Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.494 εγγεγραμμένα μέλη και 3.570.725 μηνύματα σε 106.167 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 883 άτομα.
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.762 μηνύματα.
Και ήρθε και η ώρα μου τελικά να αποχαιρετήσω την πόλη σας οριστικά. Διασκέδασα πολύ την ημέρα σήμερα οφείλω να ομολογήσω, είχα να διασκεδάσω έτσι από τότε με την άμεση προφυλάκιση στον Θωμά!
Καλή συνέχεια να έχεις εναπομείναντα/ασα φίλτατε/άτη συνάδελφε (πλέον)! Ελπίζω να καταφέρεις να φας κανέναν γιατί η δική μας μαφία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφανίστηκε σε χρόνο dt! Κακή τύχη πολίτες! Força mafiaaaaaa!
ΥΓ: Ξέχασα ένα απαραίτητο αξεσουάρ ->
ΥΓ2: Έμαθα μια συγκλονιστική πληροφορία που θα ήθελα να μοιραστώ.
Καθώς συνομιλούσα με τον dimijim σχολιάζοντας πόσο άδοξα αποχωρώ, του πρoσέφερα μέρος της φρουτοσαλάτας που κατανάλωνα και μου αποκάλυψε ότι δεν τρώει ΚΑΘΟΛΟΥ φρούτα.
...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ξέρω οτι αναλαμβάνει ο ΑΜ αλλά θέλω να δηλωσω οτι έχω ξενερωσει παρα πολύ με το πώς πήγε αυτό το παιχνιδι, Εστω κι ετεροχρονισμένα.
Τώρα το ποιος είναι ο ΑΜ, σκέφτομαι πως είναι κάποιος που σκίστηκε να φύγουν οι τελευταίοι δολοφόνοι. Σε αυτό θα μας βοηθούσε η μάγισσα που ήξερε και το σημερινο θύμα. Δίνω μεγάλη πιθανότητα να είναι η Μελανια η ο Πέτρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μα γιατί Συλβία να ήθελε να φύγουν οι τελευταίοι δολοφόνοι; Έτσι δεν βοηθάει την ομάδα του να νικήσει.
Όσο για τον Πέτρο, δεν νομίζω να είναι μάγισσα. Από την αρχή δεν μου άρεσε ο τρόπος του σε αυτό το παιχνίδι και γι'αυτό τον ψήφισα και τις 2 φορές και το σκέφτομαι και για σήμερα.
ΥΓ2: Έμαθα μια συγκλονιστική πληροφορία που θα ήθελα να μοιραστώ.
Καθώς συνομιλούσα με τον dimijim σχολιάζοντας πόσο άδοξα αποχωρώ, του πρoσέφερα μέρος της φρουτοσαλάτας που κατανάλωνα και μου αποκάλυψε ότι δεν τρώει ΚΑΘΟΛΟΥ φρούτα.
Μα γιατί Συλβία να ήθελε να φύγουν οι τελευταίοι δολοφόνοι; Έτσι δεν βοηθάει την ομάδα του να νικήσει.
Όσο για τον Πέτρο, δεν νομίζω να είναι μάγισσα. Από την αρχή δεν μου άρεσε ο τρόπος του σε αυτό το παιχνίδι και γι'αυτό τον ψήφισα και τις 2 φορές και το σκέφτομαι και για σήμερα.
Ο ΑΜ παίζει μόνος του όταν φύγουν όλοι οι μαφιόζοι. Συνήθως αυτό είναι σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει αλλά σε αυτή την περίπτωση που οι 2 δολοφόνοι έφυγαν τόσο εύκολα κι οι άλλοι 3 έφυγαν το ίδιο εύκολα, κοίταξε να εκμεταλλευτεί το γεγονός.
Αντίπαλος Μαφιόζος *Λανθάνουσα ιδιότητα: Σε περίπτωση που όλοι οι μαφιόζοι τεθούν εκτός παιχνιδιού με οποιοδήποτε τρόπο, ο αντίπαλος μαφιόζος αναλαμβάνει εκείνος τις δολοφονίες, ενώ κερδίζει εάν μείνει αυτός και ακόμη ένας παίχτης. Εάν επιστρέψει μέλος της μαφίας στο παιχνίδι μετά την ενεργοποίηση της ιδιότητας αυτής, έχει ρόλο απλού πολίτη.
Τόσοι ψήφισαν της τελευταίες μέρες τους δύο μας δολοφόνους. Οπότε λίγο tricky να τους βρούμε έτσι.
Τώρα για τους υποψηφίους σου. Πιο πιθανώς μου φαίνεται ο Πέτρος. Ψηφίζει τελευταία στιγμή τους δολοφόνους μας, και δεν βοηθάει πουθενά τους πολίτες. Προς τα εκεί κλείνω.
Θα ψηφίσω τη Μελανία. Θεωρώ οτι προσπάθησε να φανεί σαν πολίτης αλλά επιμένω οτι η λογική Μελανία δεν ήταν πολλές φορές εδώ σε αυτό το παιχνίδι. Κάτι δε μου πάει καλά γενικότερα με εκείνη. Να δούμε και τη σημερινή δολοφονία και βλέπουμε.
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.762 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.