Ολα μελετημενα σημερα, δε μπορω να πω.
Ενα τεραστιο μπραβο στην ομαδα των δολοφονων, που οπως φαινεται μαλλον αποτελειται απο εξαιρετικα εμπειρα ατομα.
Πρωτα παιζεται η Τυμβωρυχια και βλεπουμε πως η Κλεοπατρα ηταν το μεντιουμ. Επειτα ολες οι υποψιες πεφτουν σε εμενα, παρα το γεγονος οτι ημουν ο πρωτος που την ψηφισα.
Στη συνεχεια, κι εδω μπορω να πω οτι γελασα με την ψυχη μου, η ομαδα των δολοφονων αποφασιζει να στειλει επιστολη χωρις τονους. Γιατι αραγε;; Για να στοχοποιησει συγκεκριμενα ατομα και πιο πολυ εμενα, μιας και ειχα ψηφισει και την Κλεοπατρα χθες.
Και φυσικα σκοτωνουν εναν πολυ εμπειρο παικτη, που ασχετως του χρονου η της διαθεσης που ειχε μπορουσε να προσφερει πολλα στην ομαδα των πολιτων.
Κι εσεις σαν προβατα πεφτετε στην παγιδα τους και ψηφιζετε εμενα. Βρε βαλτε το λιγο να δουλεψει, δεν κανει κακο.
Τεσπα, εγω δεν προκειται να ασχοληθω αλλο, εχω μεινει στη σελιδα 51 και θα παω για μπανιο. Τα υπολοιπα θα τα διαβασω επιστρεφοντας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.