Spoiler
aegloswen ✔
Akis_Megara ✔
Alma Libre ✔
blue_butterfly ✔
carpe_nochtem ✔
CiNeFiL.
Deutsch... Lover
Drama Prinzessin ✔
elenamusic99 ✔
Gate4 ✔
jj! ✔
JKaradakov ✔
Joaquin (αποκλεισμένος)
johnietraf
Johnnaousa ✔
Libertus ✔
mintin97 ✔
MissKit ✔
Nefeli Graf ✔
Noisette ✔
PieMaker
Psycho(Βασίλης) ✔
SparklingGrey ✔
soter
tsarachaf ✔
_fairygirl_ ✔
~Melania~ ✔
Εχέμυθη
Πατρεύς ✔
Τάσος97 ✔
Επομένως, ένας εκ των: CiNeFiL, Deutsch... Lover, johnietraf, PieMaker, soter, Εχέμυθη.
Δεν έχει κάνει κανένα μακροσκελές post.
Επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες για την αθωότητά του, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι παρόμοιος. Όταν δεν έχουμε χρόνο ή όταν μας ξενερώνει ο ρόλος μας, φροντίζουμε να φεύγουμε χωρίς να αφήνουμε κενά στην ομάδα που υποστηρίζουμε. Δεδομένης, λοιπόν, της έλλειψης χρόνου του (εξού και η απουσία του εχτές), ο Τάσος αποφάσισε μαζί με τους συνδολοφόνους του να τον σκοτώσουν σήμερα, που δεν είχε αποκάλυψη, γιατί ούτως ή άλλως θα έμενε από απουσίες. Δεν είναι και λίγο να μένεις από απουσίες και να φαίνεται τελικά ο ρόλος σου. Είναι όλα μελετημένα καλά. Νομίζω πώς αυτή η δολοφονία ήταν προς θόλωση των νερών, αφού ο Τάσος δε συμμετείχε στο παλέρμο (και μιλάμε για τον Τάσο, οπότε κάποιος σοβαρός λόγος υπάρχει), άρα το πιθανότερο σενάριο κατ' εμέ είναι να τον σκότωσαν οι συνδολοφόνοι του, για να μη φανεί ο ρόλος του στις απουσίες. Δεν ριψοκινδυνεύεις με τέτοια όταν είσαι στην ομάδα των δολοφόνων.
Ως περισσότερο ύποπτο θεωρώ τον PieMaker, αφού δε χρησιμοποιεί τόνους, οπότε λογικά αυτός συνέταξε το μήνυμα, δεδομένης της εμπειρίας του στο Παλέρμο. Οι υπόλοιποι δε νομίζω να έχουν συντάξει ποτέ μήνυμα δολοφονίας, οπότε η ψήφος μου πηγαίνει στον
Pie Maker .
Eυχαριστώ