Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.

18-06-13

12:14
Πάνω κάτω ήταν στην τύχη αλλά όχι εντελώς Γιάννη.νεφελη στην τυχη την εβαλες την ψηφο απο οτι καταλαβα?
ηθελες να σωσεις την ντραμα γτ ισως βρηκες κατι και ηθελες να σωσεις το κουβαρι της?
αλλα αφου ψηφισες τυχαια γτ αλλαξες την ψηφο της σε μενα?
τελος παντων η ντραμα εφυγε απο το παιχνιδι χωρις ακριβως να καταλαβω τον καραμπινατο λογο που ολοι την εδιωξαν
10 ψηφοι ειδα οτι της εδωσαν και κατα την γνωμη μου οι κακοι θελαν να θυσιασουν καποιον ??!! που σε μενα δεν μου φανηκε τπτ το ιδιαετερο
αναρωτιεμαι σοβαρα πως στα ξαφνικα αρχισα ολοι να βαζουν στο στοχαστρο την ντραμα ακομα δεν καταλαβαινω![]()
η μετριοπαθεια μπορει να γινεται εδω περα απο πολους
δεν ξερω αν ειναι κακη η καλη αλλα προσωπικα δεν καταλαβαινα ακομη το σε τι ειναι
τελως παντων καλη νυχτα παιδακια μου![]()
Κάποιοι πήγαν για διάβασμα ή ό,τι άλλο είχαν να κάνουν και ψιλοσχολίασες την δική μου απουσία

Είπα επίσης ότι με την αλλαγή της ψήφους μου θέλησα ναι να σώσω την Drama,ναι αυτό σκέφτηκα στις 8!! Γιατί ήταν σε ισοψηφία με τον Mintin97 ο οποίος αν και νέος παίκτης-όπως σχεδόν οι περισσότεροι μας σχεδόν άπειροι να το πω χωρίς πολύ εμπειρία σε αυτό το παιχνίδι- τέλος πάντων δεν θα βοηθούσε είτε με κακό είτε με καλό ρόλο όσο η Drama είτε αυτή ήταν πάλι στους κακούς είτε στους καλούς ,(γιατί με ένα παλέρμο δεν γίναμε όλοι μας έμπειροι έτσι;! )
Απάντησα λιγάκι παραπάνω...Επίσης,αν και με την μεριά των πολιτών την προηγούμενη φορά δεν είχε μιλήσει μόνο 2 ή 3 φορές σε 50 σελίδες αλλά διαφορετικά εδώ βλέπω άλλη αντίδραση,αλλά οκΌχι αγάπη μου... Όταν έχεις ψηφίσει Ντράμα η οποία όλως "τυχαίως" βομβαρδίστηκε από ψήφους μετά να έρχεσαι να μου αλλάζεις την ψήφο σου στοΕΠΙΚ ΑΚΥΡΟ παίκτη ο οποίος κινεί μία ουδέτερη και αρκετά κλειστή για κάποιον τρόπο στάση και'μενα με υποψιάζει αλλά όχι τόσο όσο άλλοι παίκτες.
Αν και δεν ήξερα και μόλις τώρα είδα ότι ήταν Μέντιουμ η ψήφος μου δεν ήταν αδικαιολόγητη.Είπα για την την άλλαξα αλλά σας παραξένεψε το ότι δεν είχα πει ότι θα την αλλάξω..Αψυχολόγητη δεν θα το έλεγα τελείωςΝεφέλη η κίνηση σου ήταν αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη. Ψήφισες το πλέον άκυρο άτομο, εγώ πιστεύω ότι ήταν κίνηση για να σώσεις την Κλεοπάτρα. Παραείναι απελπισμένη για να σε έβαλαν οι μαφιόζοι να το κάνεις, καρφώθηκες υπερβολικά, συνεπώς πιστεύω ότι κινείσαι μόνη σου, ότι θα μπορούσες δηλαδή άνετα να ενσαρκώνεις τον ρόλο της ιερόδουλης ή του ΑΜ σε αυτό το Παλέρμο (χωρίς παρεξήγηση ε;).

Ναι ήταν για να σώσω την Κλεοπάτρα και είδες ότι δεν είχα και άδικο που τελευταία στιγμή προσπάθησα να αλλάξω την ψήφο μου...
Απλά θα δούμε τι γίνεται μελλοντικά με τον ρόλο μου και τι όχι..Δεν παρεξηγώ καλέ

Για να την σώσω το έκανα και είδες πλέον τον ρόλο της,απλά σκέφτηκα λιγάκι και άλλαξα την ψήφο μου...Πίστευα Αγαπητή συνονόματη ότι δεν θα την ψήφιζαν και άλλοι 2 γι'αυτό την άλλαξα...από την άλλη η νεφέλη δεύτερη ψηφίζει ντραμα μετά όταν έχει γίνει το κύμα αλλάζει στο άκυρο και δεν νομίζω ότι το κάνε για να τη σώσει, μια ψήφος σιγα μην την εσωζε τη στιγμή που την ψηφίσε το μισό παλερμο, και έκλεινε σε λίγο η ψηφοφορία.
Σου άρεσε;;Πάλι πίσω από τους έμπειρους παίκτες Deutsch;;;;Και το σχολιο της Μελανιας γα την αλλαγη ψηφου της Νεφελης την τελευταια στιμγη μου αρεσε.
Πόσες φορές ακόμα να το πω;και γιατι διαλεξε η νεφ. να ψηφισει τον johnietraf?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.