Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Για 'μενα, το καλύτερο τραγούδι είναι
Ξεχωρίζει απο τα άλλα σούργελα της eurovision
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision.Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία.
Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική.
Επίσης ήταν πολύ ωραία:
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Με τη Lena δεν ξετρελάθηκα ιδιαίτερα. Όπως είδες την έχω 10η στη λίστα μου και μάλιστα μπήκε την τελευταία στιγμή. Το σκεφτόμουν αν θα την έβαζα. Θεωρώ, όμως, ότι το τραγούδι της είναι από αυτά που σου μένουν ως άκουσμα χωρίς να το καταπίνουν τα υπόλοιπα. Με αυτή τη λογική το συμπεριέλαβα.Η Lena σου άρεσε; Μια άφωνη είναι που απλά παίζει με την κάμερα και βγάζει μια φωνή λες και κάνει αγγαρεία.
Μεταλιά γ@μάτη, γεμάτο ενέργεια και φοβερή μουσική.
Το τραγούδι των τεράτων, αν και μου άρεσε κι εμένα πολύ, ωστόσο έχασε πολύ στην παρουσίαση. Νομίζω ότι ήταν πολύ επιτηδευμένοι γι'αυτό κι έμειναν έξω από τη λίστα μου.
Τα τραγούδια του Dima Bilan είναι πολύ ωραία, αν και ο ίδιος είναι λίγο γλίτσας. Αν έβαζα και αυτά η λίστα μου θα γινόταν τεράστια.Όντως είναι από τα καλύτερα τραγούδια που πήγαν στην eurovision.
Επίσης ήταν πολύ ωραία:
Το Wild Dances το είχα στη λίστα μου.
Δεν την είδες μάλλον

Δυστυχώς πολλά εξαιρετικά κομμάτια χάθηκαν στην πορεία.Ήταν υποψήφιο αλλά δεν έφτασε ποτέ
Θέλω να πω πως αν και πολλοί έχουν στο φτύσιμο τη eurovision παρ' όλα αυτά μπορείς να αλιεύσεις κάποια καλά κομμάτια που αν δεν ήταν η eurovision δε θα είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα γνωρίσουμε και τα ίδια τα τραγούδια αλλά και τους ερμηνευτές τους.
Εγώ λχ περιμένω να δω κάθε χρόνο (καλά δε στήνω και καραούλι...) τι θα στείλει η Σερβία, γιατί συνήθως βγάζει καλά κομμάτια. Και γενικότερα μου τραβούν περισσότερο την προσοχή οι βαλκανικές χώρες γιατί συνήθως στέλνουν folk κομμάτια των οποίων είμαι φαν.
Η χώρα που βαριέμαι περισσότερο είναι η Μάλτα, γιατί εώς τώρα έστελνε άχρωμες, άγευστες και άοσμες μπαλάντες με εξαίρεση την περσινή χρονιά που έστειλε αυτόν τον τυπάκο (Νο 12 στη λίστα μου) που οφείλω να ομολογήσω και ωραίο τραγούδι είχε, και ωραίο στιλάκι και γενικά μου έμεινε ως παρουσία στο μυαλό μου.
Το Ισραήλ που έχω Νο2 στη λίστα μου δε σας άρεσε; Λυπήθηκα πολύ που πέρασε απαρατήρητο. Το τραγούδι αυτό κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Θα θυμηθώ και άλλα
Gate4
Επιφανές μέλος

Για τον μπιλάν που είπες νταξ την πρώτη φορά που πήγε ήταν καλούλης τη δεύτερη φορά την ψώνισε τελείωςΚι άλλο ένα που ξέχασα
Θα θυμηθώ και άλλα

Rempeskes
Επιφανές μέλος

- τους λορντι, που έτρεψαν τον ρουσόπουλο σε άτακτη φυγή
- τον τύπο από την Ουκρανία, που τραγουδούσε όλο ύφος, "I wanna see russia goodbye"

αυτοι οι δυο ναι, ήταν τρολλιές πανευρωπαϊκού επιπέδου. μακάρι να έβγαιναν και άλλοι

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Του βγάζω το καπέλο.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλύτερο τραγούδι φέτος!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βουλγαρία 2017
Λετονία 2015
Νορβηγία 2013
Τουρκία 2010
Ελβετία 2012
Ισπανία 2012
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Cyprus 2002
Russia 2003, Belgium 2003
Poland 2004
Albania 2005
FYROM 2006, Turkey 2006
Cyprus 2007, Slovenia 2007
Sweden 2008 aka αποτυχημένο botox
Estonia 2009
Romania 2010, Slovakia 2010
Germany 2011
Spain 2012, Azerbaijan 2013
France 2013, Norway
Austria 2014, Estonia 2014
Latvia 2015, Cyprus 2015
Czech Rebublic 2016
Iceland 2017, Albania 2017
Cyprus 2018, Portugal
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Συμμετοχές προηγούμενου αιώνα, που είναι άξιες προσοχής(

Ελλάδα 1991
Ίσως η πιο διαχρονική συμμετοχή μας! Ακόμη και τώρα το τραγούδι ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να φαίνεται "παλιό". Η Βόσσου εδώ είχε ξεπεράσει τον εαυτό της φωνητικά, αφού το είπε πολύ καλύτερα από την studio version. Είχε τον αέρα της νικήτριας και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο, δείχνοντας μια αριστοκρατικότητα, που δεν φάνηκε ξανά στις συμμετοχές μας έκτοτε. Οι ψηλές, οι ψεύτικες, η ερμηνεία ως σύνολο άγγιζαν την τελειότητα... Το μόνο που μας χαντάκωσε ήταν το άθλιο solo του σαξοφωνίστα...

Ίσως το πιο μοντέρνο (για την εποχή βέβαια) τραγούδι που έχει στείλει ποτέ η Γερμανία

Ήταν μία συμμετοχή που θα μπορούσε να μας χαρίσει την πρωτιά, αλλά μας έφερε στην πολύ αξιόλογη 5η θέση και μάλιστα μόλις στην 3η χρονικά συμμετοχή μας στον θεσμό. Ήταν πολύ όμορφο που έβλεπες μία παρέα να τραγουδάει. Ειδικά το σημείο που η Μπέσσυ Αργυράκη πετάει την κορώνα στο κουπλέ, προσωπικά μου αρέσει πολύ

Σκοπίμως δεν ανάφερα τραγούδια που βρέθηκαν στην 1η θέση.
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γερμανία 1970
Ηνωμένο Βασίλειο 1994
Γαλλία 1969 (νικήτρια μαζί με άλλες 3)
Ισλανδία 1997
Ηνωμένο Βασίλειο 1983
Κύπρος 1992
charmander
Δραστήριο μέλος

Αζερμπαϊτζάν 2009
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.