WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Χωρίς συναισθηματική αξία, μου θυμίζει το 2006 και τις διακοπες μου. Ευχάριστο άκουσμα. Αχ, να 'χα καμια μπύρα.
"Another Perfect Day"
.....
Another perfect day
And I will hide away
From all the sights and sounds
Another perfect day
And I will walk away
From all the light that surrounds
Shadows embrace this room
As I draw the shades tight
Close the curtains, shut out the day
Shut out the light
.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Μέχρι και την κιθάρα θα κουρδίσω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Προτιμώ να το ακούω μετά τα μεσάνυχτα. Δύσκολο κομμάτι, απαιτεί σεβασμό.
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Stargazer
Εκκολαπτόμενο μέλος
I never wanted to know
Never wanted to see
I wasted my time
till time wasted me...
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Expirimental black metal, θα φανούν οικείοι σε όσους έχουν συνηθίσει Dodheimsgard, Paradigma, etc..
Rempeskes
Επιφανές μέλος
είναι εδω, ενωμένοι δυνατοί, (...)
ας πάμε μια ...ρετρο-σκόπηση στις κομματάρες
που έβγαζαν κάποτε:
(...και σόρρι για το επόμενο βίντεο)
και το όνλντι-μπατ-γκούντι:
Υγ. Eνδιαφέρεται κανείς να αγοράσει παλιό εισητήριο με υπογραφές
απο την περιοδεία του Fallen Temple?
(+ σχεδιάκι με υπογραφή απο μια γκρούπι στο πισω μερος)
Υγ2. Νοιώθω πολύ ξεφτίλας λογω του 1
Υγ3. Άλλαξα γνώμη. Δεν πουλάω
(...για περισσότερα, το συζητάμε)
ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩJag Panzer - power surge
εφηβικά κολλήματα
Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&-
Να ριξω κι εγω ενα που "ετυχε" να ακουσω προσφατα :
Stargazer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο ο άνθρωπος κοντεύει τα 67 και η εξακολουθεί να έχει τέτοια φωνή! Dio
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Ε, να...ΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Oι Jag ανηκουν στην κρίση της Ιστορίας, .&-
ήθελα να πω ότι μικρός είχα μεγάλο κόλλημα με δαύτους, το οποίον εξασθένησε
Χώρια που τώρα τέτοια εξώφυλλα όπως αυτό με το μεσαιωνικό robokiller
με ψιλοξενίζουν (ψιλο -)
Και μιας κι είδα Therion
Stargazer
Εκκολαπτόμενο μέλος
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Το άλμπουμ τους, "nothing to do but rock", είναι από εκείνα που νομίζω πως δεν άξιζε να παραμείνουν τόσο πολύ στην αφάνεια.
Απ' το συγκεκριμένο έχω ξεχωρίσει αρκετά κομμάτια, ανάμεσά τους το so true και το endless nights. Το δεύτερο θα μπορούσε κάλλιστα, κατ' εμέ, να σταθεί ισάξια ακόμα και ανάμεσα σε πολύ καλές μπαλάντες των scorpions! Δυστυχώς δεν βλέπω να υπάρχει στο youtube.
Mojo Jojo
Νεοφερμένος
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Βέβαια θυμάμαι το ρίγος όταν πριν 6 χρόνια είχα ακούσει το mourning palace...
αλλά αν δεις και σε παραπάνω απαντήσεις μας με τα παιδιά, υπάρχουν και black συγκροτήματα που σε ανατριχιάζουν κάθε μα κάθε φορά.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε...
Nininaou
Διάσημο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Συγνωμη, αλλα εγω τους filth δεν μπορω καν να τους χαρακτιρισω black...
Τωρα για τους dimmu borgir... Δεν ξερω... Καποτε μου αρεσαν... Ανατριχιλα με το mourning palace, το entrance και μερικα ακομα, αλλα πλεων εκτος απο το πρωτο, κανενα τραγουδι του δεν μου λεει κατι... Μαλλον ητανε απλα κατι σκληρο, εμφανισιακα, οταν εψαχνα κατι τετιο... Περασα την φαση και μουφυγε...
Δεν είναι black πλέον οι Filth. Είναι δημοφιλείς όμως για έναν λόγο που εμένα προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου. Μία παράξενη "αισθητική" νεο-gothic (και το λέω έτσι όχι ως εκπρόσωπος του gothic-καμία σχέση- αλλά τυχαίνει να έχω φίλη μια old school goth rocker και συγκρίνω), λίγο τα ρούχα, λίγο το πώς πλασάρεται ο κοντοστούπης και τσουπ, δημοφιλείς.
Τα ίδια με τους Borgir κι εγώ.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Πάμε ένα Megadeth από το Youthanasia να θυμηθώ τα γυμνασιακά τέλεια χρόνια και να μου ανέβει (λίγο) η διάθεση
Δυναμώστε λίγο (δεν θα πάθουν τίποτα οι γείτονες..)
I like the way that I make you itch
And all the reasons I give you to bitch
And how I make you wanna scream in pain
And feel your life is just a losing game
I like the way that you let me in
The way you look when the walls cave in
I like the way that your stomach knots
And how you cry for it all to stop
I like the way that you fool yourself
And make believe there's nobody else
I like the way that you stand in line
And beg salvation from the empty skies
Don't want no revenge
Ain't no pay back time
It ain't called getting even
Here comes the reconing day
I like the things that you try to fake
And your face when I see you break
And that you say you will pray for me
You realize you are prey for me
I like the way you stay on attack
No matter what, I keep coming back
And how you try to hold me down
But you end up driven to the ground
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.