Λοιπόν, λοιπόν. Καλά έκανα που δεν μπήκα χθες, για να έχω μπόλικο υλικό να σχολιάσω και να προλάβω να κάνω ένα quick recap των κανόνων(ξέρετε, γεράματα, η μνήμη αρχίζει να μην δουλεύει καλά

)
Πάμε στα κλασσικά, καλημέρες, καλό παιχνίδι να έχουμε κλπ κλπ.
Και τώρα τα πιο σοβαρά, όσο σοβαρά μπορεί να είναι στον πρώτο γύρο.
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Τι ωραία, καιρό είχαμε να σφαχτούμε

!! Κι επειδή βαριέμαι αφάνταστα τα καλωσορίσματα, λέω να ρίξω από τώρα την ψήφο μου, μπας και αρχίσει να ρολάρει το παιχνίδι από νωρίς. Είναι γνωστό σε όλους τους "παλέμαχους" πως ο tsarachaf, αν και εξαιρετικόςι παίχτης, είναι πάντα (καλά, σχεδόν πάντα

) μαφιόζος. Οπότε, με συνοπτικές διαδικασίες, ψόφος εεε... συγνώμη ψήφος στον
tsarachaf
Αγαπητέ μου φρικ, εγώ δεν θα ξεκινήσω τόσο επιθετικά όσο εσύ και θα σου πω απλά ότι χαίρομαι πολύ που ξαναπαίζουμε μαζί... Λέω και μια καλή κουβέντα πριν κράξω λίγο...
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που στέκονται στα Παλέρμο σε μια φράση του άλλου και το ξεφτιλίζουν, ειδικά στον πρώτο γύρο, αλλά γιατί τόσο αίμα ρε φρικ; Λες για σφαγές και ψόφους από το πρώτο ποστ;; Γιατί έτσι;;
Επίσης, για την ψήφο και τα σχόλια για μένα, έχω να πω ότι απλά παραπλανείς. Έτυχε και έγινα μαφιόζος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και είμαι σχεδόν πάντα τώρα;; Τα υπόλοιπα που δεν ήμουν και ήταν πολύ περισσότερα παραγράφονται;; Ελπίζω ότι όλο αυτό το κάνεις για να ζωντανέψει το παιχνίδι και όχι γιατί εξυπηρετεί κάποιον σκοπό. Γιατί αν εξυπηρετεί, δεν παίζει να είναι με τους σκοπούς των πολιτών...
Στον πρώτο γύρο σταθερά και μόνο ρανδομιές

!!
Διόρθωση, συνήθως είναι ρανδομιές, όχι πάντα.. Κάποιοι έχουν σχέδιο από νωρίς...
Τέτοια αγωνία ούτε την πρώτη φορά που θα έκανα sex 
Έφαγα κάνα 2ωρο για να διαβάσω το προηγούμενο παλέρμο που παίχτηκε (το οποίο απ' όσο κατάλαβα δεν ήταν και υπόδειγμα παιχνιδιού).
Ελπίζω το γεγονός ότι είναι η πρώτη μου φορά να μην με κάνει να παίξω τραγικά και να με θάβετε 
Ας κερδίσουν οι καλύτεροι
Αν θες να διαβάσεις καλά Παλέρμο, διάβασε το 40 που θυμάμαι σίγουρα, που είχαν παίξει πολύ καλά τόσο οι πολίτες όσο και οι μαφιόζοι. Και γενικά Παλέρμο που έχουν κρατήσει πολύ.
Επίσης, μην αρχίζουμε πάλι αυτά τα είμαι καινούριος κλπ κλπ, δεν δίνουν ασυλία σε κανέναν πια...
Ο αγαπημένος μας Τασούλης, άμα ενθουσιάζεται με τον ρόλο φαίνεται από μακριά...
Χαχαχαχα, περιμένω με αγωνία τις κινήσεις σου
.
Σ'αυτό με τον Τάσο έχεις ένα δίκιο η αλήθεια είναι. Και συνήθως ο Τάσος ενθουσιάζεται με τους καλούς ρόλους. Αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος υποκρίνεται σ'αυτό το παιχνίδι.
Ο αγαπητός και μη εξαιρετέος φρικ
Πετάει μια άκυρη ψήφο, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά ούτε και απαραίτητα αθώο. Δεν σε έχω και για τυχαίο παίκτη φρικ μου...
Σπανίως θα κάνει κάτι ο φρικ τελείως στην τύχη. Πάντα έχει κάτι στο μυαλό του...
Σώπα Ηλία μου 
Δεν διάβασες σωστό παλέρμο, συγγνώμη που στο λέω
αλλά έκανες μια καλή αρχή. Όσον αφορά την πρωτιά, πόσες φορές έχουν κρυφτεί άτομα πίσω από αυτήν την καραμέλα...
Το παρέθεσα για να φανεί άλλη μια φορά μπας και σταματήσει κάποτε αυτή η δικαιολογία.
Βιάζεσαι για τον χαμούλη εσύ; 
Χωρίς λοιπόν να έχω κι εγώ σχηματίσει καμία ακόμη άποψη, σχολίασα τα πιο σημαντικά για μένα ποστ για να ξεκινήσει σιγά σιγά η συζήτηση. Ας προσέξουμε καλά και αυτούς που δεν μίλησαν, γιατί οι μαφιόζοι θα χρειαστούν την νύχτα για να οργανωθούν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάποιος από αυτούς που μίλησαν δεν ανήκει στην μαφία.
Melania, ωραία παρατήρηση, και εγώ αυτό σκεφτόμουν!
Σε έχουν παινέψει σαν παίκτρια άτομα που εμπιστεύομαι, οπότε I'll be keeping an eye on you, missy! 
Λοιπόν, χωρίς πολλά-πολλά, η δική μου ψήφος θα πάει σε παίκτη που δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα, μόνο και μόνο μήπως ευαισθητοποιηθούν και ξεκινήσει λίγο το παιχνίδι! blue_butterfly, έχεις την ψήφο μου!
Αυτά θα τα σχολιάσω μαζί γιατί είναι περίπου το ίδιο ποστ. Ναι, άδικο δεν έχετε, προφανώς και συμβαίνει αυτό, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μαφιόζοι κρύβονται παντού και στους ενεργούς και στους όχι και τόσο ενεργούς παίκτες...
Αυτά για την ώρα... Θα τα λέμε συχνά

Η ψήφος μου θα έρθει αργότερα, είναι νωρίς ακόμη έτσι κι αλλιώς...