17-06-13

17:42
Αυτό που κάνεις από χθες είναι να συμφωνείς με τις κατηγορίες κάποιου πιο έμπειρου παίκτη και να τον ακολουθείς σε αυτά που λέει. Έτσι δε βοηθάς ούτε στη ροή του παιχνιδιού, ούτε την ομάδα στην οποία ανήκεις. ΝΑΙ, είναι ο πρώτος γύρος και όλοι πηγαίνουμε στα τυφλά.Θα συμφωνησω με την Misskit στο σχολιο της για την Ελενα... Εχει μιλησει ελαχιστα και δεν απανταει σε αυτα που την ρωταμε. Το πρωι ηρθε εδωσε την ψηφο της ΧΩΡΙΣ αιτιολογιση και εφυγε. Απο τοτε δεν εχει ξανα μιλησει
Also, θα ρίξω κι εγώ την ψήφο μου με το ενδεχόμενο βέβαια να αλλάξει. Λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παρακάτω:
- Το γεγονός ότι είναι πρώτος γύρος.
- Το γεγονός ότι δε μου αρέσει καθόλου η ψηφοφορία της 1ης ημέρας, καθώς πηγαίνω εντελώς στα τυφλά, ακόμη κι αν γίνει κάτι συνταρακτικό. Ποτέ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος.
- Το γεγονός ότι διάβασα όλα τα posts και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι (λόγω του μεγάλου αριθμού των παικτών) όσοι δε βοηθούν με κάποιον τρόπο την ομάδα τους καλό θα είναι να φεύγουν με την πρώτη ψηφοφορία. ΚΑΙ
- Το γεγονός ότι δε θα είμαι ένας από αυτούς που θα πάει με το κύμα, εις βάρος κάποιων παικτών που μπορεί να είναι αθώοι (ξαναλέω: είναι ο πρώτος γύρος).
- Είναι φερέφωνο της γνώμης κάθε έμπειρου παίκτη.
- Δε βοηθά στην εξέλιξη των γεγονότων.
- Θέλω να δω αντίδραση.
- Είναι ο πρώτος γύρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.