Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,336 μηνύματα.

17-06-13

21:17
Αρκετά γενικό το πρώτο σου ποστ, θα επανέλθω αργότερα μαζί σου μιας και με απασχόλησες πολυ.
Πάντως είπα μήπως μου την πέφτεις έτσι πως είπες για το ότι με υποστήριξες..πόσο είσαι??? (πλάκα κάνω)
Πρώτος γύρος απλά και όλοι λένε διάφορα..Εγώ σε απασχόλησα ιδιαίτερα;
Σιγά μην σου την έπεφτα ρε

Για την ηλικία μου να κοιτάξεις το προφίλ μου σερ Τζον

Πρώτον, το σωστό είναι ''απολύτως''Ορίστε και η νο2 ύποπτη, καμία απολύτος λογική στην αλλαγή της ψήφου. Απλά για να σώσει την Κλεοπάτρα δίνοντας την ψήφο σε όποιο άκυρο άτομο της ήρθε, το οποίο δεν είχε καμία συμμετοχή
Δεν ήταν καθόλου τυχάια η αλλαγή σου...

Δεύτερον απλώς δες την αιτιολόγηση μου...Ήμουν πενήντα πενήντα στο να αλλάξω και να μην αλλάξω την ψήφο..Λόγω της πείρας της Κλεοπάτρας και μόνο γι'αυτό άλλαξα τελικά την ψήφο μου και η κατεύθυνση ήταν πάλι σχεδόν τυχαία.Όλα τα υπόλοιπα μέλη είχαν εξίσου τις ίδιες πιθανότητες να τους δώσω την ψήφο μου,αλλά κοίτα λίγο και την αιτιολόγηση μου μπας και καταλάβεις κάτι

Ελπίζω η Κλεοπάτρα να είχε καλό ρόλο για να δεις αν οι υποψίες σου είναι σωστές ή όχι..Θεωρώ πως καλώς έφυγε η Κλεοπάτρα και ίσως μας βοηθησει αρκετά η φανέρωση του ρόλου της
αν είναι δολοφονα, τοτε Πατρευς και Nεφέλη είναι αρκετά ύποπτοι
αν όχι, τότε κάναμε πατάτα![]()
Γιατί είμαι ύποπτη ξαναλέω;;;;λιγάκι δικαιολόγηση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.