Δεν νομίζω ότι έχω να πω και πολλά, παρά μόνο ότι αργά ή γρήγορα θα μετανιώσετε τα πολιτάκια.
Μία συμβουλή : μην ακολουθάτε τα κύματα βρε παιδιά, έχετε δική σας κρίση και μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι οι ύποπτοι και να μην βασίζεστε στα λεγόμενα των άλλων, οι οποίοι πιθανόν να θέλουν το συμφέρον τους.
Δεν θα ήθελα να πω ποιοι φαίνονται στα μάτια μου ύποπτοι, γιατί θα σας πάρω στο λαιμό μου. Εκτός αυτού, είστε έξυπνοι και θα τα καταφέρετε μια χαρά αν δεν κάνετε χαζομάρες σαν την σημερινή. Όμως περισσότερη βάση, δώστε σε αυτούς που με ψήφισαν.
Και τώρα πρέπει να αποχωρήσω με ελαφρά πηδηματάκια από την πόλη του Παλέρμου!

Καλή διασκέδαση!
Καλά εσύ την πλήρωσες τζάμπα κι ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς το γιατί, αλλά πάντα είναι παράξενος ο πρώτος γύρος. Τόσα Παλέρμο έχω παίξει και πάντα είναι απίστευτα απρόβλεπτος.
Αλλά την παράθεση δεν την έκανα γι'αυτό, αλλά για να συμφωνήσω με την συμβουλή για τα κύματα. Δεν βοηθάνε σχεδόν ποτέ. Και δίνουν άπειρες ευκαιρίες στον κόσμο που θέλει να κρυφτεί.
Μία παρατήρηση ακόμη. Το να μην βασιζόμαστε στα λεγόμενα άλλων είναι καλή ιδέα, μιας και όλοι είμαστε ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου σ'αυτό το παιχνίδι, αλλά από την άλλη κάπου πρέπει να στηριχθούμε για να βγει μια άκρη. Οπότε μάλλον η πιο σωστή συμβουλή είναι προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε.
Καλή αρχή λοιπόν!!! (Καλά ντε...μη βαράτε!)
Βρε, βρε.. Καλώς την. Αν και μας άργησες λίγο
Λογικά σκεπτόμενη, σε ένα παιχνίδι παλέρμο πάντα αυτός που βγαίνει στον πρώτο γύρο είναι ο άτυχος της υπόθεσης, που βγαίνει χωρίς λόγο και αιτία. (Αν κάποιος βέβαια από αυτούς που την ψήφισαν θέλουν να μου εξηγήσουν με λίγα λόγια τους λόγους που το έκανα, φυσικά είναι ευπρόσδεκτοι να το κάνουν!)
Καλά ότι ο πρώτος που αποχωρεί είναι συνήθως ο πιο γκαντέμης του παιχνιδιού, ισχύει, Το ενδιαφέρον βέβαια, είναι ότι δεν είναι πάντα πολίτης, έχει υπάρξει περίπτωση που οι δύο πιο πιθανοί για αποχώρηση να είναι δολοφόνοι.
Οκ, άσχετο στατιστικό, αλλά ήθελα να το σχολιάσω
Και επειδή αύριο πάλι όλη μέρα δεν θα έχω πρόσβαση στο παιχνίδι, πρέπει να ρίξω την ψήφο μου απόψε. Και επειδή δεν έχω καταλάβει ακόμα ΤΙΠΟΤΑ...Θα ψηφίσω εντελώς τζογαδόρικα τον tsarachaf, γιατί αν θυμάμαι καλά σε προηγούμενο παιχνίδι ήταν κακούλής και τον έχω άχτι! No offense man 
Not taken

.

Και ναι, πήρα την πρώτη μου ψήφο

. Πολύ άργησε σ'αυτό το game

.
Δεν θα επεκταθώ πολύ, γιατί είπες ότι ήταν στην τύχη. Αλλα...... Έχω τρεις παρατηρήσεις.
1. Πες μου κι εμένα σε ποιο παιχνίδι ήμουν κακούλης, γιατί μάλλον ξέχασα να παίξω σε κείνο και θα νευριάσω

2. Όχι μόνο για σένα, αλλά γενικά. Τι φάση με τις ψήφους με αιτιολόγηση από παλιά παιχνίδια; Άλλο παιχνίδι, άλλο cast, μην κολλάτε...
3. Ελπίζω ότι αυτή είναι η μοναδική ψήφος που ρίχνεις στην τύχη, γιατί αν πάμε έτσι, χαθήκαμε. Είμαστε πολλοί, γίνεται χαμός και όλοι πρέπει να αρχίσουμε να ψηφίζουμε με λογική.