Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Έχεις διαβάσει έστω ένα post μου; Σου φαίνεται λογικό ένα άτομο να λέει ότι έκανε τα πάντα να σώσει τη Drama (που τελικά ήταν μέντιουμ) κι αντί να ψηφίσει το δεύτερο σε ψήφους, να ψηφίζει κάτι ΑΣΧΕΤΟ; Επιμένω ότι ήταν για ξεκάρφωμα. Στη συνέχεια δε, δεν έχει πει τίποτα και όλο κάτι περιμένουμε να πει.

Ειλικρινά αν μπορείς να μου εξηγήσεις εσύ κάτι από αυτά εφόσον ακόμα και η ίδια δεν μπορεί, εγώ την αλλάζω την ψήφο μου στη Νεφέλη.

Έχουμε πλεονέκτημα εφόσον δεν υπήρξε φόνος απόψε. Ας το εκμεταλλευτούμε επιτέλους προς σωστή κατεύθυνση.
Τώρα ρε MissKit τι προσπαθείς να ενοχοποιήσεις εμένα που δεν ψήφισα τον Mintin97 και αποφάσισα να επιλέξω κάποιον άλλον σχεδόν εντελώς τυχαία ως πρώτο γύρο;
Τελικά μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι στους μαφιόζους με τα τελευταία σου λόγια...Τι να πω;!Κολλάς στον πρώτο γύρο και δεν κοιτάς τι έχει γίνει με άλλα μέλη εδώ μέσα...Αν είσαι στους πολίτες ψάχνεις λάθος άτομα.
τωρα αν εχει τετοιο κυμα η Νεφελη σημαινει ειτε οτι ειναι αθωα ειτε οτι την θυσιαζει η ομαδα της
εκτος και αν εχει απλα κακο ρολο

η νεφ δεν ψηφισε το 2ο ατομο σε ψηφους τον μιντιν
μηπως για να τον σωσει?
Λες αν ήμουν στους μαφιόζους να συνέχιζα να μιλάω τόσο,να εξ έθετα την ομάδα μου σε τέτοιο βαθμό;Δεν νομίζω.
Δεν πήγα να τον σώσω ψάξτε απλά τα προηγούμενα ποστ μου γιατί δεν ψήφισα τον Mintin97 τελικά!Εντάξει σταματήστε με την καραμέλα αυτή :confused:


2.<<Πετάγομαι>> όποτε βρίσκω το χρόνο να γράψω κάτι. Δηλαδή εσύ θέλεις να γράφω όποτε είναι η ΠΙΟ κατάλληλη στιγμή; Κάνω κι άλλα πράγματα εκτός από το να παίζω Παλέρμο!
Εντάξει και εμείς έχουμε δουλειές έτσι αλλά δεν κάνουμε 1 με 2 άντε το πολύ 3 ποστ και φεύγουμε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Νεφέλη γιατί αυτή την στιγμή ότι πει ίσως χρησιμοποιηθεί εναντίων του.Είναι σε κρίσιμη φάση και στο στόχαστρο των περισσότερων.
φφιλε μου τι μας νοιαζει τι θα πει?
μπορει να δολοφονησει ακομα
αυτο για μενα δεν ειναι δικαιολογια για να μην τον ψηφισεις

αν οντως ο pie ειναι δολοφονος (που δεν ειμαι σιγουρη ακομα) και σημερα προσπαθουν να τον σωσουν τοτε αυτοματως εισαι και εσυ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Κοίτα και΄συ με την ίδια λογική (μιλάω από τότε που έφυγες από αποκλεισμένος) δε θα σε χαρακτήριζα ιδιαίτερα ενεργό παίκτη.
Και ναι,πάλι είσαι ύποπτος για΄μενα.
Εγώ ήμουν 1,5 μέρα banned.Και μάλιστα, όταν έφυγε το μπαν προσπάθησα να καταλάβω όσα περισσότερα μπορούσα για τον καθένα ώστε να συντάξω μήνυμα για τον πρώτο γύρο.Δεν θα μπορούσα απλά να αγνοήσω τον 1ο γύρο και να πω "νίπτω τας χείρας μου", ότι κάνατε κάνατε;Αντ'αυτού, απάντησα.Για όλους.Στα γράφω αυτά επειδή εγώ σε αντίθεση με εσένα δεν το παίζω αθώα περιστερά βαφτίζοντας τους πάντες ύποπτους χωρίς λόγο.Προσπαθώ να βγάλω κάτι από τα γεγονότα.Εσύ σε τι έχεις συνεισφέρει μέχρι τώρα;Στο να λες στους υπόλοιπους 29 παίκτες ότι "είσαι ύποπτος" χωρίς δικαιολόγηση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
@Αλχ: αν θες να δεις απολογια γυρνα στη σελιδα 83, βαριεμαι να τα ξαναγραφω:P

@Πατρευς: καταρχας, οπως εχω ξαναπει, δε θεωρω τον εαυτο μου υπευθυνο για την πρωτη αποχωρηση. Οταν δε γνωριζεις κατι παραπανω, ειναι λογικο να ψηφιζεις στα τυφλα και οταν εισαι ο πρωτος που ψηφιζει ενα ατομο, ειναι παραλογο να σε κατηγορουν για την αποχωρηση του. Γιατι διαλεξα να προφυλακισω τον jj! και οχι τη Φερυ λ.χ (οι υπολοιποι μεχρι τοτε δε μου φαινοταν τρομερα υποπτοι);; Γιατι η εμονη του στο ζητημα των τονων και η λιστα που εβγαλε με εκεινους που επιδοκιμασαν η αποδοκιμασαν τη θεωρια του, με εκανε να πιστεψω πως ειναι δολοφονος και προσπαθει, εξυπνα ομολογουμενως, να με πεταξει εκτος παιχνιδιου. Κοιταξε, για να με ειμαι απολυτα ειλικρινης, και δολοφονος να ημουν δε θα αφηνα τους συμπαικτες μου να καρφωθουν τοσο πολυ στην προσπαθεια τους να με σωσουν. Απλα, αφου ετσι και αλλιως δεν ειχα υποστηριξη απο πουθενα, η αμεση προφυλακιση ηταν μονοδρομος για μενα. Τις καρτες ακυρωσης προφυλακισης, και οχι την καρτα που λεει συνεχεια η Φερυ για τα πιατα λες και ειναι μοναδικη, προφανως και δεν ξερω ποιοι τις εχουν. Οσο για τη Νουαζετ, οχι, δε δηλωνω σιγουρος. Απλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ειναι εκεινη που μου φαινεται περισσοτερο ενοχη αυτη τη στιγμη. Αφου γκρεμιστηκε η προηγουμενη θεωρια μου πρεπει απο καπου να ξαναρχισω, δε συμφωνεις;; Τελος, το οτι δυσκολα θα παιχτει Τυμβωρυχια δεν ειναι παραινεση, αλλα πραγματικοτητα.

Υ.Γ: θα το αλλαξω το ονομα, χαλαρωσε:P.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psycho(Βασίλης)

Δραστήριο μέλος

Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 419 μηνύματα.
φφιλε μου τι μας νοιαζει τι θα πει?
μπορει να δολοφονησει ακομα
αυτο για μενα δεν ειναι δικαιολογια για να μην τον ψηφισεις

αν οντως ο pie ειναι δολοφονος (που δεν ειμαι σιγουρη ακομα) και σημερα προσπαθουν να τον σωσουν τοτε αυτοματως εισαι και εσυ

Ψήφισε με ελεύθερα τότε,απλά όταν βγω θα ζητήσω τυμβωρυχία.Και όταν δείτε πως είμαι πολίτης θα μπεις στο στόχαστρο εσύ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Και πάλι επιβεβαιώνομαι. Τείνει να δημιουργηθεί κύμα εναντίον της Νεφέλης και εντέλει ο Pie Maker να τη βγάλει λάδι. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν οι φίλοι του Πάι για τους οποίους αναρωτιόμασταν που ήταν χθες. Να τοι λοιπόν σήμερα, προσπαθούν να τον κρύψουν πίσω από άλλους. Όλοι όσοι είστε πολίτες και ψηφίσατε Ντόιτς ή Νεφέλη για σκεφτείτε λίγο: Είναι τόσο επικίνδυνες όσο άλλοι, ακόμα και αν κάποια από τις δυο είναι μαφιόζα; Έχουμε ήδη δυο πολίτες εκτός και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την πλύση εγκεφάλου που πέτυχαν στους πολίτες.

Εγώ είπα δεν είμαι ακόμα σίγουρη για την ενοχή του Πάι. Κι εγώ αυτό θέλω, να απομακρύνουμε τους δολοφόνους. Ο Πάι έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα, και υποστηρίζεται από τους βασικούς υπόπτους...

Θέλω να to σκεφτώ πολύ αν είναι να αλλάξω την ψήφο μου. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Λιμπερτους: :hug: απλα ρε συ δεν ειναι λογικη η συμπεριφορα της.
+1
Η Νεφέλη δεν έχει βοηθητικό ρόλο για τους πολίτες.


Ναι μετά θα πεις ότι όλοι συνεργάζονται μαζί μου εξαιρουμένου εσένα...Πάντως ξέρεις τι μου αρέσει σε εσένα αγαπητέ Libertus;;;Ποστ σου και όνομα μου,μου αρέσει να το ξέρεις...Συνέχισε το μέχρι να το εμπεδώσουν.:clapup:
Πάντως, ο Psycho ψήφισε τη Γερμανίδα και τώρα έχουμε ισοψηφία, αν δεν κάνω λάθος.:whistle:


Για συναισθηματισμούς το βλέπεις εσύ καλέ;;Ααα πρέπει να είσαι πολύ ευαισθητούλι για να βλέπεις αυτό..
Εγώ βλέπω την ειρωνεία στο μεγαλείο της από μέρους μου...Κάτι που δεν προτιμώ συχνά να κάνω όταν παίζω ή γράφω..
Θα το ξαναπώ αν σε καλύπτει οκ αλλιώς δεν έχω κάτι άλλο για σένα.Η συμπεριφορά της "Γερμανίδας" είναι διαφορετική είναι λες και είναι μαριονέτα και την κινεί κάποιος άλλος,μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή την εντύπωση μου δείχνει.Που ξέρεις εσύ ότι αν είναι μαφιόζα δεν θα την υποστηρίξουν μήπως είσαι και εσύ και για εσάς είναι το εύκολο θύμα;;ή μπαααα;;;

Μήπως την ειρωνεία όμως τη χρησιμοποιούμε, όταν στριμωχνόμαστε;
Εμένα η συμπεριφορά της Γερμανίδας ίδια μου φαίνεται. Μπορεί να διαμορφώνει την άποψή της παρασυρμένη από τις γνώμες των συμπαικτών της, αλλά αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι με τους κακούς. Θεωρώ πως, εάν είχε κακό ρόλο, θα ήταν πιο προσεκτική.


Πιστεύεις ότι είναι ένοχος ο mintin97 αλλά παρ'όλα αυτά ψηφίζεις Νεφέλη; Γιατί; Μήπως προσπαθείς να συμμετέχεις και εσύ στο κύμα που τείνει να δημιουργηθεί προς την πλευρά της; :hmm:

Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι αμφότεροι είναι ένοχοι. Η Νεφέλη απλώς μου φαίνεται αυτή τη στιγμή πιο ύποπτη και υποψιάζομαι ότι μπορεί να συνεργάζεται με τον Psycho. Εξάλλου, δε συμμετέχω στο κύμα, κατ' ουσίαν εγώ το δημιούργησα.

Συμφωνώ ρε Μελ αλλά εγώ μέχρι ο Λιμπέρτους να βγει και να “αθωώσει“ τον Pie δυο φορές μάλιστα, μια πριν και μια μετά την προφυλάκιση του Τζει δεν τον είχα υποψιαστεί. Παίζει να είναι και ΔΑ ο συγκεκριμένος. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά πιστεύω πως αν μείνει για έναν ακόμα γύρο κάποιος από αυτούς θα έχουμε σαφές μειονέκτημα έναντι των μαφιόζων.

Με εσένα δεν έχω ασχοληθεί και πολύ, αλλά το γεγονός ότι τάσσεσαι υπέρ της θεωρίας της Μελανίας με προβληματίζει. :hmm:


Deutsch... Lover με πολλή αγάπη. Αλήθεια οι υπόλοιποι πού είστε;:whistle:
Ο λόγος; Οι τόσο καλές σχέσεις τις με τον Libertus για μία κακή έκβαση του παιχνιδιού με προοιδεάζουν.

Πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος! Ο λόγος που συνεργάστηκα με τη Γερμανίδα είναι για να διώξουμε κάποια, η οποία πραγματικά κινείται ύποπτα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Ψηφίζω deutsch lover

Εσύ όλο και πιο ύποπτος μου φαίνεσαι. Πάμε να σώσουμε τη Nefeli Graf; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Και πάλι επιβεβαιώνομαι. Τείνει να δημιουργηθεί κύμα εναντίον της Νεφέλης και εντέλει ο Pie Maker να τη βγάλει λάδι. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν οι φίλοι του Πάι για τους οποίους αναρωτιόμασταν που ήταν χθες. Να τοι λοιπόν σήμερα, προσπαθούν να τον κρύψουν πίσω από άλλους. Όλοι όσοι είστε πολίτες και ψηφίσατε Ντόιτς ή Νεφέλη για σκεφτείτε λίγο: Είναι τόσο επικίνδυνες όσο άλλοι, ακόμα και αν κάποια από τις δυο είναι μαφιόζα; Έχουμε ήδη δυο πολίτες εκτός και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την πλύση εγκεφάλου που πέτυχαν στους πολίτες.
Αυτό το "επιβεβαιώνομαι" με έφαγε και εμένα :hehe:
Τι τείνει;Τσουνάμι κοντεύει να γίνει ρε Άκη....(εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λιγάκι:redface:)
Και μαφιόζος να είσαι Άκη μιλάς σωστά ως προς το τελευταίο...Κοιτάξτε τα άλλα μέλη και μην μένετε στα κύματα που δημιουργούνται με εμένα και την Μαρία (Deutsch) αλλά βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Psycho(Βασίλης)

Δραστήριο μέλος

Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 419 μηνύματα.
Πάμε να σώσουμε τη Nefeli Graf; :whistle:

Ούτε καν,μετά την deutsch και τον pie... είναι η επόμενη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Και πάλι επιβεβαιώνομαι. Τείνει να δημιουργηθεί κύμα εναντίον της Νεφέλης και εντέλει ο Pie Maker να τη βγάλει λάδι. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν οι φίλοι του Πάι για τους οποίους αναρωτιόμασταν που ήταν χθες. Να τοι λοιπόν σήμερα, προσπαθούν να τον κρύψουν πίσω από άλλους. Όλοι όσοι είστε πολίτες και ψηφίσατε Ντόιτς ή Νεφέλη για σκεφτείτε λίγο: Είναι τόσο επικίνδυνες όσο άλλοι, ακόμα και αν κάποια από τις δυο είναι μαφιόζα; Έχουμε ήδη δυο πολίτες εκτός και αυτό από μόνο του λέει πολλά για την πλύση εγκεφάλου που πέτυχαν στους πολίτες.

Αυτες οι βαρυσημαντες δηλωσεις απο την πλευρα σου που προσπαθουν να χειραγωγησουν τους υπολοιπους, εχουν αρχισει και μου φαινονται πολυ υποπτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Αυτό το "επιβεβαιώνομαι" με έφαγε και εμένα :hehe:
Τι τείνει;Τσουνάμι κοντεύει να γίνει ρε Άκη....(εντάξει μπορεί να υπερβάλλω λιγάκι:redface:)
Και μαφιόζος να είσαι Άκη μιλάς σωστά ως προς το τελευταίο...Κοιτάξτε τα άλλα μέλη και μην μένετε στα κύματα που δημιουργούνται με εμένα και την Μαρία (Deutsch) αλλά βάλτε το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί..

Ζουμε ιστορικες στιγμες:P:P με την τελευταια σου προταση συμφωνω απολυτα. Αυτο δεν μου αρεσει που στεκονται ΟΛΟΙ μονο σε ενα σημειο. Οποτε συμφωνω! Ειναι η πρωτη φορα ια:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Ούτε καν,μετά την deutsch και τον pie... είναι η επόμενη.

Τότε για ποιο λόγο δεν ψηφίζεις Pie, αφού για εσένα είναι σίγουρα ένοχος και ψηφίζεις Γερμανίδα...για ποιο λόγο είπαμε; :eek:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Ψήφισε με ελεύθερα τότε,απλά όταν βγω θα ζητήσω τυμβωρυχία.Και όταν δείτε πως είμαι πολίτης θα μπεις στο στόχαστρο εσύ.
Είπα δεν είμαι σίγουρη γι αυτό δεν σε ψηφίζω όχι για το μπλακμειλ που δεν με πείθει ότι ρόλο και να χες αυτό θα λεγες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ζουμε ιστορικες στιγμες:P:P με την τελευταια σου προταση συμφωνω απολυτα. Αυτο δεν μου αρεσει που στεκονται ΟΛΟΙ μονο σε ενα σημειο. Οποτε συμφωνω! Ειναι η πρωτη φορα ια:P

Όταν στεκόμασταν σε άλλα σημεία Μαράκι όμως, σ'άρεσε. Όταν πήρες μέρος στο κύμα της Κλεοπάτρας, δεν είχες πρόβλημα. Ούτε και στα άλλα κύματα που πάντα χώνεσαι. Τώρα που αφορά εσένα, θυμήθηκες ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα κύματα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Όταν στεκόμασταν σε άλλα σημεία Μαράκι όμως, σ'άρεσε. Όταν πήρες μέρος στο κύμα της Κλεοπάτρας, δεν είχες πρόβλημα. Ούτε και στα άλλα κύματα που πάντα χώνεσαι. Τώρα που αφορά εσένα, θυμήθηκες ότι πρέπει να αποφεύγουμε τα κύματα;
Οταν υποστηριζουν ολοι οτι εγω ξεκινησα το κυμα κατα της Νεφελης ( που δεν ειχα τετοια προθεση) και η Νεφελη με ψηφιζει οπως ημουν σιγουρη οτι θα γινει και ολοι την ακολουθουν ενω στην λιστα τους εχουν ατομα που τα θεωρουν πιο υποπτα απο εμενα ναι με πειραζει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αυτες οι βαρυσημαντες δηλωσεις απο την πλευρα σου που προσπαθουν να χειραγωγησουν τους υπολοιπους, εχουν αρχισει και μου φαινονται πολυ υποπτες.


Το αν έχω δίκιο θα δείξει, τουλάχιστον δεν έχω ιστορικό παραπλανήσεων να με βαραίνει και μπορώ να λέω τη γνώμη μου ελεύθερα για να βοηθήσω τους υπόλοιπους πολίτες :) Ξέρω είμαι και εγώ ωραίο θύμα για δημιουργία κύματος έτσι δεν είναι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
+1
Η Νεφέλη δεν έχει βοηθητικό ρόλο για τους πολίτες.
Που το ξέρεις γλυκέ μου;


Πάντως, ο Psycho ψήφισε τη Γερμανίδα και τώρα έχουμε ισοψηφία, αν δεν κάνω λάθος.:whistle:
Αν εννοείς ότι εγώ τον έπεισα κάνεις μέγα λάθος!
Εγώ ψήφισα την "Γερμανίδα" χθες πρώτη και μέχρι σήμερα όλοι σχεδόν-εξαιρουμένων κάποιων που δεν ασχολήθηκαν μαζί μου- μου την έλεγαν και ξαφνικά άρχισαν να με υπερασπίζονται....Εγώ φταίω και γι'αυτό;Ο καθένας επιλέγει την ψήφο του μόνος του.Εγώ δεν ήξερα αν θα είχα σήμερα pc γι'αυτό και ψήφισα χθες να ξέρεις απλά.


Μήπως την ειρωνεία όμως τη χρησιμοποιούμε, όταν στριμωχνόμαστε;
Εμένα η συμπεριφορά της Γερμανίδας ίδια μου φαίνεται. Μπορεί να διαμορφώνει την άποψή της παρασυρμένη από τις γνώμες των συμπαικτών της, αλλά αυτό δε συνεπάγεται ότι είναι με τους κακούς. Θεωρώ πως, εάν είχε κακό ρόλο, θα ήταν πιο προσεκτική.
Θες να σου συστήσω πολλούς για να καταλάβεις ότι η ειρωνεία δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου;
Εμένα μου φαίνεται ότι μόνο πανό δεν της κρατάς που συμφωνεί μαζί σου.
Για την ακρίβεια, πιστεύω ότι αμφότεροι είναι ένοχοι. Η Νεφέλη απλώς μου φαίνεται αυτή τη στιγμή πιο ύποπτη και υποψιάζομαι ότι μπορεί να συνεργάζεται με τον Psycho. Εξάλλου, δε συμμετέχω στο κύμα, κατ' ουσίαν εγώ το δημιούργησα.
Και άλλη συνεργασία;;Απαπα εγώ με όλους συνεργάζομαι αυτό θα μου πεις/πείτε στο τέλος...
Έλα τι μας είπες δεν το ξέραμε;!Συνεχώς ύποπτη σου φαίνομαι τι να κάνουμε σε αυτή την ζωή όλα δεν είναι ρόδινα...

Πιστεύω ότι κάνεις μεγάλο λάθος! Ο λόγος που συνεργάστηκα με τη Γερμανίδα είναι για να διώξουμε κάποια, η οποία πραγματικά κινείται ύποπτα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Χα χα χα χα εδώ σκάω από τα γέλια!!


Εσύ όλο και πιο ύποπτος μου φαίνεσαι. Πάμε να σώσουμε τη Nefeli Graf; :whistle:
Ναι φυσικά άλλη δουλειά δεν είχε ο διάβολος να σώσει την Νεφέλη...(σόρρυ και για την πρόταση)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Οταν υποστηριζουν ολοι οτι εγω ξεκινησα το κυμα κατα της Νεφελης ( που δεν ειχα τετοια προθεση) και η Νεφελη με ψηφιζει οπως ημουν σιγουρη οτι θα γινει και ολοι την ακολουθουν ενω στην λιστα τους εχουν ατομα που τα θεωρουν πιο υποπτα απο εμενα ναι με πειραζει

Κάτσε Μαρία. Άκουσε με λίγο. Γίνεται μια φανερή διαμάχη ανάμεσα σε σενα και στην Νεφέλη. Καμιά σας δεν δημιούργησε κανένα κύμα. Ο καθένας κρίνει ποια θα πιστέψει. Τόσο απλά. Και για σενα δηλαδή ποιοι είναι οι πιο ύποπτοι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Κάτσε Μαρία. Άκουσε με λίγο. Γίνεται μια φανερή διαμάχη ανάμεσα σε σενα και στην Νεφέλη. Καμιά σας δεν δημιούργησε κανένα κύμα. Ο καθένας κρίνει ποια θα πιστέψει. Τόσο απλά. Και για σενα δηλαδή ποιοι είναι οι πιο ύποπτοι;

την νεφελη σιγουρα δεν την βγαζω απο την λιστα. Ειναι μεσα και ο Βασιλης ο ( ψυχο) αυτα που λεγονται τωρα για την γκεϊτ. Εμενα μια χαρα αθωα μου φαινεται. Ααα δεν βγαζω ουτε τον μιτιν για την ελενα την μιουζικ δεν ξερω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
την νεφελη σιγουρα δεν την βγαζω απο την λιστα. Ειναι μεσα και ο Βασιλης ο ( ψυχο) αυτα που λεγονται τωρα για την γκεϊτ. Εμενα μια χαρα αθωα μου φαινεται. Ααα δεν βγαζω ουτε τον μιτιν για την ελενα την μιουζικ δεν ξερω

Ο Psycho είναι πολίτης για μένα, καθώς και η Gate4. Τώρα για Νεφέλη κι εσένα, τείνω να πιστέψω στην δικιά σου ενοχή, η οποία πηγάζει και από την φανερή υποστήριξη του Libertus.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top