Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 13:10 Η Ψαραδέλλη: #1 21-04-13 13:10 #12 Spoiler #11 Spoiler #10 Spoiler #9 Spoiler #8 Spoiler #7 Spoiler #6 Spoiler #5 Spoiler #4 Spoiler #3 Spoiler #2 Spoiler #1 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 14:58 Ο cha0s έγραψε: #2 21-04-13 14:58 Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:08 Η Gate4 έγραψε: #3 21-04-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:33 Ο fmarulezkd: #4 21-04-13 15:33 Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:35 Η Ψαραδέλλη: #5 21-04-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
#12 Spoiler #11 Spoiler #10 Spoiler #9 Spoiler #8 Spoiler #7 Spoiler #6 Spoiler #5 Spoiler #4 Spoiler #3 Spoiler #2 Spoiler #1 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 14:58 Ο cha0s έγραψε: #2 21-04-13 14:58 Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:08 Η Gate4 έγραψε: #3 21-04-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:33 Ο fmarulezkd: #4 21-04-13 15:33 Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:35 Η Ψαραδέλλη: #5 21-04-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:08 Η Gate4 έγραψε: #3 21-04-13 15:08 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:33 Ο fmarulezkd: #4 21-04-13 15:33 Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:35 Η Ψαραδέλλη: #5 21-04-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 15:33 Ο fmarulezkd: #4 21-04-13 15:33 Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:35 Η Ψαραδέλλη: #5 21-04-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 16:35 Η Ψαραδέλλη: #5 21-04-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία. Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι Spoiler Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική. Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision Click για ανάπτυξη... Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα. Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου. Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision. Επίσης ήταν πολύ ωραία: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Click για ανάπτυξη... Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια. Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου. Δεν την είδες μάλλον Αρχική Δημοσίευση από fmarulezkd: Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ Spoiler Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία. Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους. Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν. Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου. Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 17:23 Η Ψαραδέλλη: #6 21-04-13 17:23 Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:18 Η Gate4 έγραψε: #7 21-04-13 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ψαραδέλλη: Κι άλλο ένα που ξέχασα Spoiler Θα θυμηθώ και άλλα Click για ανάπτυξη... Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείως Το fairytale του νορβηγού ξέχασα να βάλω, και αυτό ήταν πολύ καλό τραγούδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 19:33 Ο Rempeskes: #8 21-04-13 19:33 δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξέρω τι λετε εσείς, μα απο την καρναβαλοβίζιον έχω ξεχωρίσει μόνο δύο τραγούδια: - τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή - τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye" αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη Διάσημο μέλος Η Ψαραδέλλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.103 μηνύματα. 21 Απριλίου 2013 στις 21:43 Η Ψαραδέλλη: #9 21-04-13 21:43 Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω και ξαναβλέπω τον Eric Saade στο #8. Του έχει βγει η γλώσσα. Τραγούδι και χορός μαζί. Του βγάζω το καπέλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:42 Η Soleado Febrero ~: #10 01-05-14 15:42 Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s Επιφανές μέλος Ο 01001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 9.074 μηνύματα. 1 Μαΐου 2014 στις 15:50 Ο g1wrg0s έγραψε: #11 01-05-14 15:50 ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραια μελαδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 8 Μαΐου 2014 στις 19:22 Η Soleado Febrero ~: #12 08-05-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από g1wrg0s: ωραια μελαδια! Click για ανάπτυξη... Μακάρι να τα πάει καλά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 15:12 Ο Cupid έγραψε: #13 10-06-18 15:12 Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι κάποια ενδεικτικά από τα αγαπημένα μου, μετά το 2010, σε τυχαία σειρά (παλαιότερες συμμετοχές αργότερα): Βουλγαρία 2017 Spoiler Λετονία 2015 Spoiler Νορβηγία 2013 Spoiler Τουρκία 2010 Spoiler Ελβετία 2012 Spoiler Ισπανία 2012 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.912 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:12 Ο ultraviolence: #14 10-06-18 16:12 Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα συνεχίσω το έργο του Cupid, αλλά θα ξεκινήσω από το 2001. Την χρονιά που θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει τον διαγωνισμό. Θα βάλω ποια τραγούδια μου είχαν αρέσει τότε. Spoiler Greece 2001 Spoiler Cyprus 2002 Spoiler Russia 2003, Belgium 2003 Spoiler Poland 2004 Spoiler Albania 2005 Spoiler FYROM 2006, Turkey 2006 Spoiler Cyprus 2007, Slovenia 2007 Spoiler Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox Spoiler Estonia 2009 Spoiler Romania 2010, Slovakia 2010 Spoiler Germany 2011 Spoiler Spain 2012, Azerbaijan 2013 Spoiler France 2013, Norway Spoiler Austria 2014, Estonia 2014 Spoiler Latvia 2015, Cyprus 2015 Spoiler Czech Rebublic 2016 Spoiler Iceland 2017, Albania 2017 Spoiler Cyprus 2018, Portugal Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 16:46 Ο jj! έγραψε: #15 10-06-18 16:46 Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Cupid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εσθονία 2009 Spoiler Ισλανδία 2009 Spoiler Νορβηγία 2006 Spoiler Νορβηγία 2008 Spoiler Εσθονία 2018 Spoiler Ολλανδία 2014 Spoiler Βέλγιο 2015 Spoiler Ιταλία 2015 (ίσως η μεγαλύτερη και πιο κατάφωρη αδικία στην ιστορία του θεσμού... κωλοεπιτροπές ) Spoiler Ελβετία 2014 (αυτό προσωπικά το συμπαθώ ιδιαίτερα ) Spoiler Ελλάδα 2008 (honourable mention, γιατί η Καλομοίρα μάς είχε φέρει από τις θέσεις εκτός τελικού, που μας είχαν στα στοιχήματα, στην τελική τριάδα και στην πιθανότητα για βραβείο [κάτι σαν την Κύπρο το 2018 ]) Spoiler Κύπρος 2007 (αδικήθηκε) Spoiler Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(): Ελλάδα 1991 Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα... Spoiler Γερμανία 1979 Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία Είναι έκδηλη η καλή διάθεση των τραγουδιστών και κυρίως του χορευτή που πηγαίνει από 'δω κι από 'κει. Σκεφτείτε ότι τότε τα περισσότερα τραγούδια ήταν πολύ στατικά και ακόμη και τα "χορευτικά" τραγούδια περιορίζονταν σε στατικές κινήσεις στο ίδιο μέρος Αναμφισβήτητα μία συμμετοχή που μένει στο μυαλό. Spoiler Ελλάδα 1977 Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ Ήταν ένα πολύ όμορφο, ζεστό και συμπαθέστατο τραγουδάκι που μας εκπροσώπησε επάξια στην Ευρώπη Το γεγονός ότι τραγούδησαν στο ρεφρέν τις νότες ήταν κάτι πολύ πρωτοποριακό και θα έλεγε κανείς ότι έδωσε την ώθηση να αναγνωριστεί διεθνώς το νόημα του τραγουδιού Spoiler Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cupid Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 321 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2018 στις 17:27 Ο Cupid έγραψε: #16 10-06-18 17:27 Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αγαπημένες κλασσικές συμμετοχές, όχι και τόσο γνωστές γενικώς: Γερμανία 1970 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1994 Spoiler Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3) Spoiler Ισλανδία 1997 Spoiler Ηνωμένο Βασίλειο 1983 Spoiler Κύπρος 1992 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
charmander Δραστήριο μέλος Ο charmander αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 705 μηνύματα. 20 Μαΐου 2019 στις 18:53 Ο charmander: #17 20-05-19 18:53 Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρμενία 2008 Αζερμπαϊτζάν 2009 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.