Τι να σου πω ρε Άκη, θα στο γράψω με απλά λόγια οπως βγαίνει απ'το μυαλό μου.
Είμαι ο Ιορδάνης και είμαι με τη μαφία στο skype, ενώ κερδίζουμε(δες πόσοι πολλοί πολίτες έχουν φύγει, χάνουμε καθαρά).Και έχω δυο ψήφους.Η φέρι έχει τρεις.
Η Μελανία λέει το εξής: Για να μην κινδυνεύσει ο Ιορδάνης, βάζουν τον Ιορδάνη να παίξει την κάρτα και μετά κάποιος άλλος μαφιόζος(εγώ) θα τον σώσει με το μπλα μπλα.Δηλαδή μας λέει η Μελ, ότι προτιμούν να σώσουν ΣΗΜΕΡΑ ένα παίκτη που κινδυνεύει(τόσο πολύ κινδυνεύει πια;2 ψήφους είχε) και να πάρουν όλα τα φώτα πάνω τους Ιορδάνης και Μάκης αύριο.Για να σώσουν έναν μαφιόζο που κινδυνεύει (Μελανία, εγώ ρεύμα ΔΕΝ είδα, σόρυ κιόλας), ρισκάρουν δυο.
Από την άλλη...η Μελανία χρησιμοποιεί τα εξής λόγια: Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ιορδάνης είναι μαφιόζος.Και γω λέω ότι ξέρει με καρτούλα ότι ο Ιορδάνης έχει κακό ρόλο.Και γω που να το ξέρω ρε Μελανία;Προστασία δεν προσέφερα σε κανέναν.Όποιος πιστεύει ότι εγώ και ο Ιορδάνης, οι φωστήρες της μαφίας αποφασίσαμε να εκτεθούμε και οι δυο τόσο πολλοί για να σώσουμε κάποιον(ιορδάνη) που μπορεί και να μη χρειαζόταν σώσιμο, ε ας το πιστεύει.Εγώ το θεωρώ βλακώδες.
Το μόνο που με προβληματίζει είναι αυτό που λέει η Μελανία: Πιστεύω ακράδαντα.Η Μελανία έπαιξε κάρτα στάνταρ αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έμαθε για τον Καραντάκο(ναι μαφιόζος, όχι πολίτης->έχουν διαφορά).