pop corn Πολύ δραστήριο μέλος Η pop corn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.161 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2012 στις 00:25 Η pop corn έγραψε: #21 12-06-12 00:25 άγρια ερεβώδης μελαγχολία από έναν καταπληκτικό δίσκο ( Your Shameful Heaven ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 22:40 Η Vampi έγραψε: #22 03-07-12 22:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 23:47 Ο diotima έγραψε: #23 03-07-12 23:47 Καταχνιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:53 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #24 03-09-13 19:53 Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:25 Ο anwnymos έγραψε: #25 03-09-13 20:25 το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
άγρια ερεβώδης μελαγχολία από έναν καταπληκτικό δίσκο ( Your Shameful Heaven ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 22:40 Η Vampi έγραψε: #22 03-07-12 22:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 23:47 Ο diotima έγραψε: #23 03-07-12 23:47 Καταχνιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:53 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #24 03-09-13 19:53 Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:25 Ο anwnymos έγραψε: #25 03-09-13 20:25 το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2012 στις 23:47 Ο diotima έγραψε: #23 03-07-12 23:47 Καταχνιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:53 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #24 03-09-13 19:53 Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:25 Ο anwnymos έγραψε: #25 03-09-13 20:25 το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταχνιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:53 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #24 03-09-13 19:53 Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:25 Ο anwnymos έγραψε: #25 03-09-13 20:25 το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα από τα αγαπημένα μου με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:25 Ο anwnymos έγραψε: #25 03-09-13 20:25 το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:04 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #26 03-09-13 21:04 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: το καθαρο ντουμ οπως καντλμασσ που ανεβασε καποιος οκ ακουγεται , αλλα τωρα κατι μελο-ντεθ παπαριες δεν ακουγονται ρε οριστε ενα ωραιο καθαρο ντεθ μεταλ τραγουδι Click για ανάπτυξη... Φίλε τι λες τώρα , οι death είναι αγάπη Αγαπημένο death metal συγκρότημα , εσύ τι πιστεύεις obituary ή death ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos Δραστήριο μέλος Ο anwnymos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 424 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30 Ο anwnymos έγραψε: #27 03-09-13 21:30 μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #28 03-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από anwnymos: μπανταρα και οι obituary αλλα σαν τους death δεν εχει ρε φιλε Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!! Ρε φίλε εγώ είμαι σε μια μπάντα παίζω μπάσο και τραγουδάω αλλά δεν θέλουν τόσο βαριά κομμάτια γαμώ... Πάρε και ένα από τα αγαπημένα μου των death Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.