούν εύκολα να υποπέσουν σε λάθη.

Hey guys. :)
Θα προσπαθήσω να σχολιάσω ό,τι σκέφτομαι μέχρι στιγμής, γιατί δεν βλέπω να έχει γραφεί κάτι ιδιαίτερο. Επίσης, έχουν πέσει πολλοί ψήφοι στην τύχη...



Ο Πάι έχει μπει στο παιχνίδι πολύ δυναμικά και ψηφίζει και από νωρίς. Είναι κακός που προσπαθεί να δημιουργήσει κύμα από νωρίς ή καλός που έχει ενθουσιαστεί που παίζουμε Παλέρμο μετά από τόσο καιρό; Μου εκπέμπει μια αυτοπεποίθηση γενικά να το πω; Πιστεύω πως μπορεί να έχει κάποιο βασικό ρόλο σε κάθε περίπτωση...


Σπυράκος, thomas l. και άλλοι δεν έχουν γράψει κάτι ιδιαίτερο, για να σχολιάσω. Κάποιοι που σπαμμάρουν θα μπορούσαν να κρύβουν κακό ρόλο, για να καλυφτούν...

Αυτά, θα επανέλθω για ό,τι νεότερο...

Έχω εξηγήσει πιο πάνω το σκεπτικό μου. Μια ψήφος που δίνεται νωρίς μπορεί να δώσει ώθηση στο παιχνίδι και να μας οδηγήσει σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Δε φοβάμαι να εκτεθώ και επιπλέον θέλω να το διασκεδάσω.

Με το bold θα συμφωνήσω απόλυτα.

λοιπόν καμάρια μου
η πρώτη ψήφος μου θα πάει σε ένα άτομο που δεν μίλησε ακόμα
μετά από μεγάλη σκέψη πίνοντας μπύρες :P
το άτομο το λένε
Nefeli Graf

Τι φάση ρε Θωμά; Φιλική συμμετοχή; Δεν είχες να σχολιάσει τίποτα πιο ουσιαστικό μέχρι εκείνη τη στιγμή; Εσύ δεν είσαι εκείνος που δεν πήγε για μπάνιο, για να μπορέσει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι; Εγώ αυτή την "αφοσίωση" δυσκολεύομαι να τη δω.

Για λιγο σας αφησα και εγινε χαμος με κατεβατα εδω.Επειδη βαριεμαι να βαζω πολλαπλες παραθεσεις και να σχολιαζω (θα το κανω τις επομενες μερες)δινω την ψηφο μου στον Τάσο97 για τον απλο λογο οτι ισως απο τον ενθουσιασμο του φανερωσε τον ρολο του.
Μπορει να κανω και λαθος φυσικα,αλλα who knows...:whistle:

Είπα και πριν ότι η αιτιολογία "τον ψηφίζω γιατί ενθουσιάστηκε", προσωπικά δε με ικανοποιεί. ΩΣΤΟΣΟ, επειδή είσαι το πρώτο άτομο που τόλμησε να δώσει δεύτερη ψήφο σε άτομο που ήδη είχε μία, δε με κάνει να σε υποψιάζομαι. Αν η Κλεοπ έχει κακό ρόλο, αυτός πιθανότατα είναι της πόρνης ή του Δ.Α. Μαφιόζος δεν παίζει να είναι.

Ψήφος: Τάσος97

Λόγοι
1. Χώθηκε νωρίς και ψήφισε με άκυρη δικαιολογία.
2. Μου είπε να "κλάψω", το οποίο νιώθω σαν τραμπουκισμό (χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει ένας μαφιόζος).
3. Από τη μία μου είπε να κλάψω και από την άλλη να chillάρω (διχασμένη προσωπικότητα -> πιθανό χαρακτηριστικό μαφιόζου).
4. Προκλητικός τρόπος γραφής γενικά.
5. Προφανώς συντελεί και το μέχρι τώρα προβάδισμα του στην ψηφοφορία διότι δεν θα ήθελα να πεθάνω τόσο νωρίς :redface:
6. Είναι/Θα πάει Ολλανδία και τον ζηλεύω :(

Οι λόγοι 1 έως 4 είναι απλά αστείοι. Προσωπικά δέχομαι και σέβομαι το νούμερο 5, αλλά μόνο αυτό.

Ανετα!

Λοιπον,ψηφίζω i_lie_us γιατι το post του περι αγωνιας και οτι ειναι το πρωτο του παιχνιδι μου φανηκε καπως αλλα οκ νωρις ειναι ακομα ισως να κανω και λαθος

Η πρώτη ουσιαστική κίνηση του ultra. Προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσα του. Τώρα αν είναι για καλό ή για κακό θα φανεί σύντομα.

Λοιπον, αργησα λιγο αλλα ευτυχως προλαβα...

Αν πρέπει να ριξω αναγκαστικα ψηφο με αιτιολογηση θα ψηφισω τον PieMaker γιατί ήταν ο πρώτος πρώτος που έριξε ψήφο σε άλλο μέλος με όχι και τόσο πετυχημενη δικαιολογια και μπορω να πω οτι καπως με παραξενεψε...Είναι και η αρχή βέβαια, ακομη υποθεσεις κανουμε...Παντως εγω ψηφισα!

Φανερά προσπαθεί να προστατέψει κάποιον, αλλά δε θέλει να εκτεθεί δίνοντας ψήφο σε κάποιον που έχει ήδη αρκετές. Να είναι άραγε ο Τάσος ή ο Eyeliner;; Προσωπικά πιστεύω ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Eyeliner:P...

Ψηφίζω τον i_lie_us, όχι για την απειρία του ή για την απουσία μηνυμάτων, αντιθέτως δεν είναι λόγος να τον ψηφίσω γι' αυτό, όσο το ότι ο λόγος (το λέγειν του σε κάποια post) του μου θυμίζει κάποια παίκτρια, που αποδείχτηκε σε προηγούμενο παλέρμο, ότι ήταν στην μαφία. Ελπίζω να κάνω λάθος για εσένα.

Και να που το παιχνίδι έρχεται στα ίσα του. Για κάποιο λόγο μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η Νεφέλη. Σε αντίθεση με άλλους, τουλάχιστον προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει (άσχετα με το αν το καταφέρνει ή όχι).

χωρις να εχω καταλαβει εντελως ποιοι ειναι οι κακοι κατι που φυσικα δεν γινεται σημερα ημουν αναμεσα στον piemaker και στον i lie us οπως εξηγησα και ποιο πανω τα οποια οποιος θελει τα θεωρει και ανουσια
τεσπα
σημερα θα ψηφισω τον piemaker καθως δεν υπηρχε διακιολογια σε αυτο που εκανε στην αρχη του παιχνιδιου

Τριπλή ισοψηφία!! Ποιόν θέλει να υπερασπιστεί όμως;;

Ψηφίζω Τάσος97 γιατί τελευταία λεπτά βλέπω να γίνεται κύμα να σωθεί και να φύγει ο Ηλίας.

Γενναία ψήφος, μιας και φέρνει τον Τάσο μπροστά σε ψήφους. Προσωπικά διαφωνώ βέβαια, αλλλά...

Και ήρθε η ώρα της ψήφου μου... i_lie_us, για την στάση της που σχολίασα πάνω και γιατί μου φαίνεται καλύτερη η ισοψηφία από το να χάσουμε έναν έμπειρο παίκτη πριν καταλάβουμε τι καπνό φουμάρει. Επίσης είναι ένα από τα άτομα που χρησιμοποίησαν την δικαιολογία του νέου και τώρα θα μπορούσε να είναι και λίγο δασκαλεμένο αυτό.

υγ. Επιφυλάσσομαι, για αλλαγή ψήφου, αν δω καινούριο κύμα να δημιουργείται...

Και να που το παιχνίδι έρχεται ξανά στα ίσα του.

thomas l. από εμένα για τους λόγους που προανέφερα. Γράφει με τη μορφή chat, ψηφίζει ακίνδυνα και φεύγει. Μου έχει κολλήσει το πώς επαιζε και στο προηγούμενο και μου φαίνεται ο ίδιος τρόπος παιξίματος βρε παιδιά... Και δεν απαντάει σε κατηγορίες, απλώς τις αποποιείται όπως τότε. Αυτό μου λέει το ένστικτό μου. Για τα κύματα που δημιουργήθηκαν θα σχολιάσω σε λίγο, γιατί έχω να αναπτύξω διάφορα σενάρια...

Κι εγώ υποψιάζομαι το Θωμά, αλλά η συγκεκριμένη ψήφος είναι αρκετά ασφαλής και χωρίς ιδιαίτερη ουσία, μια ανάσα πριν τη λήξη του πρώτου γύρου. Ίσως να μην ήθελε να πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του.

Αλλάζω την ψήφο μου από τσαφτσουφ σε i_lie_us

H αιτιολογία αργότερα, γιατί τώρα δε μπορώ.

Ο Τάσος ΔΕ μου φαίνεται ένοχος, μιας και στο συγκεκριμένο γύρο παίξαμε παρόμοια. Προτιμώ να ριψοκινδυνεύσω αλλάζοντας ψήφο, μιας και δε μου κάθεται καθόλου καλά το ενδεχόμενο της ισοψηφίας. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο δήμαρχος στο παιχνίδι, οπότε ίσως να μη φτάναμε ποτέ σε εκ νέου ψηφοφορία. Φροντίζω να ψηφίσω μερικά λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης, για να δω πως θα κινηθούν οι υπόλοιποι.

αλλαγη ψηφου σε i lie us θα εξηγησω σε λιγο
Αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενα. Προφανώς με την πρώτη αλλαγή ψήφου προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον Τάσο ή έστω να θάψει τον Eyeliner. Άλλη μια γενναία απόφαση, μιας και πήρε το παιχνίδι στα χέρια του. Ας ελπίσουμε πως είναι για καλό.

Ανακεφαλαίωση:

Με βάση τα όσα συνέβησαν σήμερα, για μένα οι top suspects (με σειρά εμφάνισης) είναι οι εξής:

1. Ντράμα
2. Θωμάς
3. Sommerfeld

Για τον Eyeliner δε μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, προτιμούσα ξεκάθαρα να αποχωρήσει αυτός και όχι ο Τάσος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
O Ηλίας ήταν αθώος ρε παιδιάαααα.

Να αναμένετε δικό μου σεντόνι αργότερα με σχολιασμό, είμαι έξω τώρα.

Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη;;

Edit: Μόνο μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ, αλλά αν πέσαμε σ' αυτή, πραγματικά πιάσαμε το Τζόκερ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
O Ηλίας ήταν αθώος ρε παιδιάαααα.

Να αναμένετε δικό μου σεντόνι αργότερα με σχολιασμό, είμαι έξω τώρα.

Μελανία, περιμένω με αγωνία το σεντόνι σου, για να δω γιατί υποστηρίζεις τόσο έντονα τον i_lie_us.

Έτσι όπως αντιδράς, υπονοείς κάτι ξεκάθαρα, αλλά μπορεί να ρίχνεις και στάχτη στα μάτια του κόσμου. Οπότε αναμένουμε.

Ή πολύ απλά έριξαν μια "τυχαία" ψήφο, με σκοπό να κόψουν αντιδράσεις, όχι τόσο από τα άτομα τα οποία ψηφίστηκαν (ήμουνα σίγουρος, άλλωστε, ότι ο Τσατσουφ μπορούσε να "υπερασπιστεί" τον εαυτό του), αλλά από τους υπόλοιπους που θα πιαστούν από τη συγκεκριμένη ψήφο, για να ρίξουν εύκολες κατηγορίες. Έχω την αίσθηση κάπως έτσι θα σκέφτηκε και ο Τάσος.

Επειδή σχολιάστηκε αρκετά αυτό σήμερα, ναι είναι ένα σοβαρό επιχείρημα για να στηρίξεις την σκέψη σου, αλλά το ξέρεις ότι δεν αποδεικνύει ότι δεν είχες και κάποιον άλλο στόχο από πίσω έτσι;;

Τι φάση ρε Θωμά; Φιλική συμμετοχή; Δεν είχες να σχολιάσει τίποτα πιο ουσιαστικό μέχρι εκείνη τη στιγμή; Εσύ δεν είσαι εκείνος που δεν πήγε για μπάνιο, για να μπορέσει να αφοσιωθεί στο παιχνίδι; Εγώ αυτή την "αφοσίωση" δυσκολεύομαι να τη δω.

Για φιλική συμμετοχή δεν ξέρω, αλλά σίγουρα παίζει με φόβο και δεν ξέρει να μιλήσει και να τεκμηριώσει αυτά που λέει. Τώρα αν είναι μαφιόζος δεν ξέρω και δεν μπορώ να το πω. Κι αυτό θα φανεί όταν αρχίσει να γίνεται τζέρτζελο με τους ψήφους και τις δολοφονίες στους αμέσως επόμενους γύρους...

Γενναία ψήφος, μιας και φέρνει τον Τάσο μπροστά σε ψήφους. Προσωπικά διαφωνώ βέβαια, αλλλά...

Η Μελανία, ή κάτι ξέρει, ή εκμεταλλεύεται την φήμη της ως η μονίμως καλή και τιμωρός των μαφιόζων και ρισκάρει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.


Ο Τάσος ΔΕ μου φαίνεται ένοχος, μιας και στο συγκεκριμένο γύρο παίξαμε παρόμοια. Προτιμώ να ριψοκινδυνεύσω αλλάζοντας ψήφο, μιας και δε μου κάθεται καθόλου καλά το ενδεχόμενο της ισοψηφίας. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο δήμαρχος στο παιχνίδι, οπότε ίσως να μη φτάναμε ποτέ σε εκ νέου ψηφοφορία. Φροντίζω να ψηφίσω μερικά λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης, για να δω πως θα κινηθούν οι υπόλοιποι.

Εγώ να πω την αλήθεια προτιμούσα μια ισοψηφία, γιατί φαίνονται πολύ περισσότερα πράγματα έτσι... Και φυσικά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αθώος ο Τάσος... Ούτε κι εσύ προφανώς.


Αυτό ομολογουμένως δεν το περίμενα. Προφανώς με την πρώτη αλλαγή ψήφου προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον Τάσο ή έστω να θάψει τον Eyeliner. Άλλη μια γενναία απόφαση, μιας και πήρε το παιχνίδι στα χέρια του. Ας ελπίσουμε πως είναι για καλό.

Το πρόβλημα είναι ότι τουλάχιστον εγώ, άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω από την δικαιολόγηση της αλλαγής.

Ανακεφαλαίωση:

Με βάση τα όσα συνέβησαν σήμερα, για μένα οι top suspects (με σειρά εμφάνισης) είναι οι εξής:

1. Ντράμα
2. Θωμάς
3. Sommerfeld

Η αλήθεια είναι ότι κι οι δικές σου κατηγορίες μου φαίνονται λίγο πολύ στο φλου, χωρίς να τους θεωρώ και αθώους, έτσι; Αλλά οκ, ακόμη δεν έχουμε ιδιαίτερα δεδομένα. Το θέμα είναι ότι αναφέρεσαι μόνο σε άτομα που μίλησαν από ελάχιστα έως καθόλου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη ουσία. Το θέμα είναι αυτοί που μιλάνε και προσπαθούν να παραπλανήσουν.

Για τον Eyeliner δε μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, προτιμούσα ξεκάθαρα να αποχωρήσει αυτός και όχι ο Τάσος.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Τουλάχιστον για αυτό τον γύρο.


ΥΓ. i_lie_us, συγγνώμη που σου άλλαξα το φύλο, δεν το πρόσεξα το "Ο" στο πλάι και για κάποιο λόγο μου κόλλησε ότι είσαι κοπέλα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
Πολύ ενδιαφέρον το περιεχόμενο του παραπάνω μηνύματος...
α) Ρίχνει την ψήφο σε ένα άτομο που προς το παρόν δεν έχει πάρει άλλες, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν απαρατήρητη
β) 'Εχει ξαναπαίξει με τον Τάσο και ξέρει ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ενθουσιάζεται με τους ρόλους που είναι συνασπισμένους με τους πολίτες. Ακόμη όμως κι αν το έχει ξεχάσει, η δικαιολογία "ψηφίζω κάποιον γιατί δείχνει ενθουσιασμένος", προσωπικά δε μου κάνει. Περισσότερο επικίνδυνοι είναι όσοι παίζουν διακριτικά και όχι όσοι δείχνουν ενθουσιασμένοι, οπότε μπορούν εύκολα να υποπέσουν σε λάθη.
α) Δεν έριξα την ψήφο για να περάσω απαρατήρητη, αλλά επειδή θεώρησα τον Τάσο περισσότερο ύποπτο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νομίζω έχω αυτό το δικαίωμα. :)
β) Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι μετά από δύο χρόνια πως έπαιζε τότε, απλά κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα. Πάντα (αν θυμάσαι) ήμουν ήσυχη και μη-φαν των σεντονιών, έλεγα αυτά που θεωρούσα απαραίτητα. Και ναι, μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι ο Τάσος ύποπτος. Το είπα και το μεσημέρι.

Ανακεφαλαίωση:

Με βάση τα όσα συνέβησαν σήμερα, για μένα οι top suspects (με σειρά εμφάνισης) είναι οι εξής:

1. Ντράμα
2. Θωμάς
3. Sommerfeld

Για τον Eyeliner δε μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, προτιμούσα ξεκάθαρα να αποχωρήσει αυτός και όχι ο Τάσος.
Γιατί τόσο υποστηρικτής του Τάσου; Πως γίνεται να είσαι σίγουρος; :hmm:
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, πραγματικά. Κάτι τέτοιο δικαιολογείται στην περίπτωση που ξέρετε ο ένας τον ρόλο του άλλου και αλληλουποστηρίζεστε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
α) Δεν έριξα την ψήφο για να περάσω απαρατήρητη, αλλά επειδή θεώρησα τον Τάσο περισσότερο ύποπτο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νομίζω έχω αυτό το δικαίωμα. :)
β) Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι μετά από δύο χρόνια πως έπαιζε τότε, απλά κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα. Πάντα (αν θυμάσαι) ήμουν ήσυχη και μη-φαν των σεντονιών, έλεγα αυτά που θεωρούσα απαραίτητα. Και ναι, μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι ο Τάσος ύποπτος. Το είπα και το μεσημέρι.

Το δικαίωμα να θεωρείς κάποιον πιο ένοχο το έχεις. Αλλά έχεις και την υποχρέωση να προσπαθείς να χρησιμοποιείς και κάποια επιχειρήματα που να στέκουν και όχι ενθουσιασμούς και άλλα παρόμοια.
Όπως επίσης όλοι οι υπόλοιποι έχουμε το δικαίωμα να μην μας καλύπτουν τα όσα λες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Ανετα!

Λοιπον,ψηφίζω i_lie_us γιατι το post του περι αγωνιας και οτι ειναι το πρωτο του παιχνιδι μου φανηκε καπως αλλα οκ νωρις ειναι ακομα ισως να κανω και λαθος
:hmm: Οκ, επειδή είναι και πρώτο σου παιχνίδι, πρώτος γύρος ίσως να δεχτώ την δικαιολογησή σου.
θα μου πεις δηλαδη οτι οι σκεψεις μου για τον piemaker ειναι μπαρουφες και οτι ειναι ανουσια αυτα που λεω?
νταξ δικαιωμα βεβαια η ψηφος σου αλλα αυτο που ειπες δεν μου φαινεται και σωστο
εδω οι μισοι δεν γραφουν και αλλοι λενε ιδια πραγματα με μενα
τεσπα και εσυ εμενα δεν με πειθεις καθως για μενα αυτα που λεω νταξ δεν περνουν και οσκαρ αλλα δεν ειναι και ανοησιες αλλα μια διαφορετικη προσσεγγιση στην κινηση του piemaker
εσενα δεν θα σε ψηφιζα τωρα καθως δεν σε εχω ψηχολογησει
καλη διασκεδαση!
Δεν έκανες και τρομερή σκέψη, είπες ότι δεν σε πείθει που έριξε νωρίς ψήφο και ότι επειδή ήταν τόσες φορές μαφιοζος ο τσαρατσαφ μειώνονται οι πιθανότητες να είναι πάλι μαφιόζος άρα ο Piemaker προσπαθεί να βγάλει έναν αθώο. Χάνω κάτι;
Ψηφίζω Τάσος97 γιατί τελευταία λεπτά βλέπω να γίνεται κύμα να σωθεί και να φύγει ο Ηλίας.
Ενώ το κύμα εναντίων του Τάσου, που πήγες να δημιουργησεις κιόλας;

Curiouser and curiouser...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Να είναι άραγε ο Τάσος ή ο Eyeliner;; Προσωπικά πιστεύω ότι προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Eyeliner:P...
Ποιος είναι αυτός; Στο i_lie_us αναφέρεσαι ή πέφτω έξω;

Και να που το παιχνίδι έρχεται στα ίσα του. Για κάποιο λόγο μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η Νεφέλη. Σε αντίθεση με άλλους, τουλάχιστον προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει (άσχετα με το αν το καταφέρνει ή όχι).
Μην λες, ότι σου αρέσει ο τρόπος, γιατί θα το παρεξηγήσουν.:P

Κι εγώ υποψιάζομαι το Θωμά, αλλά η συγκεκριμένη ψήφος είναι αρκετά ασφαλής και χωρίς ιδιαίτερη ουσία, μια ανάσα πριν τη λήξη του πρώτου γύρου. Ίσως να μην ήθελε να πάρει κάποιον αθώο στο λαιμό του.
:hehe:

Με βάση τα όσα συνέβησαν σήμερα, για μένα οι top suspects (με σειρά εμφάνισης) είναι οι εξής:
3. Sommerfeld
Ο λόγος; Δεν πρόσεξα αν είπες κάτι προηγουμένως, επανάλαβε, αν μπορείς.


Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη;;

Edit: Μόνο μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ, αλλά αν πέσαμε σ' αυτή, πραγματικά πιάσαμε το Τζόκερ.
Ή να είναι συγκάτοικος. Ή να έχει κάρτα. Σκέφτηκες κανένα από τα δύο; Ή πρόσθεσα λόγους για τους οποίους θα γνώριζε την ταυτότητά του;

Για φιλική συμμετοχή δεν ξέρω, αλλά σίγουρα παίζει με φόβο και δεν ξέρει να μιλήσει και να τεκμηριώσει αυτά που λέει. Τώρα αν είναι μαφιόζος δεν ξέρω και δεν μπορώ να το πω. Κι αυτό θα φανεί όταν αρχίσει να γίνεται τζέρτζελο με τους ψήφους και τις δολοφονίες στους αμέσως επόμενους γύρους...
Έπρεπε να τον είχε ξεπεράσει, όντας το δεύτερο παιχνίδι που συμμετέχει.

Η Μελανία, ή κάτι ξέρει, ή εκμεταλλεύεται την φήμη της ως η μονίμως καλή και τιμωρός των μαφιόζων και ρισκάρει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Τα ίδια σκεφτόμουν και στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν στην ομάδα των πολιτών. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Έπρεπε να τον είχε ξεπεράσει, όντας το δεύτερο παιχνίδι που συμμετέχει.

Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια το πρώτο του παιχνίδι κράτησε 2-3 μέρες και ήταν μαφιόζος και δεν τον αφήναμε και να μιλάει ιδιαίτερα. Όχι, δεν τον δικαιολογεί πλήρως, αλλά μπορώ να καταλάβω την επιφυλακτικότητα. Φυσικά και δεν τον δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν έχουμε δει από αυτόν κάτι που να μοιάζει έστω με επιχείρημα.


Τα ίδια σκεφτόμουν και στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν στην ομάδα των πολιτών. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια.

Είναι ακριβώς το ίδιο με το να θεωρούμε κάποιον ένοχο επειδή ήταν και την προηγούμενη φορά. Οπότε μέχρι να προχωρήσει επαρκώς το παιχνίδι, προσωπικά επιλέγω να κρατάω μικρό καλάθι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ας εξηγηθώ και εγώ σιγά σιγά.

Κατ'αρχάς ξεκινάω από την ψήφο μου και την υπεράσπιση μου για τον Ηλία. Κατ'αρχάς προσέξατε όλοι ότι μόνο εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω και τον υποστηρίζω ανοιχτά; Είδατε ότι κανένας δεν ήρθε να τον σώσει, αλλά όταν έφερα την πλέον ισοψηφία έπεσαν όλοι να σώσουν τον Τάσο; Ποιος βγήκε να τον στηρίξει;; Κανένας!! Μα τι μαφία είναι αυτή, άφησε ήδη έναν μαφιόζο να φύγει χωρίς μάχη. Επικαλούμαι την κοινή λογική. Μην αφήνεστε στην τύχη παιδιά, ξυπνήστε λίγο. Όλοι όσοι σώσατε τον Τάσο, είστε πλέον στο στόχαστρο για μενα.

Που ακριβώς την είδε η Κλεοπάτρα τη σφαγή εκείνη τη στιγμή, αδυνατώ να το καταλάβω. Πέσανε δύο "τυχαίες" ψήφοι, θα εξηγήσω μετά γιατί βάζω τη λέξη εντός εισαγωγικών, και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Όοοοολοι οι υπόλοιποι καλημέρα, καλησπέρα και καλή βραδιά.

Πες τα.

Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρη;;

Edit: Μόνο μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ, αλλά αν πέσαμε σ' αυτή, πραγματικά πιάσαμε το Τζόκερ.

Ας σκεφτούμε με ποια λογική θα μπορούσα να μιλάω με σιγουριά...

Πιθανές περιπτώσεις:
1. Είμαστε συγκάτοικοι;
2. Είμαι μαφιόζα και αποφασίσαμε με την ομάδα να βγω να υποστηρίξω μόνο εγώ μια χαμένη υπόθεση :hehe: αφού κανένας μα κανένας δεν πήρε θέση, απλά έτρεξαν να σώσουν τον τάσο. Δεν παίχτηκε ούτε μια κάρτα, τίποτα. :P
3. Ξέρω κάτι και είδα από ποιους ψηφίστηκε ίσως;
4. ΚΥΡΙΩΣ στηρίζομαι στο γεγονός όμως ότι όλες οι αλλαγές ψήφου και το ρεύμα έγιναν εναντίον του. Πολύ βολικό δεν νομίζετε;
5. Μία κάρτα;; ;)

Μελανία, περιμένω με αγωνία το σεντόνι σου, για να δω γιατί υποστηρίζεις τόσο έντονα τον i_lie_us.

Έτσι όπως αντιδράς, υπονοείς κάτι ξεκάθαρα, αλλά μπορεί να ρίχνεις και στάχτη στα μάτια του κόσμου. Οπότε αναμένουμε.

Ακριβέ μου, απορώ ακόμα που πιστεύεις ότι βγάλαμε έναν μαφιόζο :hehe:

Η Μελανία, ή κάτι ξέρει, ή εκμεταλλεύεται την φήμη της ως η μονίμως καλή και τιμωρός των μαφιόζων και ρισκάρει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αγαπητά μου, it's show time!! Βγαίνω και παίζω πολύ πολύ ανοιχτά και σας λέω ότι αποτύχαμε σήμερα!! Δεν χτυπήσαμε μαφιόζο!!

α) Δεν έριξα την ψήφο για να περάσω απαρατήρητη, αλλά επειδή θεώρησα τον Τάσο περισσότερο ύποπτο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νομίζω έχω αυτό το δικαίωμα. :)
β) Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι μετά από δύο χρόνια πως έπαιζε τότε, απλά κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα. Πάντα (αν θυμάσαι) ήμουν ήσυχη και μη-φαν των σεντονιών, έλεγα αυτά που θεωρούσα απαραίτητα. Και ναι, μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι ο Τάσος ύποπτος. Το είπα και το μεσημέρι.


Γιατί τόσο υποστηρικτής του Τάσου; Πως γίνεται να είσαι σίγουρος; :hmm:
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, πραγματικά. Κάτι τέτοιο δικαιολογείται στην περίπτωση που ξέρετε ο ένας τον ρόλο του άλλου και αλληλουποστηρίζεστε.

:whistle:


Ενώ το κύμα εναντίων του Τάσου, που πήγες να δημιουργησεις κιόλας;

Curiouser and curiouser...

Αχ ναι δεν το είδες το κύμα που δημιούργησα; :/: Έπαιξα πολύ απλά, έφερα απλά μια ισοψηφία, πετάχτηκαν όλοι εναντίον του Ηλία, ο Ηλίας έφυγε πανεύκολα και εγώ έκανα κύμα εναντίον του Τάσου! Μπράβο JKaradakov το βρήκες ;)
Τι συμβαίνει JK, χτύπησα φλέβα; :whistle:

Με λίγα λόγια:

Ο τάσος μέχρι τις 19.33 προηγείται, όπου ξαφνικά:
ultraviolence: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198702&postcount=114
Nefeli Graf: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198708&postcount=120
tsarachaf : https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198714&postcount=124

Και PieMaker και johnietraf αλλάζουν ψήφο, κατά του Ηλία. Πουθενά ούτε ένα ίχνος υποστήριξης :hehe:

Δεν ξέρω πόσοι μαφιόζοι έχουν μπλεχτεί σε αυτό, ούτε αν όντως ο Τάσος ξέφυγε κατά τύχη ή επίτηδες. Αλλά ένα επίσης όνομα ξέφυγε που ανέβαινε -κι ας μην το ξεχνάμε- PieMaker.
Αυτά προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αχ ναι δεν το είδες το κύμα που δημιούργησα; :/: Έπαιξα πολύ απλά, έφερα απλά μια ισοψηφία, πετάχτηκαν όλοι εναντίον του Ηλία, ο Ηλίας έφυγε πανεύκολα και εγώ έκανα κύμα εναντίον του Τάσου! Μπράβο JKaradakov το βρήκες ;)
Τι συμβαίνει JK, χτύπησα φλέβα; :whistle:
Αρτηρία!

Είμαστε μαφία και βγήκαμε απο το πρώτο λεπτό έτσι να "μαλώσουμε" για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια.

Ας σχολιάσω κάποια απο τα παρακάτω:
Πιθανές περιπτώσεις:
1. Είμαστε συγκάτοικοι;
2. Είμαι μαφιόζα και αποφασίσαμε με την ομάδα να βγω να υποστηρίξω μόνο εγώ μια χαμένη υπόθεση :hehe: αφού κανένας μα κανένας δεν πήρε θέση, απλά έτρεξαν να σώσουν τον τάσο. Δεν παίχτηκε ούτε μια κάρτα, τίποτα. :P
3. Ξέρω κάτι και είδα από ποιους ψηφίστηκε ίσως;
4. ΚΥΡΙΩΣ στηρίζομαι στο γεγονός όμως ότι όλες οι αλλαγές ψήφου και το ρεύμα έγιναν εναντίον του. Πολύ βολικό δεν νομίζετε;
5. Μία κάρτα;; ;)
1. True, μπορεί.
3. Και εδώ true, μπορεί να είσαι απο τους πολίτες που ξέρουν τους δύο φανερούς μαφιοζους.
4. Μα οι κινήσεις που έκανε ήταν άχαρες είχες μια ψήφο αυτο και μια ο τάσος. Γτ επέλεξε να ψηφίσει τον Τάσο, για να καλύψει το κουφάρι του, όπως λέει, και όχι κάποιον άλλον απο τους 7-8 πόσοι ήταν που είχαν ψηφισθεί. Λόγου του ύφους τους και του ότι τον στρίμωξε λίγο; Το λιγότερο κακό παίξιμο.
5. Έπαιξες απο τώρα κάρτα; Αμφιβάλλω, γτ είναι πολύ νωρίς στο παιχνίδι για να είδες κάτι και να ρώτησες.

Όπως και να έχει, υπάρχουν ρόλοι που μπορούν να μάθουν πολλά σήμερα, θα δούμε απο αύριο τι θα γίνει, αλλά και την δολοφονία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ας εξηγηθώ και εγώ σιγά σιγά.

Κατ'αρχάς ξεκινάω από την ψήφο μου και την υπεράσπιση μου για τον Ηλία. Κατ'αρχάς προσέξατε όλοι ότι μόνο εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω και τον υποστηρίζω ανοιχτά; Είδατε ότι κανένας δεν ήρθε να τον σώσει, αλλά όταν έφερα την πλέον ισοψηφία έπεσαν όλοι να σώσουν τον Τάσο; Ποιος βγήκε να τον στηρίξει;; Κανένας!! Μα τι μαφία είναι αυτή, άφησε ήδη έναν μαφιόζο να φύγει χωρίς μάχη. Επικαλούμαι την κοινή λογική. Μην αφήνεστε στην τύχη παιδιά, ξυπνήστε λίγο. Όλοι όσοι σώσατε τον Τάσο, είστε πλέον στο στόχαστρο για μενα.

Βλέπεις κανέναν να είναι βέβαιος ότι ο i_lie_us είναι μαφιόζος;; Εικασίες κάνουμε όλοι σ'αυτό το σημείο. Αλλά ναι, εμένα προσωπικά δεν με παραξενεύει ότι δεν έγινε χαμός για να σωθεί, άκομη κι αν ήταν. Κι αν το θέτεις έτσι, ναι σ'αυτό το σημείο, προτιμούσα να μείνει ο Τάσος, μέχρι να αποκτήσουμε κανένα επιπλέον στοιχείο, παρά τώρα και να είμαστε όλοι με την απορία, από το να μείνει κάποιος που τονίζει το πόσο άπειρος είναι και προσπαθεί να δικαιολογήσει το πως ψηφίζει και δεν χρησιμοποιεί κάτι που να μπορεί έστω να σταθεί λίγο

Ας σκεφτούμε με ποια λογική θα μπορούσα να μιλάω με σιγουριά...

Πιθανές περιπτώσεις:
1. Είμαστε συγκάτοικοι;
2. Είμαι μαφιόζα και αποφασίσαμε με την ομάδα να βγω να υποστηρίξω μόνο εγώ μια χαμένη υπόθεση :hehe: αφού κανένας μα κανένας δεν πήρε θέση, απλά έτρεξαν να σώσουν τον τάσο. Δεν παίχτηκε ούτε μια κάρτα, τίποτα. :P
3. Ξέρω κάτι και είδα από ποιους ψηφίστηκε ίσως;
4. ΚΥΡΙΩΣ στηρίζομαι στο γεγονός όμως ότι όλες οι αλλαγές ψήφου και το ρεύμα έγιναν εναντίον του. Πολύ βολικό δεν νομίζετε;
5. Μία κάρτα;; ;)


Γιατί σοκάρεσαι τόσο που δεν παίχτηκαν κάρτες σ'αυτόν τον γύρο; Όποιος έπαιζε κάρτα θα έμπαινε αυτόματα στο στόχαστρο. Γιατί να το ρισκάρει, ενώ δεν έχουμε καν στοιχεία;;
Όπως δημιουργήθηκε ξαφνικά ένα ρεύμα κατά του Τάσου, έτσι υπήρξε και κόσμος που δεν τον έπεισε όλη αυτή η προσπάθεια.
Όλα αυτά που λέμε τώρα, έγιναν πρακτικά την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας, οπότε για μένα φαινόταν πως όλο αυτό κάπου πήγαινε. Όπως λες ότι κάποιοι πήγαν να φάνε τον i_lie_us, με τον ίδιο τρόπο κάποιος άλλος μπορεί να υποστηρίξει ότι πήγαν να φάνε τον Τάσο.
Δεν ξέρω αν είσαι μαφιόζος, αλλά ναι, ανησυχώ ότι θα μπορούσες να εκμεταλευτείς το γκελ που κάνεις στους υπόλοιπους πολίτες και να παραπλανήσεις τον κόσμο, αρά για μένα είναι όλα ανοιχτά.

Ακριβέ μου, απορώ ακόμα που πιστεύεις ότι βγάλαμε έναν μαφιόζο :hehe:

Δεν είπα ποτέ ότι βγάλαμε μαφιόζο, τσέκαρε καλύτερα τα λόγια μου αν θέλεις.

Αγαπητά μου, it's show time!! Βγαίνω και παίζω πολύ πολύ ανοιχτά και σας λέω ότι αποτύχαμε σήμερα!! Δεν χτυπήσαμε μαφιόζο!!

Άρχισες κι εσύ τα συναισθηματικά;; Δεν το περίμενα από σένα αυτό. Ναι, λογικά δεν πετύχαμε μαφιόζο σήμερα, αλλά λίγο λίγο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται το νήμα.

Αχ ναι δεν το είδες το κύμα που δημιούργησα; :/: Έπαιξα πολύ απλά, έφερα απλά μια ισοψηφία, πετάχτηκαν όλοι εναντίον του Ηλία, ο Ηλίας έφυγε πανεύκολα και εγώ έκανα κύμα εναντίον του Τάσου! Μπράβο JKaradakov το βρήκες ;)
Τι συμβαίνει JK, χτύπησα φλέβα; :whistle:

Με λίγα λόγια:

Ο τάσος μέχρι τις 19.33 προηγείται, όπου ξαφνικά:
ultraviolence: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198702&postcount=114
Nefeli Graf: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198708&postcount=120
tsarachaf : https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4198714&postcount=124

Και PieMaker και johnietraf αλλάζουν ψήφο, κατά του Ηλία. Πουθενά ούτε ένα ίχνος υποστήριξης :hehe:

Δεν ξέρω πόσοι μαφιόζοι έχουν μπλεχτεί σε αυτό, ούτε αν όντως ο Τάσος ξέφυγε κατά τύχη ή επίτηδες. Αλλά ένα επίσης όνομα ξέφυγε που ανέβαινε -κι ας μην το ξεχνάμε- PieMaker.
Αυτά προς το παρόν.

Μελανία, το πας αναλυτικά αλλά τα λες λίγο λάθος... Δεν έφερες ισοψηφία, πήγες να βγάλεις τον Τάσο, την ισοψηφία την έφερα εγώ στις 19:58 που ήταν η τελευταία ψήφος πριν το πρώτο κλείδωμα.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα ο i_lie_us ήταν αθώος και ότι καποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ρευστή κατάσταση για να βγάλουν κάποιον έμπειρο κι όταν η κατάσταση στράβωσε παράτησαν το πλάνο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Λοιπόν, σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω ότι διώξαμε δολοφόνο σήμερα. Ο i_lie_us δεν φάνηκε να έχει υποστήριξη και συγκέντρωσε ψήφους αρκετά εύκολα. Θαρρώ ότι, εάν ήταν μαφιόζος, δεν θα τον άφηναν οι μαφιόζοι να αποχωρήσει τόσο εύκολα από τον πρώτο γύρο. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε αρκετοί ότι ήταν προτιμότερο που έφυγε ο i_lie_us και όχι ο Τάσος. Γιατί δηλαδή, πώς αθωώθηκε κάπως ακριβώς ο Τάσος; Και ποιο είναι το σοβαρό επιχείρημα με το οποίο έφυγε ο i_lie_us, το οποίο τον καθιστά πιο ύποπτο; Φρικ, εσύ όχι μόνο τα υποστήριξες αυτά, αλλά άλλαξες και την ψήφο σου, ούτως ώστε να φύγει ο i_lie_us. Γιατί ήταν προτιμότερο να φύγει αυτός τελικά;

Προσωπικά ψήφισα τον Θωμά βάσει των όσων είπα εδώ και εδώ, αλλά δεν φαίνεται να έχω πείσει ιδιαίτερα, μιας και ο Θωμάς "εξαφανίζεται" και ξεχνιέται. Θωμά, όταν δεις το ποστ μου, απάντησε μου πλιζ στις κατηγορίες. Τώρα σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υπόπτους, νομίζω πως είναι αρκετά πιθανόν 1-2 άτομα να κρύβονται πίσω από τις ψήφους κατά του i_lie_us. Εξαρτάται όμως αυτό από το εάν ο Τάσος είναι πολίτης. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον έχουμε αρκετό ψάξιμο μπροστά μας. Πιο ύποπτος μέχρι στιγμής εκτός από τον Θωμά, μου φαίνεται ο Piemaker λόγω του άφοβου τρόπου παιξίματός του και της ψήφου Θα τσεκάρω το πρωί όμως και καλύτερα τους υπόλοιπους που ψήφισαν...

Αυτά, περισσότερα αύριο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Βλέπεις κανέναν να είναι βέβαιος ότι ο i_lie_us είναι μαφιόζος;; Εικασίες κάνουμε όλοι σ'αυτό το σημείο. Αλλά ναι, εμένα προσωπικά δεν με παραξενεύει ότι δεν έγινε χαμός για να σωθεί, άκομη κι αν ήταν. Κι αν το θέτεις έτσι, ναι σ'αυτό το σημείο, προτιμούσα να μείνει ο Τάσος, μέχρι να αποκτήσουμε κανένα επιπλέον στοιχείο, παρά τώρα και να είμαστε όλοι με την απορία, από το να μείνει κάποιος που τονίζει το πόσο άπειρος είναι και προσπαθεί να δικαιολογήσει το πως ψηφίζει και δεν χρησιμοποιεί κάτι που να μπορεί έστω να σταθεί λίγο

Αυτό είναι άδικο που λες για τους καινούριους :P Δεν θα μπορούν ασφαλώς να μιλήσουν με τρομερή επιχειρηματολογία από τώρα, αυτό δεν θα έκανε μπαμ;; Επίσης Τσαρα, η πλειοψηφία κατά του Ηλία ήταν εμφανής.

Γιατί σοκάρεσαι τόσο που δεν παίχτηκαν κάρτες σ'αυτόν τον γύρο; Όποιος έπαιζε κάρτα θα έμπαινε αυτόματα στο στόχαστρο. Γιατί να το ρισκάρει, ενώ δεν έχουμε καν στοιχεία;;

Μα δεν σοκάρομαι, άμα ήταν τόσο σημαντικό να παιχτεί κάρτα θα είχε παιχτεί, αυτό σου λέω...

Όπως δημιουργήθηκε ξαφνικά ένα ρεύμα κατά του Τάσου, έτσι υπήρξε και κόσμος που δεν τον έπεισε όλη αυτή η προσπάθεια.

Δεν υπήρξε ποτέ ρεύμα κατά του Τάσου... Και μην με κατηγορήσετε ότι το έκανα εγώ, γιατί εγώ ψήφισα λίγο πριν τις οχτώ.

Όλα αυτά που λέμε τώρα, έγιναν πρακτικά την τελευταία ώρα της ψηφοφορίας, οπότε για μένα φαινόταν πως όλο αυτό κάπου πήγαινε. Όπως λες ότι κάποιοι πήγαν να φάνε τον i_lie_us, με τον ίδιο τρόπο κάποιος άλλος μπορεί να υποστηρίξει ότι πήγαν να φάνε τον Τάσο.
Δεν ξέρω αν είσαι μαφιόζος, αλλά ναι, ανησυχώ ότι θα μπορούσες να εκμεταλευτείς το γκελ που κάνεις στους υπόλοιπους πολίτες και να παραπλανήσεις τον κόσμο, αρά για μένα είναι όλα ανοιχτά.

Eπισημαίνω για άλλη μια φορά ότι δεν έγινε καμία προσπάθεια να σωθεί ο Ηλίας...

Άρχισες κι εσύ τα συναισθηματικά;; Δεν το περίμενα από σένα αυτό. Ναι, λογικά δεν πετύχαμε μαφιόζο σήμερα, αλλά λίγο λίγο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται το νήμα.

πες μου τα συμπεράσματα σου.

Μελανία, το πας αναλυτικά αλλά τα λες λίγο λάθος... Δεν έφερες ισοψηφία, πήγες να βγάλεις τον Τάσο, την ισοψηφία την έφερα εγώ στις 19:58 που ήταν η τελευταία ψήφος πριν το πρώτο κλείδωμα.

Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα ο i_lie_us ήταν αθώος και ότι καποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ρευστή κατάσταση για να βγάλουν κάποιον έμπειρο κι όταν η κατάσταση στράβωσε παράτησαν το πλάνο...

Αααα, συγγνώμη, ήμουν από κινητό και έξω και όταν κάθισα να γράψω το σεντόνι είχα αυτό στο μυαλό μου. Ωραία, έφερες εσύ την ισοψηφία. Δεν είδες ότι υπήρξε ένα ρεύμα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thomas l.

Τιμώμενο Μέλος

Ο ΘΩΜΑΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,526 μηνύματα.
Λοιπόν, σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω ότι διώξαμε δολοφόνο σήμερα. Ο i_lie_us δεν φάνηκε να έχει υποστήριξη και συγκέντρωσε ψήφους αρκετά εύκολα. Θαρρώ ότι, εάν ήταν μαφιόζος, δεν θα τον άφηναν οι μαφιόζοι να αποχωρήσει τόσο εύκολα από τον πρώτο γύρο. Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε αρκετοί ότι ήταν προτιμότερο που έφυγε ο i_lie_us και όχι ο Τάσος. Γιατί δηλαδή, πώς αθωώθηκε κάπως ακριβώς ο Τάσος; Και ποιο είναι το σοβαρό επιχείρημα με το οποίο έφυγε ο i_lie_us, το οποίο τον καθιστά πιο ύποπτο; Φρικ, εσύ όχι μόνο τα υποστήριξες αυτά, αλλά άλλαξες και την ψήφο σου, ούτως ώστε να φύγει ο i_lie_us. Γιατί ήταν προτιμότερο να φύγει αυτός τελικά;

Προσωπικά ψήφισα τον Θωμά βάσει των όσων είπα εδώ και εδώ, αλλά δεν φαίνεται να έχω πείσει ιδιαίτερα, μιας και ο Θωμάς "εξαφανίζεται" και ξεχνιέται. Θωμά, όταν δεις το ποστ μου, απάντησε μου πλιζ στις κατηγορίες. Τώρα σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υπόπτους, νομίζω πως είναι αρκετά πιθανόν 1-2 άτομα να κρύβονται πίσω από τις ψήφους κατά του i_lie_us. Εξαρτάται όμως αυτό από το εάν ο Τάσος είναι πολίτης. Σε αυτή την περίπτωση, μάλλον έχουμε αρκετό ψάξιμο μπροστά μας. Πιο ύποπτος μέχρι στιγμής εκτός από τον Θωμά, μου φαίνεται ο Piemaker λόγω του άφοβου τρόπου παιξίματός του και της ψήφου Θα τσεκάρω το πρωί όμως και καλύτερα τους υπόλοιπους που ψήφισαν...

Αυτά, περισσότερα αύριο...
με ψήφισες επειδή έριξα μια τυχαία ψήφο
όπως το ίδιο έκαναν κ άλλα άτομα

αυτό δε με κάνει δολοφόνο


ο piemaker είναι πιο ύποπτος μιας κ άλλαξε την ψήφο του για να βγει ο i_lie_us
κ δεν γίνεται να μας θεωρείς ύποπτους κ τους 2 (αφού με είχε κάνει επίθεση επειδή ψήφισα την νεφέλη)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Πάμε για σεντονάκι όπως το βλέπω μπας και βοηθήσω και εμένα να δω τι παίζει.

ρίξαμε την ψήφο και γεια σας φάση ε;
Όχι, φάση έμεινα όσο μπορούσα και έγραψα ό,τι μπορούσα καλύτερα μέχρι να φύγω.

Ψήφος: Τάσος97

Λόγοι
1. Χώθηκε νωρίς και ψήφισε με άκυρη δικαιολογία.
2. Μου είπε να "κλάψω", το οποίο νιώθω σαν τραμπουκισμό (χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να έχει ένας μαφιόζος).
3. Από τη μία μου είπε να κλάψω και από την άλλη να chillάρω (διχασμένη προσωπικότητα -> πιθανό χαρακτηριστικό μαφιόζου).
4. Προκλητικός τρόπος γραφής γενικά.
5. Προφανώς συντελεί και το μέχρι τώρα προβάδισμα του στην ψηφοφορία διότι δεν θα ήθελα να πεθάνω τόσο νωρίς :redface:
6. Είναι/Θα πάει Ολλανδία και τον ζηλεύω :(


Προφανώς και θα φανεί έτσι, be my guest.. Είπα άλλωστε ότι δεν θα ήθελα να πεθάνω από τώρα και εκμεταλλεύομαι το προβάδισμα.
Κατά πόσο είναι ύποπτος ή όχι, είναι αρκετά νωρίς να το κρίνω, πάνω-κάτω όλους τους θεωρώ για την ώρα :P
Ναι μου την έχωσες με αγάπη εσύ :redface:. Δεν ήταν sex, ήταν έρωτας :confused:

Wtf, ήσουν ένας από τους πολλούς που είχαν μία ψήφο και με το που είδες να μπαίνει η δεύτερη στον Τάσο, έτρεξες και εσύ; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την κίνηση και οι άλλοι με μία ψήφο σαν και εσένα θα έπρεπε να τρομάξουν δηλαδή και να τρέξουν να σώσουν το τομάρι τους ψηφίζοντας το άτομο που πήρε δεύτερη ψήφο;


Λοιπον, αργησα λιγο αλλα ευτυχως προλαβα...

Αν πρέπει να ριξω αναγκαστικα ψηφο με αιτιολογηση θα ψηφισω τον PieMaker γιατί ήταν ο πρώτος πρώτος που έριξε ψήφο σε άλλο μέλος με όχι και τόσο πετυχημενη δικαιολογια και μπορω να πω οτι καπως με παραξενεψε...Είναι και η αρχή βέβαια, ακομη υποθεσεις κανουμε...Παντως εγω ψηφισα!
Άκυρο αλλά το πάντως εγώ ψήφισα δεν το καταλαβαίνω. Και δεύτερον όπως είπες ήταν ο πρώτος που έριξε ψήφο σε άλλο άτομο πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι άρα τι πετυχημένη δικαιολογία περίμενες δηλαδή;

χωρις να εχω καταλαβει εντελως ποιοι ειναι οι κακοι κατι που φυσικα δεν γινεται σημερα ημουν αναμεσα στον piemaker και στον i lie us οπως εξηγησα και ποιο πανω τα οποια οποιος θελει τα θεωρει και ανουσια
τεσπα
σημερα θα ψηφισω τον piemaker καθως δεν υπηρχε διακιολογια σε αυτο που εκανε στην αρχη του παιχνιδιου
Τι δικαιολογία ψάχνεις και εσύ; Τέλος πάντων.

Ψηφίζω Τάσος97 γιατί τελευταία λεπτά βλέπω να γίνεται κύμα να σωθεί και να φύγει ο Ηλίας.
Κύμα Μελανία μου είχε αρχίσει να γίνεται και εναντίον του Φρικ όπως βλέπεις και από τις παραπάνω παραθέσεις μου, αυτό πώς θα το σχολίαζες;

ο λογος που ψηφισα τον φιλο ειναι το οτι νευριασε με τον φιλο piemaker και δεν τον ψηφισε για κανεναν αλλο λογο
αν μπορουσα και εγω θα ψηφιζα τον ιορδανη αλλα δεν το κανα
επισης οπως ειπα ημουν αναμεσα σε αυτους τους δυο και ο i lie us απο τ πρωτα λογια του με τον ορισμο << ομαδα >> μπορει να εννουσε την μαφια και ακομα δεν με επεισαν καθολου οι λογοι που ψηφισε τον τασο
Αν καταλαβαίνω καλά ο Ηλίας άλλαξε ψήφο τότε γιατί ήθελε να σωθεί όχι επειδή νευρίασε αλλά και η δική σου αλλαγή ψήφου στο και 10 ήρθε.

α) Δεν έριξα την ψήφο για να περάσω απαρατήρητη, αλλά επειδή θεώρησα τον Τάσο περισσότερο ύποπτο σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νομίζω έχω αυτό το δικαίωμα. :)
β) Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι μετά από δύο χρόνια πως έπαιζε τότε, απλά κρίνω με αυτά που βλέπω τώρα. Πάντα (αν θυμάσαι) ήμουν ήσυχη και μη-φαν των σεντονιών, έλεγα αυτά που θεωρούσα απαραίτητα. Και ναι, μπορεί να κάνω λάθος και να μην είναι ο Τάσος ύποπτος. Το είπα και το μεσημέρι.


Γιατί τόσο υποστηρικτής του Τάσου; Πως γίνεται να είσαι σίγουρος; :hmm:
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, πραγματικά. Κάτι τέτοιο δικαιολογείται στην περίπτωση που ξέρετε ο ένας τον ρόλο του άλλου και αλληλουποστηρίζεστε.
Νομίζω ότι με λίγα λόγια θεωρείται περισσότερο βοηθητικό όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο παίκτες να κρατήσεις τον έμπειρο γιατί αν τελικά είναι στη δική σου πλευρά τότε λογικά θα βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top