_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7,735 μηνύματα.

18-06-13

13:15
Εμένα να με συγχωρέσετε βαριέμαι να κάνω παραθέσεις διότι είμαι ένα ζωντανό κοτόπουλο που κόβει βόλτες στο ψυγείο.
1.Η ιδέα με τον μπαλτά ποιανού ήταν;
Ας μη μιλήσω.
ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΤΕΞΤΕΡΟΥ.
2.Μάλιστα από βλακεία μου και όσων την ψηφίσαμε το Μέντιουμ βρίσκεται εκτός. Τρεις λαλούν,επτά χορεύουν.
3.Ιορδάνη,σχετικά με την ερώτηση που έθεσες για'μας που ψηφίσαμε την Ντράμα τα "συμφωνώ" με το Χάρη ήταν αυτά που με΄καναν να την ψηφίσω (εγώ προσωπικά) επίσης η ψήφος του Χάρη όταν ήδη την είχα θεωρήσει ύποπτη μου φάνηκε:
"Πάω εγώ να την ψηφίσω και να βγάλω εσένα αθώα".
4.Ντόιτς: Αρχίσαμε αρχές εβδομάδας τις ασυναρτησίες; Από πού και ως πού θα΄ξεραν τον Τάσο;
Πετάτε κάτι πετυχημένα ώρες ώρες..
5. Το Πιτάκι μου που είναι; Αν υπάρχει κάποιος πέρα από μερικά ακόμη άτομα που υποψιάζομαι για μαφιόζους ο επόμενος είσαι εσύ. Παραπλάνησες κόσμο και λυπάμαι που μέσα σε αυτούς ήμουν και΄γω.
6. Περιμένω την σκέψη του Χάρη.
Αυτά.
1.Η ιδέα με τον μπαλτά ποιανού ήταν;
Ας μη μιλήσω.
ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΝΤΕΞΤΕΡΟΥ.
2.Μάλιστα από βλακεία μου και όσων την ψηφίσαμε το Μέντιουμ βρίσκεται εκτός. Τρεις λαλούν,επτά χορεύουν.
3.Ιορδάνη,σχετικά με την ερώτηση που έθεσες για'μας που ψηφίσαμε την Ντράμα τα "συμφωνώ" με το Χάρη ήταν αυτά που με΄καναν να την ψηφίσω (εγώ προσωπικά) επίσης η ψήφος του Χάρη όταν ήδη την είχα θεωρήσει ύποπτη μου φάνηκε:
"Πάω εγώ να την ψηφίσω και να βγάλω εσένα αθώα".
4.Ντόιτς: Αρχίσαμε αρχές εβδομάδας τις ασυναρτησίες; Από πού και ως πού θα΄ξεραν τον Τάσο;
Πετάτε κάτι πετυχημένα ώρες ώρες..
5. Το Πιτάκι μου που είναι; Αν υπάρχει κάποιος πέρα από μερικά ακόμη άτομα που υποψιάζομαι για μαφιόζους ο επόμενος είσαι εσύ. Παραπλάνησες κόσμο και λυπάμαι που μέσα σε αυτούς ήμουν και΄γω.
6. Περιμένω την σκέψη του Χάρη.
Αυτά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.