Παραθέτω αυτά και σας κάνω μια μίνι περίληψη για την εμπειρία μου, θέλωντας να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες και ειδικά την ΣΕ για το υπέροχο παιχνίδι. Α, και όποιον μου έδωσε ρόλο μαφίας και δη τον Σέβεν
MAFIA RULES...
Game over πολιτάκια της Σύλβιας! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 5 εν ζωή μαφιόζοι και μόλις 4 πολίτες. Συνεπώς το παιχνίδι λήγει εδώ υπέρ των μαφιόζων. Πολλά συγχαρητήρια στη Μαφία που έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι για να φτάσει στο σημείο αυτό. Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζει και η ομάδα των πολιτών καθώς κατάφερε να παίξει τόσο τραγικά και διεκδικεί πλέον μια θέση στο Hall of Hame των πιο αποτυχημένων ομάδων του Παλέρμο.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν ρόλοι, ημερολόγια, πιμις,
βραβεία και άλλες εκπλήξεις!
Εγώ τα βραβεία περιμένω..
Ξεχνάς τη γατούλα και την πεταλούδα...
Και την Άλμα που έπαιξε μια χαρά!
Τι έκανα εγώ λέει;

Ντγοπή. Σκατά να φάω έπαιξα, αν έπαιζα καλά δε θα είχα βγει
Επίσης έχω να πω, ότι προσπάθησα να λυπηθώ την ΣΕ για τον πονοκέφαλο που τους προκάλεσα με την κάρτα στην αποχώρηση της Άλμα, αλλά επειδής δεν με ευνοήσανε, δεν τους λυπάμαι καθόλου

.
Εγώ επιμένω οτι έπρεπε να ανοίξω το ρημάδι το στόμα μου και να ξεράσω τους διαμελισμούς και τα αίματα απο τις δολοφιονίες.

Και Ακριβέ, παραδέξου το, ήθελες να βγω
Οι μαφιόζοι παίξατε πολύ καλά. Είχα πέσει μέσα σε Alma Libre, carpe_nochtem, Misskit και tsarachaf. Τη Ριρίκα και τον mintin δεν τους κατάλαβα (την πρώτη πώς την καταλάβαινες ειδικά μέχρι τον προηγούμενο γύρο;

) και θα έβαζα στη θέση τους μάλλον τους Akis_Megara και CiNeFiL.
α) Εγώ τι άλλο ρόλο να έπαιρνα.. Ο δολοφονομαφιόζος μου ταιριάζει, αυτόν θα έπαιρνα

β) Εγώ αν δεν ήξερα οτι ο Μίντιν είναι μαφία θα τον έλεγα αθώο.
O House δεν είναι καλός άνθρωπος...
Ο Χάουζ αν μπει στο Παλέρμο δεν θα έχουμε δολοφονίες, βιασμούς θα έχουμε
ΛΟΙΠΟΝ.
Εγώ που λέτε το αστεράκι, περίμενα να με βάλουν πάλι κανένα πολιτάκι/αλεξίσφαιρο. Περιμένω να έρθει πμ με τον ρόλο, μπαίνω και βλέπω 3-4 πμ. Τι γίνεται εδώ πέρα;

Ένα Μαφία, ένα Άλμα Λίμπρε και άλλα δύο με τα στοιχεία επικοινωνίας των συνδολοφόνων.
Ε. Ανοίγω, βλέπω: Κρυφός Μαφιόζος.
Πρώτη αντίδραση: Τι στον πούτσο, γιατί εμένα ρε πούστη μου;
Δεύτερη αντίδραση: *σηκώνομαι απ'τον καναπέ και βγαίνω στο μπαλκόνι* ΜΑΝΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΦΙΑΑΑΑ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΒΑΛΑΝΕ ΜΑΦΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΩ

Πάρτην κάτω τη μάνα.
Τέλος πάντων, εγώ να απαντάω στα στοιχεία επικοινωνίας και σε κάποια φάση να έχω πάρει χαμπάρι όταν μου στέλνει πμ η κάρπε να τους δώσω τα στοιχεία, οτι έχω κάνει ριπλάι στο πμ της Ριρί χωρίς να προσθέσω τα υπόλοιπα μέλη. Εντάξει.

Ο Μακράν ηλιθιότερος μαφιόζος σε όλα τα Παλέρμο, φορ σουρ.
Μπαίνω τέσπα σκάιπι, σκαρώνουμε πρώτη δολοφονία τον Τασούλη την αδυναμία μου-μη χέσω.

"ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΜΕ" σιγά μην έλεγα τίποτα άλλο.
Λέω και εγώ ευκαιρία τώρα, θα εφαρμόσουμε όλα τα ντεξτεριάρικα που έχουμε δει όλη τη χρονιά. Παράλληλα να μιλάω με τη Φέρι για τους ρόλους και να της λέω "Καλός μωρέ ο ρόλος μου, εσένα;'' και μου λέει "Άχρηστος."
"Αλεξίσφαιρο;" "Χειρότερο" "Πολίτης;" "Ναι. Εσύ μαφιόζος;"

Ο άνθρωπος που παίζει να καταλάβει τη σκέψη μου απο μία λέξη μόνο, ε. Να την έχω πρήξει δε σου λέω δε σου λέω και να μου κάνει "Κατάλαβα μαφιόζος είσαι"
Περνάνε οι μέρες τέλος πάντων, όλα καλά με τα μαφιόζια, κάνω εγώ
αυτό το ποστ και μπαίνω σκάιπ. Πάρε κατσάδιασμα απο τον Ακριβό. "Μας έκαψες, θα σε καταλάβουν, κτλ κτλ" εγώ εν τω μεταξύ να μη βρίσκω λάθη στο ποστ και μπαίνω σε κάποια φάση πιο μετά, και κάνω "Πάει, η Μελανία με έχει καταλάβει. Θα κάνει κύμα και θα με βγάλουν. Μη σου πω με έχουν καταλάβει κ άλλοι." Η μαφιόζα που τρέμει σαν το ψάρι λοιπόν.

Εν τω μεταξύ να έχω αγανακτήσει με τον Χάρη που δεν έχει καταλάβει ποιοι είμαστε οι μαφιόζοι και αποσύρει κατηγορίες απο λάθος άτομα, και να ρωτάω που να παίξω τη τυμβωρυχία. Τέλος πάντων αποφασίζεται να την παίξω πριν φύγω τριήμερο και στον Πάι. Έρχομαι απο το τριήμερο σπίτι, ανοίγω την Τρίτη τον υπολογιστή "Χώρα των φαντασμάτων, Άλμα Λίμπρε, Ψηφοφορία." Νταφάαακ;

Και σκέφτομαι οτι θα μπορούσα να έχω μπει μια στιγμή απο κινητό και να έχω παίξει την εξαίρεση ψηφοφορίας. Να έχω και το βλήτο τη Φέρι που ξέρει απ΄την αρχή το ρόλο μου,αντί να τσακιστεί να με σώσει κάνει κύμα. Ε άη στα διάλα. Ούτως ή άλλως αν την γλίτωνα θα έφευγα την επόμενη μέρα. Πάω για τελευταία λόγια έχοντας ξεχάσει τον κανόνα, και μου τα σβήνουν.

Αμάν. Και μπαίνω σκάιπ, και αρχίζω να λέω να παίξουν τη τυμβωρυχία να βγω οριστικά να ησυχάσει το κεφάλι μου

Δεν έχω κάτι άλλο να πω, εκτός απο το αν έχει κάποιο μαφιόζι το κείμενο δολοφονίας της Φέρι, να μου το στείλει να το ποστάρω καθώς της είχα πει πως αν φύγει θα την περιποιηθώ ιδιαίτερα.
+Οτι για πρώτη δολοφονία ή δεύτερη δε θυμάμαι ήθελα να φάμε τον Βασίλη και τη Μελανιά επειδή μου τη μπαίνανε ._.
πσ. Ακριβέ περιμένω τη συγγνώμη σου για όσο κατσάδιασμα μου έχεις ρίξει σε αυτό το Παλέρμο.