Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:05 Η Alma Libre: #2.221 28-06-13 17:05 Φέρι μη με λες σουλμέτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:07 Η _fairygirl_: #2.222 28-06-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φέρι μη με λες σουλμέτ. Click για ανάπτυξη... Ταμάμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:08 Ο JKaradakov: #2.223 28-06-13 17:08 Himela ωραίο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:11 Η Himela έγραψε: #2.224 28-06-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:12 Η _fairygirl_: #2.225 28-06-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φέρι μη με λες σουλμέτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:07 Η _fairygirl_: #2.222 28-06-13 17:07 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φέρι μη με λες σουλμέτ. Click για ανάπτυξη... Ταμάμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:08 Ο JKaradakov: #2.223 28-06-13 17:08 Himela ωραίο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:11 Η Himela έγραψε: #2.224 28-06-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:12 Η _fairygirl_: #2.225 28-06-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Φέρι μη με λες σουλμέτ. Click για ανάπτυξη... Ταμάμ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:08 Ο JKaradakov: #2.223 28-06-13 17:08 Himela ωραίο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:11 Η Himela έγραψε: #2.224 28-06-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:12 Η _fairygirl_: #2.225 28-06-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela ωραίο αβαταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela είναι αόρατη. Έχει γράψει 35.247 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:11 Η Himela έγραψε: #2.224 28-06-13 17:11 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:12 Η _fairygirl_: #2.225 28-06-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:12 Η _fairygirl_: #2.225 28-06-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Himela ωραίο αβαταρ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring είναι αόρατη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Η Gate4 έγραψε: #2.226 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:13 Ο JKaradakov: #2.227 28-06-13 17:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Το ήξερα οτι θα το εκτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Γίνεται να μην το εκτιμήσω. Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:15 Η _fairygirl_: #2.228 28-06-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Το να εκτιμάς κάτι δεν είναι αμαρτία. Click για ανάπτυξη... Το να κάνεις merge post είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:16 Η MissKit έγραψε: #2.229 28-06-13 17:16 Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο πολλά quote νόμιζα είχα κάνει. Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Υποσημειωση 1: Εχω ριξει απειρο γελιο με το ρολο του Ναουσαιου. Υποσημειωση 2: Αννα εισαι σιχαμενη. Επισης, δυο χρησμους της Πηθειας;; Μας δουλευεις ρε... Χαχαχα! Υποσημειωση 3: Χιμελιτα ελπιζω να με αγαπας ακομα. Υποσημειωση 4: Ας γινει συντομα το επομενο τωρα που θα ξυνομαστε οι περισσοτεροι. Click για ανάπτυξη... Μα δεν ήταν ιδανική η ξανθή καλλονή Σερίνα πλάι στην Μπλερ - Ντόιτς; Εγώ σχεδόν ζήλεψα! Ε τώρα πώς μου μιλάς έτσι; Διάλεξε μια πιο εύηχη προσβολή τουλάχιστον βρε συζυγατάκι μου. Αρχική Δημοσίευση από soter: 3/7 ρε παιδια και να προσπαθουσα αυτο το πραγμα δεν θα το πετυχαινα. σε επομενα παιχνιδια να το ξερετε, οποιον αθωωνω εγω να κοιτατε να τον βγαζετε νωρις νωρις αν θελετε νικη. οι μαφιοζοι δεν γελαγατε? και ενταξει αφου με βλεπατε πως ΔΕΝ, δεν μπορουσατε να με δολοφονησετε εκει να μην γινομαι και ρεζιλι? εμενα που τοσο σας βοηθησα Click για ανάπτυξη... Σε αγάπησα λέω, μη συζητάς καν! Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε κι εμείς με τη σειρά μας τη spy. Εσάς θα σας τα πω μαζεμένα στο τέλος. Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:22 Η ~Melania~: #2.230 28-06-13 17:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Η Μελανία παραμονεύει. Click για ανάπτυξη... Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η _fairygirl_: #2.231 28-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Άστους, ξέρουν τι κάνουν . Click για ανάπτυξη... Για να το δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:26 Η ~Melania~: #2.232 28-06-13 17:26 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Για να το δω... Click για ανάπτυξη... Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:30 Η Deutsch... Lover: #2.233 28-06-13 17:30 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Η Σύλβια δεν θα κάνει κάτι, ξέρει ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Έτσι δεν είναι Σύλβια; Click για ανάπτυξη... η Μελ ειναι η ξανθια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:33 Η ~Melania~: #2.234 28-06-13 17:33 Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης είναι αόρατος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Ο dimijim έγραψε: #2.235 28-06-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Περιμένω το ημερολόγιο του Δημήτρη. Click για ανάπτυξη... Μόλις ολοκληρώθηκε αλλά έχω να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις οπότε λίγο αργότερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:39 Η Deutsch... Lover: #2.236 28-06-13 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Βρε ακούστε με που σας λέω, η Σύλβια δεν τον θέλει τον Ιορδάνη, αγαπάει άλλον . Του έχει δοθεί (ονόματα δεν λέμε), δεν έχει μάτια για τον καλό μου . Click για ανάπτυξη... Με τον Δημητρακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:42 Η _fairygirl_: #2.237 28-06-13 17:42 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η ΣΕ θα ανεβάσει και άλλο ημερολόγιο; Ανησυχώ για ό,τι γράφτηκε για΄μενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:43 Η Deutsch... Lover: #2.238 28-06-13 17:43 Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φινεύς Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω θελω τα βραβειαααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:49 Ο PieMaker έγραψε: #2.239 28-06-13 17:49 Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 110 111 112 113 114 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 120 Επόμενη First Προηγούμενη 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 112 από 120 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μικρη γλυκια ΚαρατζαΦερυ, αν δεν εχει προβλημα η Σ.Ε μπορεις να προχωρησεις με το π.μ. Οχι, για να δεις εσυ (και ολοι οι αλλοι) ποσο σε συμπαθω, παρα ο γεγονος οτι μου τα κανες τσουρεκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 278211 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 28 Ιουνίου 2013 στις 17:55 Ο Guest 278211: #2.240 28-06-13 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Ααααα να πω κι ένα ευχαριστώ στην καλή μας τη spy για τα κλειδώματα που την είχαμε πρήξει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από dimijim: Ειδικά εσύ πολύ την έπρηξες. Εγώ έβγαζα το φίδι απ την τρύπα κάθε μέρα! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά! Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από το διάβασμα της εξεταστικής! Παρακολουθούσα κι εγώ τις εξελίξεις από μακριά. Στο επόμενο, το πιο πιθανό είναι να παίζω και εγώ! Πολιτάκια: Μαφιοζάκια: ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.