Οκ, σήμερα λέω να κάνω το πρωινό ποστ πριν βγει ο ήλιος, έτσι για αλλαγή. Επίσης, δεν έχει παραθέσεις, γιατί δεν είδα να λέγεται κάτι αξιόλογο από τις τελευταίες που έκανα
Φυσικά και δεν έπαιξε κανείς ακύρωση στον Χάρη, δεν περίμενα να συμβεί. Αυτό το παιχνίδι παίζει να είναι το μοναδικό που έπιασαν τόπο 2 κάρτες άμεσης προφυλάκισης(πριν από αυτό το παιχνίδι δεν θυμάμαι να έχει πιάσει καμία σε παιχνίδι που να έχω παίξει). Μάλλον οι παίκτες εναντίον των οποίων παίχτηκαν οι κάρτες δεν είχαν συμμάχους στο παιχνίδι. Ή μάλλον δεν είχαν κάποιον που να έχει μια κάρτα ακύρωσης και να πειστεί από αυτούς. Λογικά αυτό τους απομακρύνει από την ομάδα των μαφιόζων, που θα μπορούσε να τους σώσει σχετικά αναίμακτα(προφανώς και δεν αναφέρομαι στον τζέι που είναι σίγουρα πολίτης, απλώς αποφάσισα να μιλήσω γενικά). Να σημειωθεί σήμερα ότι για να αποχωρήσει ο Χάρης χρειάστηκαν 3 κάρτες, δύο επιπλέον ψήφου για να υπάρχει η ισοψηφία με την νεφέλη συν την άμεση προφυλάκιση. Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά σίγουρα κάποιοι ήθελαν πολύ τον συγκεκριμένο παίκτη έξω.
Ίσως η πρόταση του για τυμβωρυχία σε αυτόν ή τον φρικ να μην είναι και τόσο κακή ιδέα. Είμαστε σε ένα σημείο που μέχρι στιγμής βρίσκονται σίγουρα 7 πολίτες έξω μετά από 4 γύρους και ίσως ένα μέλος των μαφιόζων. Δεν το πιστεύω και πολύ γι'αυτό το ένα, αλλά ίσως να είναι η μοναδική αμφιβολία.
Πάμε τώρα στον απέθαντο φρικ

. Είναι τρεις γύρους στην σέντρα και ακόμη αντέχει. Μπορώ να πω ότι τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα μέχρι τώρα για κείνον, όσον αφορά την εικόνα του. Την μία φορά την γλίτωσε με μία άμεση προφυλάκιση και την άλλη μετά από ένα σήριαλ έξτρα ψήφων και ακυρώσεων και με λίγη βοήθεια από τον δήμαρχο. Την τρίτη φορά όμως τον έσωσε ο αυτοκράτορας, πράξη η οποία πολύ δύσκολο να έγινε από ένστικτο κόντρα σε τέτοιο ρεύμα εναντίον του. Είμαι πολύ σίγουρος(προφανώς όχι απόλυτα) για την αθωότητα του, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως να είναι καλύτερο πια να αποχωρήσει και ει δυνατόν να δούμε τον ρόλο του μπας και ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεν θα τον ψηφίσω, γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον που θεωρώ αθώο, αλλά κρατάω την σκέψη του να ωφελήσει τους πολίτες μια τέτοια αποχώρηση και ξεκαθάρισμα σαν εναλλακτική για πιο αργά στην ψηφοφορία. Ειδικά αν κινδυνεύει να φύγει κάποιος άλλος που θεωρώ επίσης αθώο. Όπως και να χει πάντως θεωρώ τεράστιο λάθος, ότι ασχολούμαστε τόσους γύρους με τον σχεδόν σίγουρα αθώο φρικ και μπορεί να χάσουμε έναν τόσο χρήσιμο παίκτη.
Τον ρόλο που συνήθως παίρνει ο φρικ στα παλέρμο όσον αφορά την γνώμη μου, έχει πάρει η Μελανία. Είναι το μεγάλο αίνιγμα για μένα. Ούτε γι'αυτήν πιστεύω πως έχει κακό ρόλο, ειλικρινά αν συμβαίνει αυτό θα πέσω από τα σύννεφα. Ειλικρινά θέλω να πιστέψω ότι απλώς έχει ένα κακό παιχνίδι και πέφτει έξω. Αλλά με μπερδεύει πολύ το στυλ της και η επιμονή της με τον Χάρη, που μάλιστα λέει ότι είναι ο ΔΑ με τόση σιγουριά. Μέχρι ένα σημείο αναρωτιόμουν αν είχε ρισκάρει να παίξει όνειρο με τόσο συγκεκριμένη ερώτηση για να έχει τόση σιγουριά, αλλά πλέον ξέρουμε ότι δεν ισχύει μιας και έπαιξε και της δύο κάρτες της σήμερα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται εδώ.
Οι άλλοι μου ύποπτοι είναι σχετικά γνωστοί. Δεν μπορώ να ξεκολλήσω από νεφέλη και φέρι, κυρίως την πρώτη. Όχι πως η δεύτερη μου φαίνεται και πολύ αθώα, αλλά σίγουρα είναι λιγότερο ύποπτη από την νεφέλη για την ώρα. Και από τις δύο περιμένω τόσες μέρες ένα συγκροτημένο επιχείρημα, αλλά δεν το έχω δει. Πλέον σταματάω να ελπίζω.
Ο μεγάλος μου φόβος είναι η πιθανότητα να τρώμε όλοι μα όλοι κουτόχορτο και οι πραγματικοί μαφιόζοι να έχουν καλυφθεί στην αφάνεια του πλήθους λόγω των πολλών συμμετοχών. Αν συμβαίνει αυτό, θα εκνευριστώ γιατί μάλλον θα γελάνε μαζί μας.
Τις καλημέρες ή καληνύχτες μου. Με ό,τι βολεύεται ο καθένας
ps. Μέχρι να μαζέψω όλες μου τις σκέψεις, βγήκε ο ήλιος τελικά