pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καταχνιά...
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένος
Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος
οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένος
Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ?το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε
οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι
anwnymos
Δραστήριο μέλος
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένος
Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ...μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε
Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...