17-06-13
18:15
Είχαμε κερδίσει τότε Ήμουν διεφθαρμένος αστυνομικός εγώΙσχύει. Θυμάμαι ακόμα στο πρώτο μου Παλέρμο που ήμουν ντετέκτιβ, στην πρώτη ψηφοφορία είχα βγει από την ύπουλη ψήφο σου, εσένα και του Τάσου .
Κανένας από τους κακούς δεν είχε φύγει σε εκείνο το παλέρμο. Τι ωραίο που ήταν!!
Η ξαφνική στροφή προς την Κλεοπάτρα (Drama) είναι εξαιρετικά ύποπτη. Αρχής γενομένης το post του pie maker (θέλω να τον πω με το προηγούμενο νικ του), πολλοί άρπαξαν την ευκαιρία να ταυτιστούν με τα λεγόμενά του. Δε λέω ότι όλοι όσοι ψήφισαν την Κλεοπάτρα είναι δολοφόνοι, αλλά αυτοί ευνοούνται από την ισοψηφία και το "μοίρασμα" των ψήφων σε διάφορους παίκτες (συμπεριλαμβανομένων και των δολοφόνων). Είναι παλιά και καλή τακτική, αφού οι πολίτες μπερδεύονται και καταλήγουν να τρώγονται σαν τα κοκκόρια, ενώ οι δολοφόνοι μένουν στην αφάνεια, ρίχνοντας τις ψήφους τους ή/και τις κάρτες τους με σκοπό να θολώσουν τα νερά.
(Είχα κάνει το ίδιο όταν μπερδεύτηκα με την κάρτα "όνειρο", aka "Χρησμός της Πυθίας" today)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.