Καλημέρα παιδιά.
Για αυτόν τον γύρο θα ήθελα να στηριχτώ στα λεγόμενα του φρίκ για να πώ την αλήθεια..
Αφήνω το ενδεχώμενο να έκανε αρκετά λάθη,
αλλά και πάλι το γεγονός ότι βγήκε ντετέκτιβ δεν μπορώ να το παραβλέψω προσωπικά.
Καθώς δεν είμαι σίγουρη ακόμα για την ενοχή της Μελανίας και αφήνω ένα μεγαάλο ερωτηματικό για την φέρυ,
την οποία δεν ψηφίζω ακόμα λόγω του τρόπου που μπήκε και έπαιξε από την αρχή του παιχνιδιού,
θα στραφώ στους άλλους 2 που θεώρησε υπόπτους στο πόστ που μας παρέθεσε.
Ο ένας ήταν ο Akhs_Megara και ο άλλος ο JKaradakov.
Στο τέλος ανέφερε και την Ριρίκα και την Misskit,
αλλά για μένα η πρώτη είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό πολίτης.
Σχετικά με τον Άκη Μέγαρα αν και σκεφτόμουν από χθες να τον ψηφίσω λόγω της επιμονής του στον φρίκ,
μιας και είχε πάθει μια ψύχωση μαζί του -ενεργοποίησε και τις 2 του κάρτες για να τον πετάξει έξω -,
μετά είδα ότι μόλις αποκαλύφθηκε το τι ήταν το γύρισε και ψήφισε αμέσως Μελανία.
Δηλώνει βέβαια ότι δεν την θεωρεί ολότελα ένοχη..
Με αυτές τις κινήσεις του για μένα έχει εκτεθεί κάπως παραπάνω από το κανονικό για να είναι μαφιόζος.
Ωστόσο δεν αποκλείω με τίποτα το να τον ψηφίσω σχετικά άμεσα.
Αλλά για τώρα η ψήφος μου θα πάει στον
JKaradakov.
Ο τύπος παίζει ωραία. Διακριτικός,δεν έχει μπλέξει τρελά σε καμία διαμάχη ή κύμα.
Πραγματικά το ονομά του -πλην τους πρώτου γύρου- ακούγεται απειροελάχιστα,
παρά το γεγονός ότι δεν θεωρείται ούτε αυτός από τους παίκτες που μιλάνε υπερβολικά πολύ..
Ήταν από αυτούς που ψήφισε τον φρίκ 2 φορές,
μάλιστα κοιτώντας το θέμα χθές [που το ξαναέψαχνα από την αρχή λίγο],
ήταν από τους πρώτους που έπαθαν πλάκα με την παρατηρητικότητα του jj για τους τόνους.

Επίσης -ενώ σπάνια κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να σχολιάσει προκύρηξη δολοφόνων-,
άμα προσέξετε ήταν ο πρώτος και μοναδικός που σχολίασε για το σκυλί της Γερμανίδας..
Οκ αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα..
Αλλά ήταν κάτι που κανείς δεν είχε κάτσει να σχολιάσει μέχρι πριν, ούτε να το αναφέρει στο ελάχιστο.
Κουλό,το ξέρω. Κουλό που είχε και τέτοιο πράγμα η προκύρηξη.
Κι αυτός είπε ότι δεν θα κάτσει να βγάλει συμπεράσμα από αυτό,αλλά το ανέφερε όπως και να έχει.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά σας φαίνονται σημαντικά -ίσως να μην σας φαίνονται και καθόλου-,
αλλά από τον πρώτο γύρο παρά το γεγονός ότι είχαν πέσει πολλά βλέμματα πάνω του λόγω της άκυρης διπλής ψήφου του mintin,μετά απλώς χάθηκε από το προσκήνιο.
Κάτι που θέλω να πιστεύω πως δεν θα γινόταν για κάποιον αθώο.
Για παράδειγμα ο φρίκ επί 3 γύρους σερνόταν για το αν θα μείνει ή όχι μέσα,δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο τυχαίο.
Επιπλέον φτάνω στο πιο σημαντικό κομμάτι της ψήφου μου και αυτό είναι το σενάριο που είχε ακουστεί εξ'αρχής..
Για μένα το γεγονός ότι δεν έχουν σκοτώσει ακόμα τον mintin,ίσως στηρίζεται στο ότι ξέρουν ότι είναι ΑΜ,
μιας και προδόθηκε εξ'αρχής -λόγω απειρίας πιστεύω- ψηφίζοντας με 2 ψήφους τον Καραντακόβ..
Αυτό το σενάριο γίνεται όλο και πιο πιθανό στο μυαλό μου σύμφωνα με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Επίσης ο μιντίν ξαφνικά μάλλον κατάλαβε και αυτός πως πρέπει να παίξει για να μην καρφώνεται στο παιχνίδι ίσως,
για αυτό και δεν του ξαναέριξε ψήφο ποτέ.
Δεν ξέρω,υποθέσεις κάνω,
ίσως βγούν άλλα πράγματα στη φόρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτό το σενάριο παίζει στο μυαλό μου εξ'αρχής.
Σχετικά με την ασυλία του αυτοκράτορα στον Ακριβό με κάνει να εμπιστευτώ ότι προς στιγμήν είναι αθώος,
καθώς μάλλον ο αυτοκράτος έχει μια επιπλέον αντίληψη για το τι παίζει στο γκέιμ,σε σχέση με όλους εμάς τους ταπεινούς.
Η κίνηση της Άλμα με την τυμβωρυχία ενδεχωμένως να είναι κάτι παραπάνω τελικά και όχι τόσο αθώα.
Θα δω τι θα γίνει στη διάρκεια του σημερινού γύρου και αν αλλάξω την ψήφο μου κάποια στιγμή,
η ψήφος μου μάλλον θα πάει σε αυτήν.