Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Η λέξη "κύμα" έχει γίνει πολύ κλασική πλέον. :P
Σπαμ
Είπαμε, καραμέλα.
Σπαμ
Σπαμ

Και εγώ σπαμ που σχολιάζω τα σπαμ :look:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Μαζευτείτε με τα σπαμ, τελευταία προειδοποίηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρες, Καλησπέρες, ότι θέλετε τελοσπάντων :P.

Πλέον αρχίζω να νιώθω ότι είμαστε στην τρίτη μέρα και δεν έχουμε κάνει τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ακόμη και το θετικό της ημέρας, ότι δεν έγινε δολοφονία, μας δίνει ένα στοιχείο λιγότερο για να προχωρήσουμε, μιας και δεν έχουμε ιδέα τι έγινε τελικά.

Πάμε πάλι, πρώτα παραθέσεις, μετά σκέψεις.

Θεώρησε την ως υποψία..Είχα δει πως παίζει η Μαρία(Deutsch) στο προηγούμενο και πως τώρα..Τότε ήμασταν συγκάτοικοι θυμάμαι..Το θυμάσαι και εσύ;Απλά θεώρησε το υποψία σου ξαναλέω...

Λοιπόν. Ας το πούμε για 120890437589430785973985390467253965472304798237980στή φορά. Το προηγούμενο Παλέρμο ήταν το προηγούμενο Παλέρμο κι απ'ότι κατάλαβα ήταν και λίγο σάπιο. Δεν είναι καλό δείγμα γραφής, πόσο μάλλον όταν μιλάς για το άτομο που ήξερες τον ρόλο του. Κάνει περίεργα κι εκνευριστικά πράγματα η Γερμανίδα, αλλά δεν γίνεται να στηρίζεις κατηγορίες στο προηγούμενο παλέρμο. Ειδικά όταν μιλάμε για άτομα που έχουν παίξει 1-2 μόνο.

Συγγνώμη δεν ήταν σκοπός μου να μιλάω με μισόλογα,αν μείνω θα αλλάξει αυτό..
Όσους έχω ψηφίσει,τους έχω μεγάλη συμπάθεια πάρα αυτά δεν κοίταξα συμπάθειες!
Ανησυχητική η στάση μου που προσπαθώ να δικαιολογηθώ ας το χαρακτηρίσουμε έτσι και που παρ'όλες τις κατηγορίες συνεχίζω να μιλάω και δεν μένω χωρίς να μιλήσω κάνοντας κανα 2 ποστ στις 5 με 10 σελίδες;
Τρέχω να κρυφτώ πλάκα μου κάνεις τώρα;;Έχω "εκτεθεί"(αν και δεν μου αρέσει αυτή η λέξη αλλά δεν σκέφτηκα κάτι άλλο) στο τριαπλάσιο απ'ότι στο προηγούμενο παιχνίδι από την στιγμή που άλλοι με κατηγόρησαν για την αλλαγή της ψήφους μου και ότι κάνω μέχρι τώρα και εγώ απλά τους απαντώ....Και από τότε κάποιοι δεν λένε να αφήσουν το όνομα μου χωρίς "διαφήμιση",εγώ απλά λέω μόνο τι έκανα..

Να σου πω, στις ώρες που πέρασαν και τα ποστ σου που είδα, πάλι δεν είδα να βγάζεις πολύ ουσία, αλλά να συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο. Το κρύβεσαι που είπα, δεν αναφερόμουν προφανώς στο ότι σταμάτησες να μιλάς, αλλά ότι προσπαθείς να κρυφτείς με τα λόγια σου, που έχουν περισσότερο συναίσθημα παρά ουσία.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας αυτό θα κάναμε. Δε μου λες Κωνσταντίνε,μήπως (λέω τώρα,μήπως) η ακύρωση της προφυλάκισης που έπαιξες ήταν στο στρατόπεδο των μαφιόζων και το γνώριζες;:whistle:
Καλά το τελευταίο για το γεγονός ότι ο Τζέι σου'κανε για μαφιόζος ουδέν σχολίον εε.

Ας το πούμε άλλη μία φορά. Υπάρχουν τρεις(3, three, drei, 011, κλπ κλπ) Ακυρώσεις Προφυλάκισης. Καθαρά στατιστικά να το δεις, είναι πολύ δύσκολο να είναι όλες στα χέρια των μαφιόζων. Φτάνει πια με αυτό. Να ήταν μόνο μία ακόμη να το συζητήσουμε.

Aυτό που θα ψηφίσει όλο το στρατόπεδο των μαφιόζων.
Νταμν,λέω θα πει κανείς ποτέ το Χάρη ΔΑ ή θα πρέπει να βγάλω τον σκασμό γιατί αν το΄λεγα θα με λέγατε μαφιόζα.:P

Λοιπόν, δεύτερη φορά στο ίδιο 48ωρο που διαβάζω αυτή την βλακεία και μου γυρνάει το μυαλό. Αν οι μαφιόζοι ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να ψηφίσουν όλοι το ίδιο άτομο και μάλιστα 2 φορές θα είχαμε καταφέρει να βρούμε τουλάχιστον τους μισούς ως τώρα. Το ξαναλέω, το είπα και αργά το βράδυ. Να σκέφτεστε πριν μιλάτε.

Αντικειμενικά αν και ο Pie φαίνεται από χιλιόμετρα οτι είναι μαφιόζος, θεωρώ οτι ο Λιμπέρτους μπορεί να παραπλανήσει πολύ κόσμο. Ο Pie δεν έχει επιχειρήματα και θεωρώ πως έχει ξεσκεπαστεί.

Καλα αν τυχόν αποδειχτεί ο φρικ πολίτης, θα γελάω για πάντα με όλους όσους τον έχουν καταδικάσει 100% ως τώρα.

Απλώς δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έχουνε κολλήσει σε΄να.
Και δε γιατί αποκλείουν το ενδεχόμενο να ξες κάτι για το Γιάννη ή απλώς να'ριξες ψήφο ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.Πλέον σε θεωρώ μη ύποπτη,ο λόγος; Ο Χάρης έχει κακό ρόλο έχω αρχίσει να επιβεβαιώνομαι χωρίς βέβαια να'μαι και απόλυτα σίγουρη εφόσον τίποτε δεν αποκλείεται.

Το να ψήφισε στην τύχη το δέχομαι, οι υποψίες μου δεν είναι με βάση αυτό.
Αλλά αν ξέρει όντως κάτι για το άτομο που ψήφισε, δεν θα έπρεπε μετά να κάνει κάτι για να στηρίξει την επιλογή της; Το έκανε; Ουχί. Συνεπώς, δεν μου λέει κάτι το μπορεί να ήξερε και άλλα τέτοια.

Ψηφίζω deutsch lover
Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο PieMaker είναι δολοφόνος,όμως αυτή την στιγμή δε μπορεί να κάνει και πολλά.
.
.
[παράλειψη ανούσιου μπλα μπλα]
.
.

Καλά κάτι τέτοια με κάνουν να μην ξέρω τι θέλω να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω; Ο τάδε είναι στάνταρ ένοχος, ψηφίζω άλλον. Wtf dude?
Αυτό μου δείχνει πιο πολύ έναν μαφιόζο, που ξέρει ότι έχει ένα εύκολο θύμα για να πετάξει έξω οποιαδήποτε στιγμή και πάει να εκμεταλλευτεί μια άκυρη διαμάχη, για να πετάξει άλλο ένα επίσης εύκολο θύμα. Πάλι πολλά λόγια και μηδέν ουσία, good work!!

Πείτε με κομπλεξάρα αλλά μετά από αυτό εγώ είμαι σίγουρος ότι η Νεφέλη είναι αθώα και κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κύμα εναντίων της σε αβάσιμα στοιχεία.
Παιδιά ψηφίζω Nefeli graf γιατί κατά τη γνώμη μου απέχει από τα ρεύματα για να μη θεωρηθεί μαφιόζα(βλ. 1ο γύρο όπου άλλαξε από drama σε johnietraf) . Πριν με φάτε, να σας πω ότι φυσικά δε θεωρώ όλους όσους απέχουν από τα ρεύματα ένοχους, αλλά η Νεφέλη έχει κινήσει τις υποψίες κι έχει εναν ακόμη λόγο να κάνει ότι κάνει.:hmm:

Εσάς τους δύο, θα σας βάλω μαζί. Γιατί έχω ένα τραβηγμένο σενάριο για σας, γιατί δεν μου κάθεται καθόλου καλά όλο αυτό το κόλλημα του Καραντάκοβ. Εσείς πρέπει να είστε στην ίδια ομάδα κι όταν έκανε την αμπαλιά ο μιντιν και βγήκε στο προσκήνιο, ο άλλος βρήκε την ευκαιρία να δημιουργηθεί μία κόντρα, η οποία θα πάει να τον απαλλάξει από τις υποψίες στο μέλλον. Αν τυχόν αποδειχτεί ότι κάποιος από εσάς έχει κακό ρόλο, τότε για μένα σχεδόν σίγουρα θα χει και ο άλλος.

Λες αν ήμουν στους μαφιόζους να συνέχιζα να μιλάω τόσο,να εξ έθετα την ομάδα μου σε τέτοιο βαθμό;Δεν νομίζω.
Δεν πήγα να τον σώσω ψάξτε απλά τα προηγούμενα ποστ μου γιατί δεν ψήφισα τον Mintin97 τελικά!Εντάξει σταματήστε με την καραμέλα αυτή :confused:

Ναι, θα μιλούσες τόσο. Γιατί; Έχεις ήδη εκτεθεί, αν βγάλεις τον σκασμό είναι σαν να επιβεβαιώνεις τις κατηγορίες.

Χθες:

  1. elenamusic99 --> PieMaker
  2. Gate4 --> PieMaker
  3. jj! --> PieMaker
  4. JKaradakov --> PieMaker
  5. johnietraf --> PieMaker
  6. Johnnaousa --> PieMaker
  7. mintin97 --> PieMaker
  8. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker x2
  9. _fairygirl_ --> PieMaker
Σήμερα:

  1. elenamusic99
  2. Gate4 --> PieMaker
  3. JKaradakov --> PieMaker
  4. mintin97 --> Nefeli Graf
  5. Psycho(Βασίλης) --> Deutsch... Lover
  6. _fairygirl_ --> Deutsch... Lover
Φρικ, είτε έχεις μεγάλη πειστική ικανότητα είτε κάτι βρωμάει στις αλλαγές ψήφου.
Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι αυτό:

Ο Psycho από...διπλή ψήφο και σιγουριά(ακόμα και τώρα) για την ενοχή του pie, επιλέγει να αλλάξει τη ψήφο σε ντοιτς.

Ψηφίζω Psycho.Όταν πιστεύουμε ότι κάποιος είναι δολοφόνος, τον ψηφίζουμε.Τώρα είναι στην κόψη του ξυραφιού η κατάσταση με τις ψήφους, και ο psycho από κατακεραυνωτής του pie στον προηγούμενο γύρο, αλλάζει ξαφνικά ρότα τώρα.

Αυτό το bold είναι αυτό που θέλω να κρατήσω εγώ, γιατί πραγματικά με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Χθες ο φρικ τσίμπησε 10 ψήφους για πλάκα και σήμερα έχει με το ζόρι 4, αλλά όλοι τον έχουν για ένοχο. Τι παίζει εδώ δεν μπορώ να καταλάβω. Περίεργη λογική:/:

Επίσης, μια ερώτηση: Το ρεύμα έναντι στον φρικ ξεκίνησε λόγω των....τόνων;

Όχι, ξεκίνησε με την προχθεσινή ψήφο στην Ντράμα και συνεχίστηκε με τους τόνους μετά.

το ότι το έκανα πριν την λήξη της ώρας για το να παιχτεί η κάρτα "ακύρωση προφυλάκισης" έγινε γιατί δεν ήξερα σίγουρα αν καν θα ήμουν εδώ χθες το βράδυ (αργά) ή σήμερα...(το είπα και χθες!)

For the records, όταν εμείς παίζαμε παλέρμο, δεν υπήρχαν ούτε κάρτες, ούτε τόσοι ρόλοι!!! :whistle:

Κανονικά θα έπρεπε να ψηφίσω τον piemaker, αλλά μπορεί όντως από βλακεία του να έβγαλε έτσι έναν πολίτη -όπως εγώ έπαιξα την τυμβωρυχία πριν την λήξη του χρόνου- και να είναι και αυτός ένας πολίτης...

Αν δεν ήσουν σίγουρη ότι θα είσαι εδώ μπορούσες να περιμένεις, ειδικά αφού ήσουν σχεδόν σίγουρη για την αθωότητα του τζέι. Και οκ, το είπα και πριν γιατί ήταν βλακεία αυτό με την τυμβωρυχία πριν το τέλος της διορίας, αλλά εφόσον ο τζέι ήταν πολίτης είναι πολύ απίθανο να έπαιζε όντως κάποιος την ακύρωση, γιατί δεν ήξερε κάτι.
Στέκομαι περισσότερο σ'αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα. Γιατί να βγάλεις έξω τον τζέι όταν είσαι πολύ σίγουρη ότι δεν είναι ένοχος; Σ'αυτό περιμένω απάντηση και καλή γιατί παίζει να κερδίσεις ψήφο.

Και τώρα, θέλω από εσάς που λέτε ότι είναι σίγουρα ένοχος ο φρικ, αλλά δεν τον ψηφίζετε, να μου δώσετε ένα λογικό επιχείρημα γι'αυτό. Διότι αν είναι όντως μαφιόζος ακόμη και τόσο εκτεθειμένος είναι ίσως το πιο επικίνδυνο άτομο στο παιχνίδι. Οπότε δυσκολεύομαι να αντιληφθώ την λογική σας, σε σημείο που θα με κάνει να αναρωτηθώ αν υπάρχει.

Παραμένει η ανησυχία μου, για τους τρεις που υποψιάζομαι με επανείσοδο του Psycho στα φαβιρί, κρατάω ακόμη Νουαζέτ και Νεφέλη(για την οποία δεν είμαι πολύ σίγουρος) και με ανησυχεί πολύ το πόσο έντονη υπεράσπιση στην Νεφέλη κάνει η fairy και περιμένω να δω περισσότερα και από αυτήν.

Επίσης, τι τόσο κακό έχει κάνει ο Χάρης και αποφασίσατε ότι είναι ΔΑ(αλλά ούτε και αυτός παίρνει ψήφο); Δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Για μια φορά επιπλέον μου έδειξες ότι κάνω τεράστιο λάθος που δεν ψήφισα εσένα αλλά το Γιάννη..
Τελικά Μέγα λάθος μου...Όχι γιατί ψηφίζεις εμένα δεν με ενδιαφέρει κάποιοι αυτό ήθελαν να πετυχαίνουν..
Έχω κινήσει τις υποψίες γιατί αυτό ήθελαν κάποιοι...
Μακάρι να ήξερα ίσως καλά κρατεί η "διαφήμιση" κάποιων προς εμένα :hehe:
Εμμμ το έχω ξαναπεί στην ΤΥΧΗ σχεδόν έριξα την ψήφο προς Γιάννη μεριά....
Και εγώ να ενημερώσω επίσης ότι το απόγευμα θα πάω για άθληση οπότε δεν θα μπω :hehe:
Δεν θα συμφωνήσω αλλά έχεις ένα δίκιο:whistle:
Πωωωω ρε πο*στη μου.Δε γούσταρε δεν ψήφισε αυτό που περιμένατε να ψηφίσει. Για όνομα πια!Αν βάλω σε σειρά τα ποστ που λέτε αυτοί που το είπατε αυτό φτιάχνω μία σελίδα.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχω 80ποστ/σελίδα.:P
Δυστυχώς η διαφήμισή σου καλά κρατεί όπως και η ίδια είπες εύχομαι ο Δήμαρχος να΄ναι εντός παιχνιδιού και η ψήφος του να βαραίνει την Ντόιτς.
Και πάλι επιβεβαιώνομαι. Τείνει να δημιουργηθεί κύμα εναντίον της Νεφέλης και εντέλει ο Pie Maker να τη βγάλει λάδι. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν οι φίλοι του Πάι για τους οποίους αναρωτιόμασταν που ήταν χθες. Να τοι λοιπόν σήμερα, προσπαθούν να τον κρύψουν πίσω από άλλους. Όλοι όσοι είστε πολίτες και ψηφίσατε Ντόιτς ή Νεφέλη για σκεφτείτε λίγο: Είναι τόσο επικίνδυνες όσο άλλοι, ακόμα και αν κάποια από τις δυο είναι μαφιόζα; Έχουμε ήδη δυο πολίτες εκτός και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την πλύση εγκεφάλου που πέτυχαν στους πολίτες.
Ναι,το ενδεχόμενο να συμφέρει τα γλυκά μου τα καλά μου μαφιοζάκια να βγει και 3ος πολίτης εκτός δεεεν;:P
Εγώ ήμουν 1,5 μέρα banned.Και μάλιστα, όταν έφυγε το μπαν προσπάθησα να καταλάβω όσα περισσότερα μπορούσα για τον καθένα ώστε να συντάξω μήνυμα για τον πρώτο γύρο.Δεν θα μπορούσα απλά να αγνοήσω τον 1ο γύρο και να πω "νίπτω τας χείρας μου", ότι κάνατε κάνατε;Αντ'αυτού, απάντησα.Για όλους.Στα γράφω αυτά επειδή εγώ σε αντίθεση με εσένα δεν το παίζω αθώα περιστερά βαφτίζοντας τους πάντες ύποπτους χωρίς λόγο.Προσπαθώ να βγάλω κάτι από τα γεγονότα.Εσύ σε τι έχεις συνεισφέρει μέχρι τώρα;Στο να λες στους υπόλοιπους 29 παίκτες ότι "είσαι ύποπτος" χωρίς δικαιολόγηση;
Εε λέω και΄γω δε θα γυρίσουμε στα κλασσικά εικονογραφημένα; Δε μου λες Μάκη,αν βγάλεις το βράδυ της Κυριακής που όντως κατηγόρησα πολλούς (μην πω και όλους σχεδόν) από τότε την μπαίνω σε συγκεκριμένα άτομα που τα θεωρώ ύποπτα. Μπήκες με μία διάθεση πιο πολύ Superhero θα την έλεγα.Υπερασπίζεσαι άτομα που θεωρώ ύποπτα μη μιλήσω για τη χθεσινή σου ψήφο.
Δηλαδή τι; Και αν ο Άκης έχει υποθετικά μιλώντας ρόλο απλού πολίτη (μην ξεχνάς είναι αρκετοί που έχουν τέτοιο ρόλο) και δεν έχει τι να πει; Δεν ε;
Γιατι διαλεξα να προφυλακισω τον jj! και οχι τη Φερυ λ.χ (οι υπολοιποι μεχρι τοτε δε μου φαινοταν τρομερα υποπτοι);; Γιατι η εμονη του στο ζητημα των τονων και η λιστα που εβγαλε με εκεινους που επιδοκιμασαν η αποδοκιμασαν τη θεωρια του, με εκανε να πιστεψω πως ειναι δολοφονος και προσπαθει, εξυπνα ομολογουμενως, να με πεταξει εκτος παιχνιδιου.
Πάι για να πούμε και του στραβού το δίκιο..Οι δικαιολογίες "το θεώρησα μαφιόζο και τον πέταξα εκτός" άστες στην άκρη. Όσοι επιδοκίμασαν τη θεωρία του Τζέι αμέσως!,μαφιόζοι. Ενώ όσοι κράτησαν επιφυλάξεις και πιθανοί μαφιόζοι τους αθώωσες ε νταξ ΑΣΕ ΜΑΣ ΓΑΤΟΥΛΗ ΜΟΥ να πούμε.:P
+1
Η Νεφέλη δεν έχει βοηθητικό ρόλο για τους πολίτες.
Πάντως, ο Psycho ψήφισε τη Γερμανίδα και τώρα έχουμε ισοψηφία, αν δεν κάνω λάθος.:whistle:
Εσύ όλο και πιο ύποπτος μου φαίνεσαι. Πάμε να σώσουμε τη Nefeli Graf; :whistle:
1. Εσύ που το ξες ρε μαν ότι δεν έχει; ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
2.Αν ο Τάσος δεν ήταν δήμαρχος και ο δήμαρχος δεν είναι απ'αυτούς που εμφανίζονται μία φορά το δεκαπενθήμερο (αστειάκι) και έχει ψηφίσει μία απ΄τις 2 η ψήφος του ισχύει διπλή.
Αυτό το "επιβεβαιώνομαι" με έφαγε και εμένα :hehe:
Τι τείνει;Τσουνάμι κοντεύει να γίνει ρε Άκη....(εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λιγάκι:redface:)
Και μαφιόζος να είσαι Άκη μιλάς σωστά ως προς το τελευταίο...Κοιτάξτε τα άλλα μέλη και μην μένετε στα κύματα που δημιουργούνται με εμένα και την Μαρία (Deutsch) αλλά βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί..
Σωθήκαμε..:P
Ούτε καν,μετά την deutsch και τον pie... είναι η επόμενη.
Ποια;:confused:
Τότε για ποιο λόγο δεν ψηφίζεις Pie, αφού για εσένα είναι σίγουρα ένοχος και ψηφίζεις Γερμανίδα...για ποιο λόγο είπαμε; :eek:
Γτφ :|
Όταν στεκόμασταν σε άλλα σημεία Μαράκι όμως, σ'άρεσε. Όταν πήρες μέρος στο κύμα της Κλεοπάτρας, δεν είχες πρόβλημα. Ούτε και στα άλλα κύματα που πάντα χώνεσαι. Τώρα που αφορά εσένα, θυμήθηκες ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα κύματα;
Αυτό που λες αποτελεί κανόνα.
Πάντα ακολουθούμε τα κύμματα όταν όμως καίγεται ο απ'αυτούλης μας λέμε "Καλέ,μην ακολουθείτε τα κύμματα".
Το αν έχω δίκιο θα δείξει, τουλάχιστον δεν έχω ιστορικό παραπλανήσεων να με βαραίνει και μπορώ να λέω τη γνώμη μου ελεύθερα για να βοηθήσω τους υπόλοιπους πολίτες :) Ξέρω είμαι και εγώ ωραίο θύμα για δημιουργία κύματος έτσι δεν είναι;
Όλοι οι πολίτες θύματα αποτελούμε.
Που το ξέρεις γλυκέ μου;
Αν εννοείς ότι εγώ τον έπεισα κάνεις μέγα λάθος!
Εγώ ψήφισα την "Γερμανίδα" χθες πρώτη και μέχρι σήμερα όλοι σχεδόν-εξαιρουμένων κάποιων που δεν ασχολήθηκαν μαζί μου- μου την έλεγαν και ξαφνικά άρχισαν να με υπερασπίζονται....Εγώ φταίω και γι'αυτό;Ο καθένας επιλέγει την ψήφο του μόνος του.Εγώ δεν ήξερα αν θα είχα σήμερα pc γι'αυτό και ψήφισα χθες να ξέρεις απλά.
Θες να σου συστήσω πολλούς για να καταλάβεις ότι η ειρωνεία δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου;
Εμένα μου φαίνεται ότι μόνο πανό δεν της κρατάς που συμφωνεί μαζί σου.
Και άλλη συνεργασία;;Απαπα εγώ με όλους συνεργάζομαι αυτό θα μου πεις/πείτε στο τέλος...
Έλα τι μας είπες δεν το ξέραμε;!Συνεχώς ύποπτη σου φαίνομαι τι να κάνουμε σε αυτή την ζωή όλα δεν είναι ρόδινα...
Χα χα χα χα εδώ σκάω από τα γέλια!
Ναι φυσικά άλλη δουλειά δεν είχε ο διάβολος να σώσει την Νεφέλη...(σόρρυ και για την πρόταση)
Χμμ..
Οκέι εδώ μπορεί να χρειαστεί κάποια ακύρωση ψήφου.

Με τον Λιμπερτους συμφωνω σε πολλα πραγματα αλλα δεν ξερω αν ειναι μαφιοζος...
Τα λεμε Νεφελη! Καλο απογευμα!
Ε,αυτό έλειπε σαν πρωτάρα μαφιόζα,να μη συμφωνούσες.:P
Νέος ύποπτος για μένα...psycho...ψηφίζει την Γερμανίδα που παίζει να είναι το πιο ακίνδυνο μέλος εδώ μέσα και ταυτόχρονα χωρίς να έχει κάνει καμία φοβερή κίνηση, ενώ υπάρχουν άλλα άτομα οπως ο pie και η Noisette που έχουν ρίξει δικαίως τα φώτα επάνω τους!
επίσης φαίνεται ξεκάθαρα σαν μια προσπάθεια να γλυτώσουν η nefeli και ο piemaker στοχοποιώντας το πιο εύκολο θύμα..
δυστυχως στις 4 θα φυγω από το σπίτι, αλλα΄μέχρι τότε θα ξανασκεφτώ την ψήφο μου
Αχάμ.:popcorn:
Πραγματικά σου εύχομαι να έχεις τυμβωρυχία και να τη ρίξεις στη Γερμανίδα, εάν βγει. Τότε θα δείτε ποιος δουλεύει ποιον !
Εσύ εμάς;:P
Χθες:
  1. elenamusic99 --> PieMaker
  2. Gate4 --> PieMaker
  3. jj! --> PieMaker
  4. JKaradakov --> PieMaker
  5. johnietraf --> PieMaker
  6. Johnnaousa --> PieMaker
  7. mintin97 --> PieMaker
  8. Psycho(Βασίλης) --> PieMaker x2
  9. _fairygirl_ --> PieMaker
Σήμερα:

  1. elenamusic99
  2. Gate4 --> PieMaker
  3. JKaradakov --> PieMaker
  4. mintin97 --> Nefeli Graf
  5. Psycho(Βασίλης) --> Deutsch... Lover
  6. _fairygirl_ --> Deutsch... Lover
Φρικ, είτε έχεις μεγάλη πειστική ικανότητα είτε κάτι βρωμάει στις αλλαγές ψήφου.
Αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, είναι αυτό:
Ο Psycho από...διπλή ψήφο και σιγουριά(ακόμα και τώρα) για την ενοχή του pie, επιλέγει να αλλάξει τη ψήφο σε ντοιτς.
Ψηφίζω Psycho.Όταν πιστεύουμε ότι κάποιος είναι δολοφόνος, τον ψηφίζουμε.Τώρα είναι στην κόψη του ξυραφιού η κατάσταση με τις ψήφους, και ο psycho από κατακεραυνωτής του pie στον προηγούμενο γύρο, αλλάζει ξαφνικά ρότα τώρα.
Επίσης, μια ερώτηση: Το ρεύμα έναντι στον φρικ ξεκίνησε λόγω των....τόνων;
Μετά με ρώτησες γιατί σε έχω ύποπτο.
Η λέξη "κύμα" έχει γίνει πολύ κλασική πλέον. :P
Κάντην παλίρροια.:teasing:
Είπαμε, καραμέλα.
Και οι καραμέλες λιώνουν.
Τσαρατσαφ: Μιας και είδα απ'το μέιλ μου το ποστ σου ας πω μερικά επάνω σε αυτό. Ο λόγος που υπερασπίζομαι τη Νεφέλη είναι ότι ο Χάρης (Λίμπερτους) όπου είναι ύποπτος για΄μενα την ψήφισε. Για να αποφασίσουν από τώρα να διώχνουν άτομα οι μαφιόζοι το κόβω νωρίς επομένως έδωσε την ψήφο του σε πολίτη.Εσύ να φανταστώ αφού περιμένεις περισσότερα από΄μενα θα΄μαι και αυτή που θα ψηφίσεις. Ράιτ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Φαιρυ: με αποκαλεσες πρωταρα μαφιοζα; :eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Αχάμ.:popcorn:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Αν δεν ήσουν σίγουρη ότι θα είσαι εδώ μπορούσες να περιμένεις, ειδικά αφού ήσουν σχεδόν σίγουρη για την αθωότητα του τζέι. Και οκ, το είπα και πριν γιατί ήταν βλακεία αυτό με την τυμβωρυχία πριν το τέλος της διορίας, αλλά εφόσον ο τζέι ήταν πολίτης είναι πολύ απίθανο να έπαιζε όντως κάποιος την ακύρωση, γιατί δεν ήξερε κάτι.
Στέκομαι περισσότερο σ'αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα. Γιατί να βγάλεις έξω τον τζέι όταν είσαι πολύ σίγουρη ότι δεν είναι ένοχος; Σ'αυτό περιμένω απάντηση και καλή γιατί παίζει να κερδίσεις ψήφο.

Δεν ήμουν πολύ σίγουρη ότι ήταν ένοχος, αλλά ότι ο piemaker ήταν ύποπτος. Έχει διαφορά. Και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να παίξω αυτή την κάρτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.

Εε λέω και΄γω δε θα γυρίσουμε στα κλασσικά εικονογραφημένα; Δε μου λες Μάκη,αν βγάλεις το βράδυ της Κυριακής που όντως κατηγόρησα πολλούς (μην πω και όλους σχεδόν) από τότε την μπαίνω σε συγκεκριμένα άτομα που τα θεωρώ ύποπτα. Μπήκες με μία διάθεση πιο πολύ Superhero θα την έλεγα.Υπερασπίζεσαι άτομα που θεωρώ ύποπτα μη μιλήσω για τη χθεσινή σου ψήφο.
Δηλαδή τι; Και αν ο Άκης έχει υποθετικά μιλώντας ρόλο απλού πολίτη (μην ξεχνάς είναι αρκετοί που έχουν τέτοιο ρόλο) και δεν έχει τι να πει; Δεν ε;
Καταρχήν, εγώ για μένα μίλησα φέρι.Τον Άκη, που τον αναφέρεις, ΠΡΙΝ από εσένα του έκανα παρατηρήσεις.Που κολλάει αυτός και μου τον πετάς τώρα;
Υπερασπίζομαι ΚΑΝΕΝΑΝ.Σε προκαλώ να βρεις μήνυμα που να υπερασπίζομαι ένα άτομο.Συνέχισε τις ψευτιές.
Σ'αρέσει η σπέκουλα και δεν θα σου απαντήσω σε επόμενο μήνυμα.Στο προηγούμενο μήνυμα έγραψες πως με θεωρείς ένοχο χωρίς να παραθέσεις τον λόγο.Και μετά σου λέω ότι απλά πετάς κατηγορίες, και μου την λες τώρα από πάνω!Είναι αστείο αυτό που κάνεις.

Κι ένα τελευταίο ρητορικό ερώτημα προς Φέρι:

Λες οτι οι δικές μου ψήφοι είναι περίεργες.Για πες μας εσύ που ψήφισες pie χθες και άλλαξες γνώμη σήμερα;Φαντάζομαι έχεις καλύτερο επιχείρημα που δεν θεωρείς τον πιε μαφιόζο, πλέον.Αλλά είναι προφανές.Παρέθεσα ένα σενάριο που σε θεωρεί ύποπτη λόγω της αλλαγής ψήφου, και τώρα μου λες άλλα ντι άλλων. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Καλησπέρα. :D
Σήμερα δεν είδε κανείς οτι λείπω;:worry: Μάλιστα.
Ας σχολιάσουμε λοιπόν, και επιστρέφω αργότερα με ψήφο.

Καταρχάς έχουμε και την δολοφονία η οποία δεν έγινε. :confused:
Οι μαφιόζοι αποκλείεται να κουράστηκαν τόσο εύκολα, οπότε έδρασαν πόρνη, γιατρός ή μάγισσα, αλλά τείνω προς την πόρνη μιας και είναι ακόμα αρχή.

Νέος ύποπτος για μένα...psycho...ψηφίζει την Γερμανίδα που παίζει να είναι το πιο ακίνδυνο μέλος εδώ μέσα και ταυτόχρονα χωρίς να έχει κάνει καμία φοβερή κίνηση, ενώ υπάρχουν άλλα άτομα οπως ο pie και η Noisette που έχουν ρίξει δικαίως τα φώτα επάνω τους!..

Σωστός μπορώ να πω, έχεις ένα point για την ενοχή του Σάικο.
Η Ντόιτς παίζει να είναι αν όχι η πιο ακίνδυνη, απο τους πιο ακίνδυνους εδώ μέσα. Η Ντόιτς πλέον έχει καταντήσει η βασίλισσα "Σπαμμάρω και όπου με πάει το ρεύμα" συν το οτι έχει αποκτήσει μια αλλόκοτη συμπεριφορά.


Ψηφίζω τον PieMaker
Είναι ξεκάθαρο πως είναι ένοχος,ολοφάνερο,φως φανάρι που λένε.Ήταν σίγουρος πως ο jj! ήταν ένοχος αλλά ήταν πολίτης,ήταν ο πρώτος που ψήφισε την Κλεοπάτρα η οποία ήταν και αυτή αθώα.Η στάση του είναι ξεκάθαρη πως είναι ένοχη.

Σοβαρός λόγος. Εμένα πιο ύποπτη μου φαίνεσαι εσύ που πετάς μια ψήφο και φεύγεις-ειδικά με τέτοια κατηγορία-παρά ο Πάιμέικερ.:P
Δεν ήταν ο μόνος που θεώρησε τον τζέι τζέι ένοχο, αν θυμάμαι και η Ντόιτς πρέπει να το έκανε. Υγεία.

Επειδή ξέρεις ότι πιστεύω ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λες, θα μπορούσες άνετα να υποστηρίξεις και πολίτες!

Κρατάω τις αρχικές σου συμπάθειες, δηλαδή PieMaker, aegloswen και tsarachaf. Δεν θυμάμαι και ποιος άλλος, Alma Libre και carpe? Θα το ψάξω :).

Κάτι ξέρουμε Μελανιά; :whistle:
"Μπορούσες να υποστηρίξεις και πολίτες" και που ξέρεις εσύ οτι δεν είναι πολίτης;
Πολύ σίγουρη σε βλέπω.
Πλας, εμένα δεν με θεώρησε αθώα αρχικά, είπε οτι μπορεί να είμαι κάτι απο τα δύο και κατέληξε στην αθωότητα. Με τι αιτιολογία δεν έχω ιδέα, πάντως δεν έβαλε μόνο εμένα αθώα, ούτε μόνο εμάς τους 5. Ηρέμησε.

:P εσκασα στα γελια δεν λεω.... Καλο αστειο.
Προσπαθούμε να αποσύρουμε κατηγορίες Μαράκι;:hmm:


Πλας οτι δεν έχω δει σοβαρό επειχήρημα απο την Φέρι σήμερα, τι έγινε; Ξεχάσαμε να στριμώχνουμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.

Προσπαθούμε να αποσύρουμε κατηγορίες Μαράκι;:hmm:


Οχι; :confused: γιατι να το κανω αυτο; δεν εχω κανεναν λογο... Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει θα φανουν ολα ετσι κι αλλιως στο τελος;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Πλας, εμένα δεν με θεώρησε αθώα αρχικά, είπε οτι μπορεί να είμαι κάτι απο τα δύο και κατέληξε στην αθωότητα. Με τι αιτιολογία δεν έχω ιδέα, πάντως δεν έβαλε μόνο εμένα αθώα, ούτε μόνο εμάς τους 5.
Συγγνώμη, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχω αναφέρει καν το όνομά σου. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.

Τσαρατσαφ: Μιας και είδα απ'το μέιλ μου το ποστ σου ας πω μερικά επάνω σε αυτό. Ο λόγος που υπερασπίζομαι τη Νεφέλη είναι ότι ο Χάρης (Λίμπερτους) όπου είναι ύποπτος για΄μενα την ψήφισε. Για να αποφασίσουν από τώρα να διώχνουν άτομα οι μαφιόζοι το κόβω νωρίς επομένως έδωσε την ψήφο του σε πολίτη.Εσύ να φανταστώ αφού περιμένεις περισσότερα από΄μενα θα΄μαι και αυτή που θα ψηφίσεις. Ράιτ;

Μάλιστα. Δεν έχω καταλάβει ούτε γιατί έχεις πιστεί τόσο πολύ για την ενοχή του Χάρη και ρώτησα και γι'αυτό στο ποστ. Για την ώρα με καλύπτει η απάντηση σου, εν μέρει, εκτός από το κομμάτι με τον Χάρη που περιμένω να μου απαντήσεις.
Όχι, δεν έχω αποφασίσει ακόμη για την ψήφο μου, μην βιάζεσαι :P

Δεν ήμουν πολύ σίγουρη ότι ήταν ένοχος, αλλά ότι ο piemaker ήταν ύποπτος. Έχει διαφορά. Και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να παίξω αυτή την κάρτα.

Ώπα, εσύ δεν είχες πει ότι θεωρούσες αθώο τον τζέι; Γιατί να ρισκάρεις να πετάξεις έξω έναν πολίτη; Ειδικά αν είχε και κάποιο καλύτερο ρόλο. Δεν σε καταλαβαίνω και δεν με βοηθάς και τον εαυτό σου για να σε καταλάβουμε οι υπόλοιποι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ψηφίζετε ως τις 20:00, όσοι πάρουν δεύτερη συνεχόμενη απουσία αποχωρούν οριστικά από το παιχνίδι.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 19/6
  1. aegloswen --> Gate4
  2. Akis_Megara --> PieMaker
  3. Alma Libre
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL
  7. Deutsch... Lover --> Nefeli Graf
  8. elenamusic99 --> PieMaker
  9. Gate4 --> PieMaker
  10. JKaradakov --> PieMaker
  11. Joaquin --> Psycho(Βασίλης)
  12. johnietraf
  13. Johnnaousa --> Noisette
  14. Libertus --> Nefeli Graf
  15. mintin97 --> Nefeli Graf
  16. MissKit --> Nefeli Graf
  17. Nefeli Graf --> Deutsch... Lover
  18. Noisette
  19. PieMaker --> Noisette
  20. Psycho(Βασίλης) --> Deutsch... Lover
  21. SparklingGrey
  22. soter
  23. tsarachaf
  24. _fairygirl_ --> Deutsch... Lover
  25. ~Melania~ --> Deutsch... Lover
  26. Εχέμυθη
  27. Πατρεύς
Ψήφοι
4 Deutsch... Lover
4 Nefeli Graf
4 PieMaker
2 Noisette
1 Gate4
1 Psycho(Βασίλης)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]

[/FONT]Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1
Joaquin #1
Noisette #1
SparklingGrey #1
Εχέμυθη #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Συγγνώμη, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχω αναφέρει καν το όνομά σου. :P

Εσύ δεν έκανες την λίστα χτες ή ο πάι;
Πάντως σε δικό σου ποστ ανέφερε η μελανία το όνομά μου:P

Οχι; :confused: γιατι να το κανω αυτο; δεν εχω κανεναν λογο... Ας πιστευει ο καθενας οτι θελει θα φανουν ολα ετσι κι αλλιως στο τελος;)

Mάλιστα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Ώπα, εσύ δεν είχες πει ότι θεωρούσες αθώο τον τζέι; Γιατί να ρισκάρεις να πετάξεις έξω έναν πολίτη; Ειδικά αν είχε και κάποιο καλύτερο ρόλο. Δεν σε καταλαβαίνω και δεν με βοηθάς και τον εαυτό σου για να σε καταλάβουμε οι υπόλοιποι.

Οχι! Αχ μην με βάζεις να ψάχνω τα μηνύματα...έπαιξα την κάρτα για να αποδείξω ότι ο piemaker ήταν ύποπτος. Και επειδή φεύγω η ψήφος μου πάει στον Piemaker .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Εσύ δεν έκανες την λίστα χτες ή ο πάι;
Πάντως σε δικό σου ποστ ανέφερε η μελανία το όνομά μου:P
Ο Πάι.
Εγώ έναν διακριτικό παίκτη χωρίς στοιχεία δε θα τον έλεγα αθώο σίγουρα.:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 19/6
  1. aegloswen --> Gate4
  2. Akis_Megara --> PieMaker
  3. Alma Libre
  4. blue_butterfly
  5. carpe_nochtem
  6. CiNeFiL
  7. Deutsch... Lover --> Nefeli Graf
  8. elenamusic99 --> PieMaker
  9. Gate4 --> PieMaker
  10. JKaradakov --> PieMaker
  11. Joaquin --> Psycho(Βασίλης)
  12. johnietraf
  13. Johnnaousa --> Noisette
  14. Libertus --> Nefeli Graf
  15. mintin97 --> Nefeli Graf
  16. MissKit --> Nefeli Graf
  17. Nefeli Graf --> Deutsch... Lover
  18. Noisette --> PieMaker
  19. PieMaker --> Noisette
  20. Psycho(Βασίλης) --> Deutsch... Lover
  21. SparklingGrey
  22. soter
  23. tsarachaf
  24. _fairygirl_ --> Deutsch... Lover
  25. ~Melania~ --> Deutsch... Lover
  26. Εχέμυθη
  27. Πατρεύς
Ψήφοι
5 PieMaker
4 Deutsch... Lover
4 Nefeli Graf
2 Noisette
1 Gate4
1 Psycho(Βασίλης)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6

Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία[FONT=&quot]

[/FONT]Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1
Joaquin #1
Noisette #1
SparklingGrey #1
Εχέμυθη #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Καλησπέρα,γύρισα από το μπάνιο θα σχολιάσω λιγάκι και μετά πάω για ποδήλατο μην ακούσω διάφορες υποψίες για την απουσία μου...
επίσης φαίνεται ξεκάθαρα σαν μια προσπάθεια να γλυτώσουν η nefeli και ο piemaker στοχοποιώντας το πιο εύκολο θύμα..
δυστυχως στις 4 θα φυγω από το σπίτι, αλλα΄μέχρι τότε θα ξανασκεφτώ την ψήφο μου
Χο χο χο :redface:
Άλλη όρεξη δεν είχα να στοχοποιώ άλλα "θύματα",όπως τα είπες...:)και να προσπαθώ να γλυτώσω ενώ για κάποιους η ζυγαριά συνεχίζει να γυρνά προς εμένα χωρίς τα στοιχεία που με ενοχοποιούν να είναι 100% εντάξει...
Λοιπόν. Ας το πούμε για 120890437589430785973985390467253965472304798237980στή φορά. Το προηγούμενο Παλέρμο ήταν το προηγούμενο Παλέρμο κι απ'ότι κατάλαβα ήταν και λίγο σάπιο. Δεν είναι καλό δείγμα γραφής, πόσο μάλλον όταν μιλάς για το άτομο που ήξερες τον ρόλο του. Κάνει περίεργα κι εκνευριστικά πράγματα η Γερμανίδα, αλλά δεν γίνεται να στηρίζεις κατηγορίες στο προηγούμενο παλέρμο. Ειδικά όταν μιλάμε για άτομα που έχουν παίξει 1-2 μόνο.
Πρέπει να σου πήρε πολύ χρόνο να γράψεις αυτά τα λίγα νουμεράκια:eek:
Τέλος πάντων ας αρχίσω να σχολιάζω :eek:
Σε αυτό που λες με το παιχνίδι έχεις δίκιο όμως όταν γνωρίζεις πως κινείται ο άλλος είτε εντός είτε εκτός παιχνιδιού δεν θα σου ξεφύγει κάτι τέτοιο...Δεν θεωρώ την Μαρία (Deutsch) ένοχη απαραίτητα αλλά δεν μου κάθεται καλά η συμπεριφορά της:loltooth:..


Να σου πω, στις ώρες που πέρασαν και τα ποστ σου που είδα, πάλι δεν είδα να βγάζεις πολύ ουσία, αλλά να συνεχίζεις στο ίδιο μοτίβο. Το κρύβεσαι που είπα, δεν αναφερόμουν προφανώς στο ότι σταμάτησες να μιλάς, αλλά ότι προσπαθείς να κρυφτείς με τα λόγια σου, που έχουν περισσότερο συναίσθημα παρά ουσία.
Αφού με κατηγορούν συνεχώς για το ίδιο πράγμα, απαντώ ανάλογα συνεχώς και συνεχώς και συνεχώς...
Δεν θα το έλεγα συναίσθημα ξαναλέω αλλά ειρωνεία κάτι που δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αρκετά..Δεν θέλω να συγκινήσω κανέναν δεν είναι σκοπός μου :).Δεν προσπαθώ να κρυφτώ έτσι όπως το εννοείς ξαναλέω και τώρα;).


Το να ψήφισε στην τύχη το δέχομαι, οι υποψίες μου δεν είναι με βάση αυτό.
Αλλά αν ξέρει όντως κάτι για το άτομο που ψήφισε, δεν θα έπρεπε μετά να κάνει κάτι για να στηρίξει την επιλογή της; Το έκανε; Ουχί. Συνεπώς, δεν μου λέει κάτι το μπορεί να ήξερε και άλλα τέτοια.
Σαν τι να κάνω; :) Όχι απλά πες μου:P
Υποψίες έχω για την Μαρία(Deutsch) και το ξαναείπα,βλέπω περίεργη τη συμπεριφορά της τίποτα παραπάνω.


Ναι, θα μιλούσες τόσο. Γιατί; Έχεις ήδη εκτεθεί, αν βγάλεις τον σκασμό είναι σαν να επιβεβαιώνεις τις κατηγορίες.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι ίσως εδώ έχεις ένα δίκιο...:confused:


Παραμένει η ανησυχία μου, για τους τρεις που υποψιάζομαι με επανείσοδο του Psycho στα φαβιρί, κρατάω ακόμη Νουαζέτ και Νεφέλη(για την οποία δεν είμαι πολύ σίγουρος) και με ανησυχεί πολύ το πόσο έντονη υπεράσπιση στην Νεφέλη κάνει η fairy και περιμένω να δω περισσότερα και από αυτήν.
Δεν ζήτησα από κανέναν να με υπερασπιστεί αν έχεις υποψίες:).Ούτε έκανα επίκληση στο συναίσθημα για να με υπερασπιστούν όχι,ειρωνεία ήταν και τίποτα άλλο.



Πωωωω ρε πο*στη μου.Δε γούσταρε δεν ψήφισε αυτό που περιμένατε να ψηφίσει. Για όνομα πια!Αν βάλω σε σειρά τα ποστ που λέτε αυτοί που το είπατε αυτό φτιάχνω μία σελίδα.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχω 80ποστ/σελίδα.:P
Δυστυχώς η διαφήμισή σου καλά κρατεί όπως και η ίδια είπες εύχομαι ο Δήμαρχος να΄ναι εντός παιχνιδιού και η ψήφος του να βαραίνει την Ντόιτς.
Δεν με ενδιαφέρει αν η Μαρία(Deutsch) βγει και την ψηφίσει ο Δήμαρχος ή αυτό γίνει με εμένα,αν και κανένας δεν θέλει να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι.


1. Εσύ που το ξες ρε μαν ότι δεν έχει; ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ?
2.Αν ο Τάσος δεν ήταν δήμαρχος και ο δήμαρχος δεν είναι απ'αυτούς που εμφανίζονται μία φορά το δεκαπενθήμερο (αστειάκι) και έχει ψηφίσει μία απ΄τις 2 η ψήφος του ισχύει διπλή.
1.χαχαχα πέθανα βρε Χαρά:popcorn::rofl:
Θα σωθείτε:upside:


Χμμ..
Οκέι εδώ μπορεί να χρειαστεί κάποια ακύρωση ψήφου.
Ακύρωση;:|
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Ο Πάι.
Εγώ έναν διακριτικό παίκτη χωρίς στοιχεία δε θα τον έλεγα αθώο σίγουρα.:whistle:

Καλή η σκέψη σου, αλλά σχεδόν κανείς δεν έχει στοιχεία και όλοι εκτός απο φέρι, ντάιτς, νεφέλη γκραφ είμαστε διακριτικοί:P

Και επειδή υποσχέθηκα οτι θα γυρίσω με ψήφο..​

Ψηφίζω Noisette επειδή έριξε τυμβωρυχία στον τζέι λίγο πριν το όριο για την ώρα που μπορεί να δωθεί η ακύρωση προφυλάκισης. Μπορεί η ίδια να το δικαιολογεί, αλλά δεν παύω να την θεωρώ ολίγον τι ύποπτη καθώς και αυτή εμφανίζεται που και που στο παιχνίδι, και ίσως να ήξερε πως ο τζ.τζ. θα φύγει οριστικά απ'το παιχνίδι, παρά τα λεγόμενά της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top