iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Έχω αντίθετη άποψη! Πιστεύω ότι η Tanja ήταν η μοναδική γυναικεία φωνή που είχε να δείξει κάτι διαφορετικό στο χώρο του Metal! Οι υπόλοιπες, γυναικείες φωνές, ήταν στα ίδια μοτίβα. π.χ. τι Εvanescence τι lacuna coil να άκουγα το ίδιο μου φαίνονταν. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παρόμοια μοτίβα!Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι από όσες φωνές άκουσα σε συμφωνογκοθομέταλ συγκροτήματα η Tarja για κάποιο λόγο πάντα μου φαινόταν τουλάχιστον αδιάφορη. Δεν μου κάθεται καλά στα αυτιά αυτή η κοπέλα.
Πάντως thanks για τις πληροφορίες Lorien, ίσως να βελτιωθεί σε αυτό το νέο cd.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Έχω αντίθετη άποψη! Πιστεύω ότι η Tanja ήταν η μοναδική γυναικεία φωνή που είχε να δείξει κάτι διαφορετικό στο χώρο του Metal! Οι υπόλοιπες, γυναικείες φωνές, ήταν στα ίδια μοτίβα. π.χ. τι Εvanescence τι lacuna coil να άκουγα το ίδιο μου φαίνονταν. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παρόμοια μοτίβα!
E καλά Evanesence αδυνατώ να ακούσω, σίγουρα οι Nightwish είναι κλάσεις ανώτεροι. Όσο για Lacuna Coil έχουν τόσο ωραία μουσική που η φωνή είναι περισσότερο συνοδευτική. (όχι ότι δεν είναι καλή βέβαια)
Πάντως ίσως επειδή πρώτη από όλες άκουσα την φοβερή σοπράνο των Tristania όλες οι υπόλοιπες δεν μου κάθονται και τόσο καλά. Ας πούμε για μένα η Tanja δεν είναι αρκετά σοπράνο και δεν έχει τόσο ζεστή φωνή όσο μου αρέσει. Ας μην ξεχνάμε ότι πάντα παίζει ρόλο και το αυτί του καθενός. Διαφορετικά θα άρεσαν σε όλους τα ίδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ισχυει ομως οτι λιγες φωνες ξεχωριζουν και οτι η νεα τραγουδιστρια, ενω ειναι καλη, περισσοτερο μπαινει στο γκρουπ των πιο κλασσικων φωνων, παρα στις πιο "επαγγελματικες χορωδιας-οπερας" ας το πουμε.
Εγω εχω περιεργεια κατα ποσο θα αντιγραψουν το στυλ μουσικης των Nightwish στο νεο δισκο της παντως...
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Από την άλλη το καινουριο album των Nightwish το βρίσκω απλά υπέροχο και δε μου λείπει καθόλου η φωνή της Tarja. Μπορεί η καινουρια τους τραγουδίστρια να μην είναι τόσο οπερατική και "προπονημένη" φωνή και να μη βγάζει το vibrato και τις κορώνες της Tarja βγάζει όμως συναίσθημα και δένει μια χαρά με τον ήχο τους οπότε όλα ειναι μια χαρά!
Go Nightwish, go! Ααααααχ, πότε θα έρθει ο Μάρτιος?
Mετα τον ΦεβρουαριοΑαααααχ, πότε θα έρθει ο Μάρτιος?
Βασικα πιο δυσκολο ειναι να χασεις τη φωνη ενος συγκροτηματος, παρα η φωνη να βρει αλλους μουσικους. Ειναι πιο πολλοι οι καλοι μουσικοι απο τις καλες φωνες δυστυχως.
Για να δουμε...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
ρε παιδια τι εχετε να πειτε για την garage σκηνη και ειδικοτερα την αυστραλέζικη? πχ radio birdman k the cynics οι οποιοι ερχονται στις 16 του μηνα?
Μ'αρέσει κι αυτό, αλλά δεν πρέπει να'χω πιει πολύ καφέ πριν ακούσω garage.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
https://www.news.com/8301-10784_3-9929031-7.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
[[Σκάω που δεν πήγα]]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Μπες στο youtube και ψαξε "kiss athens"
Ναι ρε, αν κάποιος έχει πάει, θα είχε ενδιαφέρον ν'ακούσω προσωπικές εντυπώσεις
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Απο τα παιδια που ξερω εγω ολοι ξετρελαθηκαν, αλλα ειναι τοσο πορωμενα παιδια που και αλλο κοματι να επαιζε ο καθενας τους θα ξετρελενοντουσαν (πως ειμουν και εγω παλια και τωρα ειμαι με τον dime, αυτο...). Παντος πρεπει να ητανε πολυ καλητερα απο οτι περιμενα
Ναι ρε γαμώτο!
Είδα κάτι βίντεο και μου είπανε και κάποιοι γνωστοί μου ότι ήταν πολύ ωραία.
Εγώ βασικά το περίμενα ότι θα είχε επιτυχία, γιατί οι KISS είναι κορυφαίοι
έντιτ.
Δες εδώ
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Περισσότερο για Knights In Santa's Servises μου κάνουν οι τύποι. Ρε...
αυτοί είναι στην ηλικία του πατέρα μου (που λέει ο λόγος).
Τόπο στα νιάτα που λένε.
Nininaou
Διάσημο μέλος
Knights In Satan's Servises???
Περισσότερο για Knights In Santa's Servises μου κάνουν οι τύποι. Ρε...
αυτοί είναι στην ηλικία του πατέρα μου (που λέει ο λόγος).
Τόπο στα νιάτα που λένε.
Δεν παίζει η ηλικία, παραμένουν Θεοί!
Άσε που το μακιγιάζ τους κρύβει χρόνια
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.