Η κοπέλα από την αρχή επέμενε σε παίκτριες που εν τέλει αποδείχτηκαν αθώες.
Την Έλεναμουσικ και τη Νεφέλη.
Με την Νεφέλη κατάφερε ως ένα σημείο να την φορτώσει με αρκετές ψήφους με την επιμονή της.
Μετά αφού αποδείχτηκαν ότι ήταν αθώες,τώρα έχει πέσει πάνω στην φέρυ αγνοώντας σχεδόν τα άλλα άτομα που υπέδειξε ο ντετέκτιβ.
Θέλω να πιστεύω ότι αν η Άννα ήταν πολίτης και γνωρίζοντας ότι έχει κάποια καλή λογική και επιχειρήματα,
δεν θα ψήφιζε με τέτοια επιμονή και επί αρκετούς γύρους άτομα αθώα.
Εγώ βλέπω προσπάθεια να αποπροσονατολίσει εξ'αρχής.
Δεν νομίζω ότι μια παίκτρια σαν την Μisskit θα έπαιζε έτσι υπό νορμάλ συνθήκες,δεν ξέρω τι λές;
Το γεγονός ότι αθώωνε τον φρίκ της το παραδέχομαι,αλλά κατά τα άλλα η στάση της,δεν ξέρω,με μπερδεύει.
Ξέρω ότι δεν με ρώτησες, αλλά θέλω να επισημάνω κάτι που δεν έχεις αντιληφθεί. Δεν αγνόησα κανέναν, όλους
εδώ κι
εδώ τους έχω αναφέρει σχολιάζοντας posts του Pie. Μάλιστα είμαι η μόνη που ασχολήθηκε σοβαρά με τα posts του, η μόνη που προσπάθησε να βρει το δεύτερο συγκάτοικο ψάχνοντας τα posts της Deutsch, γενικά από τους λίγους που ψάχνουν πραγματικά και δεν το λέω για να μου δώσετε παράσημο, αλλά για να δείτε ότι ο ρόλος μου είναι να ψάχνω λογική σε ό,τι συμβαίνει εδώ πέρα.
Το ότι έπεσα έξω σε δύο άτομα τα οποία κινούσαν υποψίες και σε πόσους άλλους, δε μου λέει κάτι συγκεκριμένο, συμβαίνει στον καθένα. Από τη μια μια παίκτρια που μόνο ψήφιζε παρόλο που ίδια έλεγε ότι διάβαζε τα posts μας, από την άλλη η Νεφέλη που δεν μπορούσε να αιτιολογήσει μια μεταστροφή της χωρίς λογική κατ' εμέ.
Το κόλλημά μου στη φέρι δικαιολογείται στο πρώτο από τα δύο posts που σου παρέθεσα παραπάνω, δε θα επεκταθώ. Κάθε άνθρωπος που σκέφτεται λίγο λογικά μπορεί να καταλάβει γιατί επιμένω. Όσοι βέβαια δε θέλουν να ακολουθήσουν τη λογική για τους χ,ψ λόγους θα λένε τα δικά τους.
Καλημέρα. Είπα χθες πως θα επέστρεφα με σκέψεις και αιτιολόγηση της απουσίας μου όμως δεν τα κατάφερα γιατί μου έτυχε ένα σοβαρό θέμα υγείας εξαιτίας του οποίου είμαι και ξάγρυπνη οπότε συγνώμη για όποια τυχόν λάθη
Geez, τι έγινε σε αυτό το Παλέρμο με τους ασθενείς;

Περαστικά και σε σένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.