shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά ακούω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής (εκτός από τα εντελώς ξεφτιλισμένα), εκτός από μια περίοδο στο Λύκειο που άκουγα αποκλειστικά extreme metal. Τον τελευταίο καιρό ακούω κυρίως Doom από ungerground σχήματα, Swallow the sun, Saturnus, Esoteric και παλιά albums των Katatonia και των Tiamat.
Οι Esoteric κλείνουν σπίτια.
Και το Wildhoney των Tiamat.
ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΤΕ NEUROSIS.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Hoglan ήταν στους Death, Strapping Young Lad, και τώρα στους θεούς Forbidden.Τον hogland δεν τον ξερω ιδιετερα, αλλα για τους αλλους δυο συμφωνω απολυτα!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Frau Blucher
Νεοφερμένος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Πώς σας φάνηκε;
Ophelia
Διάσημο μέλος
Σαν σύνολο ο δίσκος μπορώ να πω πως μ' άρεσε πάρα πολύ-σε γενικές γραμμές τουλάχιστον!!
Το μόνο που με ξενέρωσε πάααρα πολύ ήταν το unforgiven III...έλεος πια!!!
Σαπουνόπερα το καταντήσαμε...
Έχω ακούσει το Cyanide καμμιά 100φορές-πολύ κολλητικό το άτιμο...
Θα ξανακουσω και θα επανελθω.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, συνολικά ο δίσκος με πώρωσε απίστευτα. Είναι μάλλον ένας half-back to the roots δίσκος, καθώς διατηρούνται και νεότερα στοιχεία. Ίσως κουράζει που και που, μερικά κομμάτια θα μπορούσαν να ήταν μικρότερα. Επίσης, ο ήχος του άλμπουμ μου φαίνεται λιγάκι άσχημος. Δε νομίζω πως είναι η σωστή παραγωγή για αυτό το άλμπουμ. Δε με ενοχλεί τόσο πάντως, μια χαρά το λιώνω κι έτσι. Αυτό που μου άρεσε πολύ, είναι πως οι Μετάλλικα απέδειξαν γιατί ονομάζονται η μεγαλύτερη μέταλ μπάντα του πλανήτη φτιάχνοντας έναν εξαιρετικό δίσκο, 25 χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική τους εμφάνιση.
Bow Down.
Αγαπημένα κομμάτια (αν μπορώ να ξεχωρίσω):That Was Just Your Life, All Nightmare Long, Cyanide, Unforgiven 3.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Ο Hoglan ήταν στους Death, Strapping Young Lad, και τώρα στους θεούς Forbidden.
και στους Death Angel αν δν κάνω λάθος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Τον στίχο τον διαβάζετε με δική σας ευθύνη, είναι λίγο "σιχαμένος".
I cut your throat, wide, opening
A hole in your neck
Your blood sprays my skin warm and wet
you can't feel your heart beating
scream no one is listening
I cut your tongue from your mouth
dying you feel yourself slip away
your dead body will be left, unburied
on one will find you dead
All is quiet as I force my fist down your cut throat
Grabing tendons and veins
I pull your insides out through your lipless mouth
Your stiff body is cold and still
Violent
Silence
Haphazardly I remove your spleen
And your liver
There is much blood
Eyes have been removed
While you were still alive
Now I tear your flesh, I am ripping your skin
Fingerless hands, clenched - I continue to dissect
blood spurting from punctured flesh
your naked body stripped of skin
soon you will rotten
Insects infest your flesh
Όχι, δεν είναι psycho ο Barnes .
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Στους Cannibal corpse φαίνοταν καλύτερος όμως.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Κάκιστο τετριμμένο μέταλ. Εκτός αν με πείσει κάποιος για το νόημα που βρίσκει στο εν λόγω κομμάτι ή για το πώς τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.
Κιθάρες/μπάσο και τύμπανα σε απόλυτη "αρμονία" για το συγκεκριμένο είδος. Και ο κύριος με τις ψείρες το επισφράγισμα, απαραίτητος για την κινητήρια δύναμη να θες να μπεις στο pit και να σπάσεις σβέρκους. Εκτός του στίχου, το μέταλ εκτός από πολλά συγκροτήματα που δίνουν έμφαση σε στίχο και μουσική τεχνική, υπάρχει και το μέταλ που σε διευκολύνει να ξεδώσεις, να "χαλαρώσεις" μέσω ενός απολαυστικότατου έχω να πω ξεσπάσματος. Μετά από Gore Death/ Grind Death και ορισμένες black συναυλίες θυμάμαι μετά το κοπάνημα που ρίχναμε, βγάζαμε μίσος, τσατίλες και σαπίλα και ήμουν ήρεμη για κανα μήνα μετά.
Όσο για το συγκεκριμένο κομμάτι απλά λατρεύω τη μουσική. Όντας φαν των Bolt Thrower, τείνω προς "στρωμένο" /σε-χτυπάει-στον-κρόταφο- ήχο.
Σειρά μου. Με αυτό το κομμάτι π.χ. αποκλείεται να λάβεις τροφή για σκέψη. Απλά στήνεις πολεμικά σενάρια στο μυαλό σου και ξεσπάς ακολουθώντας τον ρυθμό.
NO GUTS NO GLORY/ BOLT THROWER
και το αγαπημένο μου...
MERCENARY/ BOLT THROWER
έχω παραλύσει τους στερνοκλειδομαστοειδείς μου σε headbanging με αυτό.-
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.