17 δεν ξεκινούσαμε; Δεν ήξερα ότι θα άνοιγε χθες θρεντ,anw.
Ναι ρε παιδίμ,γιατί έχω μπεις τόσες πολλές φορές δολοφόνος.
Τα χουμε ξαναπει. Το παραπανω δεν αποτελει δικαιολογια, καθως η διανομη των ρολων ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα τυχης.
Για μένα η τακτική του Μιντίν ήταν πολύ αυθόρμητη και ανεπαρκής για τακτική δολοφόνοι. Απειρία,όλα αυτά,τα εξήγησα. Και συμφώνησαν αρκετοί..
Επίσης δεν έριξα στον Καραντακόβ τίποτα..
Τον ψήφισα θεωρόντας πως ίσως ο Μιντίν έχει κάποιο βοηθητικό ρόλο προς τους πολίτες και απλά δεν πρόσεξε το πως κινήθηκε.
Δεν κατηγόρησα τον Καραντακόβ. Την ψήφο την έριξα κυρίως για να δώ πως θα πάει το πράγμα ,που θα κινηθεί και αν θα πάει να τον σώσει κάποιος. Π.χ. μου φάνηκε κάπως που η Ντόιτς και ο Γιάννης μετά που πήρε 2 ψήφους την έδωσαν στον Μιντίν σχεδόν απανωτά.
Και εξάλλου δεν δήλωσα ότι θα την κρατήσω ως το τέλος,βλέποντας και κάνοντας.
Επίσης έγινε ένας μικρόπανικός με την κίνηση της ενεργοποίησης της κάρτας που έκαναν και αρκετά άτομα να μιλήσουν και να πούν δυο πράγματα παραπάνω. Μέσα σε αυτούς κι εσύ...
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου. Για μενα η κινηση του mintin97 υποδηλωνει απειρια, ενθουσιασμο και αυθορμητισμο. Αποκλειεται να καθοδηγειται απο καποιους εμπειρους, παιζει σιγουρα για την παρτη του. Αμφιβαλλω αν γνωριζει κατι ουσιαστικο για τον Ιορδανη, και παρακαλω να μην ξερει κατι παραπανω, γιατι θα αποκτησουμε σημαντικο μειονεκτημα σε περιπτωση καρφωματος, αλλα αν επρεπε ντε και καλα να επιλεξω εναν απο τους δυο, θα διαλεγα τον Ιορδανη. Θα παρακαλεσω οσους ψηφισαν τον mintin να τ σκεφτουν λιγο καλυτερα, γιατι η ενεργοποιηση της καρτας μπορει να ηταν οντως παραξενη κινηση, αλλα ταυτοχρονα θα μπορουσαμε να πουμε πως τον "αθωωνει".
Τωρα η ψηφος μου ειναι μια αλλη μεγαλη ιστορια: Η Χαρα για μενα εξακολουθει να ειναι αρκετα υποπτη, για τους λογους που εχω αναφερει παραπανω και δεν προκειται να επαναλαβω, αλλα λεω να μην της ριξω την ψηφο μου απο τον πρωτο γυρο. Παντως το γεγονος οτι και στο προηγουμενο παιχνιδι ειχε μπει φουριοζα, δε θα πρεπε να μας λεει κατι.
Υποπτους θεωρω επισης τους Akis_megara και Libertus, για λογους που επισης εχω αναφερει, αλλα δεν προκειται να τους δωσω την ψηφο μου, μιας και δε μπορω να τους κατηγορησω για κατι πραγματικα επιληψιμο μεχρι τωρα.
Και η ψηφος μου παει σε ενα προσωπο εκπληξη, που ενω δεν το ειχα βαλει στο μικροσκοπιο μου χθες, με κανατε να σκεφτω τη σταση του καλυτερα μεσα απο τα δικα σας μηνυματα. And the oscar goes to
Drama. Παιζει εκ του ασφαλους, δεν κατηγορει κανεναν με μενος και προσπαθει να τα εχει καλα με ολους. Μου θυμιζει τον τροπο που παιω εγω οταν εχω κακο ρολο. Οκ, ισως να κανω και λαθος, αλλα ειμαστε στον πρωτο γυρο ακομα, οποτε τα παντα συγχωρουνται

.
Δηλωνω απο τωρα, για να μην παρεξηγηθω, πως αν χρειαστει θα αλλαξω την ψηφο μου σε Καραντακοβ, γιατι θεωρω πως ο mintin ειναι το ευκολο θυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.