Funeral/Death Doom Metal

άγρια ερεβώδης μελαγχολία από έναν καταπληκτικό δίσκο

( Your Shameful Heaven )

2114-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταχνιά...:redface:

Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε :P

οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε :P

οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι
Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη <3 Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? :hmm:

μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε

:beer::beer:

μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε

:beer::beer:
Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... :(
Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back