Για τον αυτοκράτορα αναρωτιέμαι γιατί έριξε ασυλία σε πρόσωπο το οποίο είναι τόσο αμφιλεγόμενο και ίσως άμα έφευγε σήμερα και παιζόταν μετά κάποια τυμβωρυχία θα καταλαβαίναμε 2 πράγματα.
Επίσης γιατί δεν διάλεξε να σώσει ένα από τα άτομα που αποχώρησαν στους προηγούμενους γύρους όπου και ήταν πλέον πασιφανές ότι δεν ήταν δολοφόνοι. Μήπως έχει μπερδευτεί και αυτός όπως όλοι; Τι να πώ. Από την άλλη το να έπαιξε και κάρτα που λέει ο Χουακίν ίσως είναι ένα πιθανό σενάριο.
Σχετικά με την ψήφο θα την δώσω στον
Libertus γιατί πρέπει αναγκαστικά να την δώσω σε κάποιον πέρα από τον φρικ. Και η Νεφέλη για μένα δεν είναι τόσο ένοχη όσο θεωρείται από τους πιο πολλούς,ελπίζω πραγματικά να μην κάνω τόσο λάθος. Σχετικά με την ενοχή του όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι σίγουρη,απλά ο τρόπος που παίζει και αυτός και ο Aκριβός (συγγνώμη που σκότωσα 3 φορές το username σου,έχεις δίκιο

) είναι μέσα στα άτομα που έχω περισσότερο στο μυαλό μου και προσπαθώ να παρακολουθώ πιο στενά το πως κινούνται.
Τώρα σχετικά με τις αναφορές ότι πήγα και σκότωσα τον Γιάννη επειδή με θεώρησε ένοχη,τι να πώ λολ.

Και άλλοι έχουν πεί το ονομά μου..
Γενικά είμαστε σε ένα σημείο του παιχνιδιού όπου πολλά ονόματα έχουν ακουστεί από πολλά άτομα..
Αυτό τι σημαίνει δηλαδή ότι από εδώ και πέρα όποιος σκοτώνεται και έχει αναφέρθει -μαζί με άλλα 4-5 ονόματα - στη λίστα του δολοφονημένου,ότι είναι ένοχος;
Σχετικά με τη συμμετοχή μου ή το πως παίζω και αν μαφιοζοφέρνει μπορείτε να πιστέψετε ότι θέλετε.

Αυτή την ώρα μπορώ να διαθέσω για το παιχνίδι..
Όπως επίσης έχω δηλώσει ότι προτιμώ να βλέπω κινήσεις πρώτα και να βάζω πράγματα στο μυαλό μου μπάς και βγάλω κάποια συμπεράσματα και πραγματικά μου είναι απίστευτα δύσκολο αυτό το Παλέρμο για τα δεδομένα μου,καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί μαφιόζοι και βοηθητικόι ρόλοι μαφιόζων και επίσης οι πολίτες κάθε μέρα και ελλαττώνονται.
Δείτε σήμερα πάλι παίζει να φύγει η blue και η carpe λόγω αδιαφορίας. Χθές έφυγε ο Σπάρκ που ήταν πολίτης.
Και η Εχέμυθη έχει 2 απουσίες νομίζω.
Αυτό το πράγμα δεν είναι καθόλου δίκαιο και βαράει κατά κύριο λόγο την ομάδα των πολιτών καθώς πολλά άτομα βαριούνται να ασχοληθούν με τον ρόλο απλού πολίτη,οκ..
Και για πρώτη φορά δηλώνω ότι δεν πρόκειται να παίξω σε κανένα Παλέρμο από εδώ και πέρα εάν δεν υπάρξει κάποια ρύθμιση σχετικά με τους βαριεστημένους ή μη ευχαριστημένους με τους ρόλους τους πάικτες.
Άμα πείς παίζω σε ένα παιχνίδι,παίζεις. Τέλος.

Ξέρω βγήκα off topic αλλά ήθελα να πώ τον πόνο μου.

Σας χαιρετώ πάω για διάβασμα..