Palermo #41 - Gotta catch 'em all!

Ψηφοφορία 29/7
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    11
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουυουουου... ο Στράτος την θέλει πίσω την Ριρίκα... :whistle:
Καλή κίνηση Ιορδάνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ριρίκα, ελπίζω να μην πρόλαβες να φτάσεις στην Κόλαση, γιατί θα σε γυρίσουμε ξανά πίσω και η βενζίνη κοστίζει...
Σπυράκο μπορείς να μιλάς και να ψηφίζεις μέχρι τις 16:15.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 31/7
  1. aegloswen
  2. Akis_Megara --> tsarachaf
  3. blue_butterfly --> tsarachaf
  4. CiNeFiL
  5. [COLOR=#g3d31e]Drama Prinzessin --> Πατρεύς[/COLOR]
  6. espeonfan
  7. [COLOR=#g3d31e]Himela --> Πατρεύς[/COLOR]
  8. JKaradakov --> tsarachaf
  9. Johnnaousa
  10. Nefeli Graf
  11. Guest 278211
  12. Totaled
  13. tsarachaf
  14. Wild_Boy --> tsarachaf
  15. ~Melania~ --> tsarachaf
  16. Πατρεύς
  17. Τάσος97 --> tsarachaf

Ψήφοι
6 tsarachaf
[COLOR=#g3d31e]2 Πατρεύς[/COLOR]

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 29/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
Gate4 (Πολίτης Β) - Ποινή 28/7
_fairygirl_ (Φανερός Μαφιόζος Β) - Ποινή 28/7
Alma Libre (Πόρνη) - Ποινή 29/7
Deutsch... Lover (Κρυφός Μαφιόζος Δ) - Ποινή 29/7
thomas l. (Φανερός Μαφιόζος Α) - Τυμβωρυχία

Απουσίες
espeonfan #1
Wild_Boy #1
~Melania~ #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Wild_Boy
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Totaled
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από Wild_Boy
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από JKaradakov

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημήτρη, ισχύουν; Μπορώ να μιλήσω;

Edit: Τώρα είδα τη λίστα.

Λολ τον άδειασες κανονικά Τζόρνταν :P

Ισχύει Ριρίκα welcome back :D.

Τι ήθελα να πω; Α, ο Στράτος έκαψε την καρτα για τον Σπυράκο :hehe:.

Ισχύει Ριρίκα welcome back :D.

Τι ήθελα να πω; Α, ο Στράτος έκαψε την καρτα για τον Σπυράκο :hehe:.

Και πολύ σε βλέπω να χαίρεσαι Μελανία..

Ελπίζω αυτή τη φορά ο Σπυράκος να θυμηθεί να ψηφίσει :lol:

Στράτο, χαίρομαι που ξύπνησες επιτέλους. Παρ' τα όλα από την αρχή. Θα καταλάβεις τους ρόλους πολλών έτσι.

Ιορδάνη, ευχαριστώ πολύ. :hug:

Επανέρχομαι με ποστ.

Και πολύ σε βλέπω να χαίρεσαι Μελανία..

Φυσικά και χαίρομαι, γιατί ξέρω γιατί την φάγατε την Ριρίκα. Είπε πράγματα που σας πείραξαν; Εγώ πάω να ξαναδώ τα ποστ της προσωπικά. Θα μας πει και η ίδια ασφαλώς.

Φυσικά και χαίρομαι, γιατί ξέρω γιατί την φάγατε την Ριρίκα. Είπε πράγματα που σας πείραξαν; Εγώ πάω να ξαναδώ τα ποστ της προσωπικά. Θα μας πει και η ίδια ασφαλώς.

Έλα Μελανία... Και το ότι έφαγαν τη blue ξανα-αθωώνει τον τσαφ. Δε θα καρφωνόταν για ΑΛΛΗ μια φορα... :)

Έλα Μελανία... Και το ότι έφαγαν τη blue ξανα-αθωώνει τον τσαφ. Δε θα καρφωνόταν για ΑΛΛΗ μια φορα... :)

Αν εσένα στα μάτια σου τον αθωώνει, εθελοτυφλείς, αυτό έχω να πω. Θα δούμε τι έχει να γίνει το απόγευμα! :)

Πως ακριβώς αθωώνεται ο Τσαφ;

Μα η Ριρίκα είχε από τη 2η ψηφοφορία εμμονή με τον τσαφ. Άρα, γιατί να τη σκοτώσει ο τσαφ; Για να καρφωθεί; Δε βλέπεις ότι δε στέκει;

Γιατί μου αχρήστευσες την Ηχώ από το Υπερπέραν; Μπορούσες να το κάνεις αύριο..
Λολ τον άδειασες κανονικά Τζόρνταν :P

Ρε παιδιά μαζί κάναμε το ποστ. Και τα δύο είναι στης και 15. :mad:
Εξάλλου ισχύει για τον Σπύρο. Τζίλαρε... :whistle:

Και καλά ότι το έκανε αυτό η μαφία για να στραφούμε στον Τσαφ, ενώ πηγαίναμε ''καλά''.

Ακούς τι λες;

Ακούς τι λες;

Βλέπω, για την ακρίβεια.
Πρέπει να σκεφτείς τις 2 πλευρές αγαπητέ.
  • Είτε ο Τσαφ είναι αθώος και η μαφία το έκανε για να στραφούμε εκεί.
  • Είτε ο Τσαφ είναι ένοχος, έκαναν την δολοφονία να ''στοχοποιηθεί'' για να βγείτε οι άλλοι και να πείτε ''Δείτε τι έκανε η μαφία για να στραφείτε εκεί''.

:)

Βλέπω, για την ακρίβεια.
Πρέπει να σκεφτείς τις 2 πλευρές αγαπητέ.
  • Είτε ο Τσαφ είναι αθώος και η μαφία το έκανε για να στραφούμε εκεί.
  • Είτε ο Τσαφ είναι ένοχος, έκαναν την δολοφονία να ''στοχοποιηθεί'' για να βγείτε οι άλλοι και να πείτε ''Δείτε τι έκανε η μαφία για να στραφείτε εκεί''.

:)

Δηλαδή ότι είναι ο τσαφ είμαι κι εγώ; Σοβαρέψου...

Δηλαδή ότι είναι ο τσαφ είμαι κι εγώ; Σοβαρέψου...

Να σου πω, με το συμπάθειο, καταλαβαίνεις τι λέω; Αλλά όπως και να έχει, όταν βγαίνεις και λες ''Ο ΤΣΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΩΟΣ'', δεν γίνεται να είστε σε διαφορετικές παρατάξεις ;).

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back