JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,305 μηνύματα.

27-07-15

15:13
Δες πως έχει το πράγμα, γιατί είναι πολύ απλό. Δεν αποκλείω ο φρικ να έριξε την ψήφο σε μένα, γιατί ξέρει ότι δεν θα το αφήσω να πέσει κάτω και θα γίνει κουβέντα. Αλλά αν δεν έγινε αυτό, για καλό δεν έγινε... Γιατί;;
Έστω ότι έχει ρόλο που μπορεί να γνωρίζει κάτι. Δεν μπορεί να είναι ο Ντετέκτιβ γιατί η πρώτη νύχτα είναι σήμερα, άρα δεν μπορεί να ρώτησε. Πάει ο Ντετέκτιβ. Μένουν οι καλοί ρόλοι που ξέρουν κάτι για τους μαφιόζους, Πληροφοριοδότης και ΑΜ. Ο φρικ δεν είναι κανένας τυχαίος να πάει να καρφωθεί από το πρώτο του ποστ και να ρισκάρει να φάει κάρφωμα. Δεν θα βοηθούσε κανέναν αυτό. Να ρώτησε με κάρτα; Στον πρώτο γύρο; Πριν καν μιλήσουν όλοι;; Δεν το νομίζω.
Άρα, αυτό που λέω είναι ότι αν δεν έριξε στα κουτουρού την ψήφο του, δύσκολα θα έχει καλό ρόλο. Δεν νομίζω ότι μπορώ να γίνω πιο σαφής νομίζω.
Επίσης, με προβληματίζει πολύ το γεγονός ότι έχουμε 7 άτομα που ψήφισαν και επίσης 7 που ψηφίστηκαν, αυτή η ρευστότητα δεν ξέρω αν είναι για καλό...![]()
Απλά οι φράσεις τύπου: "Αυτό που κάνεις, αν δεν είναι αυτό που φαίνεται, μόνο καλό δεν είναι για την ομάδα των πολιτών." είναι φράσεις που εύκολα βάζουν κάποιον στο στόχαστρο, σε άτομα που είναι άπειρα ίσως στο παιχνίδι, είναι στην ομάδα των πολιτών και "χειραγωγούνται" εύκολα απο τέτοια ποστ και φράσεις έμπειρων παιχτών σαν του λόγου σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.