Ώστε η Ντράμα ήταν καλή

Μάλιστα. Επειδή θα φύγω και σε λίγο, να σχολιάσω: ψήφο νεφέλης που σχολιάζεται στα τελευταία ποστ, τα λόγια της Κλεοπάτρας [και δη την συμβουλή] και να χαρακτηρίσω ποιους θεωρώ υπόπτους. Λλλλλοιπόν
Νεφέλη, η ψήφος σου είναι όντως αδικαιολόγητη, σε τόσο άκυρο παίκτη και ειδικά αν την έβαλες στην τύχη. Αν η ντράμα ήταν μέντιουμ, και όχι συνδολοφόνος/συγκάτοικος/δενξέρωκαιεγώτι σου, γιατί προσπάθησες να την σώσεις;

Η συμβουλή της Κλεοπάτρας παραείναι βοηθητική μπορώ να πω, μην ακολουθείτε τα κύματα. Δόξα το θεό είστε άνθρωποι με βούληση και μυαλό, μπορείτε να καταλαβαίνετε και μόνοι σας. Δεν έχω κάτι άλλο να θέσω μέχρι στιγμής εκτός απο το οτι θεωρώ ακόμη λίγο ύποπτη τη Νουαζέ, λόγω ψήφου γιατί έχει άχτι τον τσαραχά, αλλά θα συμφωνήσω μαζί της για τον λόγο που πέσατε να φάτε τον Πατρέα. Και όχι, δεν το κάνω γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι τον είχα αδικήσει. Ο Σάικο δεν έχει εμφανιστεί αλλά παρόλα αυτά η επιθετική του συμπεριφορά απ'τα χτες με βάζει σε σκέψεις για το πόσο ύποπτος μπορεί να είναι. Η Μπλου Μπάτερφλάι έχει εμφανιστεί καθόλου;

Επίσης μικρές υποψίες έχω και για την νεφέλη γκράφ, και συγκεκριμένα για την ψήφο της. Ελπίζω να μπω το απόγευμα να σας δώσω και την ψήφο μου, μιας και τώρα είναι νωρίς και ούτε έχω αποφασίσει.