WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 3 Μαΐου 2009 στις 19:10 Η WhiteDrum: #381 03-05-09 19:10 Fates Warning σε εποχές Ray Alder (αν και προτιμώ Arch) Χωρίς συναισθηματική αξία, μου θυμίζει το 2006 και τις διακοπες μου. Ευχάριστο άκουσμα. Αχ, να 'χα καμια μπύρα. "Another Perfect Day" ..... Another perfect day And I will hide away From all the sights and sounds Another perfect day And I will walk away From all the light that surrounds Shadows embrace this room As I draw the shades tight Close the curtains, shut out the day Shut out the light ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 11:23 Η WhiteDrum: #382 14-05-09 11:23 Ξύπνησα ορεξάτη. Μέχρι και την κιθάρα θα κουρδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο Tsipouro έγραψε: #383 14-05-09 12:11 Προτιμώ να το ακούω μετά τα μεσάνυχτα. Δύσκολο κομμάτι, απαιτεί σεβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 02:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #384 15-05-09 02:55 Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:23 Η Stargazer: #385 17-05-09 22:23 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fates Warning σε εποχές Ray Alder (αν και προτιμώ Arch) Χωρίς συναισθηματική αξία, μου θυμίζει το 2006 και τις διακοπες μου. Ευχάριστο άκουσμα. Αχ, να 'χα καμια μπύρα. "Another Perfect Day" ..... Another perfect day And I will hide away From all the sights and sounds Another perfect day And I will walk away From all the light that surrounds Shadows embrace this room As I draw the shades tight Close the curtains, shut out the day Shut out the light ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 11:23 Η WhiteDrum: #382 14-05-09 11:23 Ξύπνησα ορεξάτη. Μέχρι και την κιθάρα θα κουρδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο Tsipouro έγραψε: #383 14-05-09 12:11 Προτιμώ να το ακούω μετά τα μεσάνυχτα. Δύσκολο κομμάτι, απαιτεί σεβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 02:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #384 15-05-09 02:55 Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:23 Η Stargazer: #385 17-05-09 22:23 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξύπνησα ορεξάτη. Μέχρι και την κιθάρα θα κουρδίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 14 Μαΐου 2009 στις 12:11 Ο Tsipouro έγραψε: #383 14-05-09 12:11 Προτιμώ να το ακούω μετά τα μεσάνυχτα. Δύσκολο κομμάτι, απαιτεί σεβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 02:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #384 15-05-09 02:55 Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:23 Η Stargazer: #385 17-05-09 22:23 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προτιμώ να το ακούω μετά τα μεσάνυχτα. Δύσκολο κομμάτι, απαιτεί σεβασμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 15 Μαΐου 2009 στις 02:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #384 15-05-09 02:55 Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:23 Η Stargazer: #385 17-05-09 22:23 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 17 Μαΐου 2009 στις 22:23 Η Stargazer: #385 17-05-09 22:23 I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I never wanted to know Never wanted to see I wasted my time till time wasted me... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 12:55 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #386 21-05-09 12:55 AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
AXEMASTER, ελάχιστα κομμάτια έχω ακούσει από αυτή την μπάντα. Μέχρι στιγμής εχω ξεχωρίσει αυτό: Deliver us from Evil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro Διάσημο μέλος Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Κτηνίατρος και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.037 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:32 Ο Tsipouro έγραψε: #387 23-05-09 16:32 Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 18:07 Ο Rempeskes: #388 23-05-09 18:07 Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μιας και η Μελιώ μας θύμισε πως οι Σεπτικ Φλες είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...) ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες που έβγαζαν κάποτε: (...και σόρρι για το επόμενο βίντεο) και το όνλντι-μπατ-γκούντι: Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές απο την περιοδεία του Fallen Temple? (+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος) Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1 Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω (...για περισσότερα, το συζητάμε) * * * Jag Panzer - power surge εφηβικά κολλήματα Click για ανάπτυξη... ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 20:21 Ο Lorien έγραψε: #389 23-05-09 20:21 Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα μισα των Septic που εβαλες μου αρεσαν. Nice. Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 26 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η Stargazer: #390 26-05-09 23:37 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 04:47 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #391 27-05-09 04:47 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&- Click για ανάπτυξη... Ε, να... ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller με ψιλοξενίζουν (ψιλο -) Και μιας κι είδα Therion Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer Εκκολαπτόμενο μέλος Η Stargazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 22:27 Η Stargazer: #392 31-05-09 22:27 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@nt¤wnis|~|¤e Δραστήριο μέλος Ο Αντώνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 787 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:11 Ο @nt¤wnis|~|¤e: #393 02-06-09 21:11 Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας πωρωμένος γνωστός μου πρότεινε (όπως κι άλλες φορές ) ν' ακούσω κάποιους Hammeron, συγκρότημα απ' το Ιλινόις, τους οποίους αγνοούσα παντελώς. Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια. Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mojo Jojo Νεοφερμένο μέλος Ο Mojo Jojo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 2 Ιουνίου 2009 στις 21:59 Ο Mojo Jojo: #394 02-06-09 21:59 παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια νομιζω οτι maiden ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε...ζω για να βρεθω σε ενα live τυπου maiden στο rio(μιλω για iron maiden) κατα τα αλλα judas priest,megadeath,slayer... μενει κανεις θεσσαλονικη?ειχαν ερθει οι firewind και οι opeth-πηγα και στα δυο και προς εκπληξη μου στους firewind ηταν καλυτερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
metalhead9121 Εκκολαπτόμενο μέλος Η φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 263 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 15:38 Η metalhead9121: #395 05-06-09 15:38 DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
DIMMU BORGIR,CRADLE OF FILTH,DEATHSTARS 4EVER!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 16:33 Η WhiteDrum: #396 05-06-09 16:33 Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα παραπάνω συγκροτήματα θα μπορούσα να τα ακούσω μόνο σε κατάσταση μέθης, σε παρακμιακό υπόγειο μεταλάδικο. Δεν μου προσφέρουν κάτι στιχουργικά ,δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο μουσικά (ας βγάλουμε στην απόξω τις παρθενικές τους δουλειές που είχαν την χάρη και την όρεξη, έναν μυστικισμό και ένα νόημα στιχουργικό). Γιατί σου αρέσουν τόσο; Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace... αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:10 Ο Dark_kronos: #397 05-06-09 18:10 Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:13 Η Nininaou έγραψε: #398 05-06-09 18:13 Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: pendejo American Economist jellojina tasoooos fretoe harry akritas Joji charmander VasoGrimes CiNeFiL Unboxholics Nikos 7 LeoDel giannhs2001 Αγάπη_Πλατωνική Βλα "άσχημο_όνειρο" MadameBovary13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Viking metal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 5 Ιουνίου 2009 στις 18:23 Η WhiteDrum: #399 05-06-09 18:23 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 66 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black... Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς. Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2009 στις 15:53 Η WhiteDrum: #400 06-06-09 15:53 Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sorry για το double, άλλωστε είναι παλιότερη η πάνω απάντηση... Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..) I like the way that I make you itch And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reconing day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.