Καλημέρα! Νωρίς νωρίς ξύπνησα.

Πρώτα πρώτα, ενημερώνω ότι η Εχέμυθη δε θα μπορέσει να μπει σήμερα, γιατί δεν έχει υπολογιστή.
Πάμε στο ψητό τώρα:
Παίζω την κάρτα ίντριγκας "Επιπλέον ψήφος".
Όπα, τι αψυχολόγητη κίνηση είναι αυτή; Ό,τι ρόλο κι αν έχεις, αυτή η κίνηση είναι λαθεμένη.
Εάν είσαι δολοφόνος και το κάνεις για να δημιουργήσεις κύμα, εκτίθεσαι και θα σε πετάξουν έξω.
Εάν είσαι πολίτης με καλό ρόλο...πάλι θα σε πετάξουν εκτός!

Επιπροσθέτως, μια αιτιολόγηση της προκοπής για την ψήφο σου δε μας έδωσες.
Ψηφίζω
Ιορδάνη προς ώρας.
Eπίσης γιατί σχολιάζεις το τι παρακολουθεί και τι όχι ο Μιντίν; Ίσως κόμπλαρε το παιδί με τον χαμό.
Εδώ είναι σαν να βρίσκεις ευκαιρία να χωθείς στο κύμα που δημιούργησε ο mintin.

Βέβαια, πρώτος γύρος είναι και πιθανόν να θες να κόψεις κινήσεις. Το ίδιο έκανα κι εγώ, άλλωστε.
Παλιός καλός Άκης. Πραγματικά το σενάριο να είμαι η ΔΑ εμένα μόνο γέλιο μου προκαλεί καθώς τώρα θα΄πρεπε να'χα βγάλει το σκασμό και να κρύβομαι.Και ερωτώ εγώ: Η ψήφος του Χάρη (Libertus) δύο ώρες εφόσον έχει ανοιχτεί το θέμα μόνο για καλό δε μου πάει.
Το γεγονός ότι πάει σε΄μενα,αμελητέο.Εννοώ ότι είναι βιαστική και βιάζεσαι γιατί Χάρη; Προσπαθείς να ρίξεις κατηγορίες επάνω μου μήπως για το καλό το δικό σου; Ή της μαφίας.
Μην αμελήσεις να μου απαντήσεις σε παρακαλώ.
Εγώ θα σου δώσω απάντηση εν αντιθέσει με εσένα που ακόμη δε μου έχεις απαντήσει γιατί με θεωρείς μαφιόζο.

Ο λόγος που σε ψήφισα είναι επειδή κατηγορείς τους πάντες χωρίς ιδιαίτερο λόγο και είναι σαν να προσπαθείς να διχάσεις τους πολίτες. Επιπλέον, ήθελα να κόψω κινήσεις. Απ' ό,τι βλέπω όμως εν τέλει, ξαφνικά έπαψαν να ασχολούνται μαζί σου και δημιουργήθηκαν κύματα κατά του Ιορδάνη και του mintin. Πάντως, δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες τόσο κατάκαρδα την ψήφο μου. Έχεις να κρύψεις κάτι; Πρώτος γύρος είναι και όλοι προσπαθούμε να δούμε τι παίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. ΚΟΥΛΑΡΕ.
Ουφ,κατάφερα να τα διαβάσω όλα.Ψηφίζω mintin97.Εχει μακράν την ποιο περίεργη συμπεριφορά και ψήφισε το ίδιο περίεργα.
Για μισό. Για τις συμμαχίες που έλεγες στην αρχή δε θα κάνεις καμία αναφορά; Σιγανό ποταμάκι μου φαίνεσαι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.