BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-09-24
00:27
Εντάξει μέτριος μου φαίνεταιΛοιπόν, μετά από πολλή σκέψη και πάρα μα ΠΑΡΑ πολλές αμφιβολίες, σας παραθέτω σε σπόιλερ το παοκτσίδικο κρας μου.
Απολαύστε (ή και όχι) όσο εγώ θα κάνω τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαγράψω τον λογαριασμό μου από το στέκι, γιατί μετά από αυτό δε πρόκειται να ξαναγράψω:
Τέλος πάντων, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου εγώ, κράξτε ελεύθερα (κοιτάξτε, τώρα που τον είδα πάλι τελικά δε μου φαίνεται μπάζο, μια χαρά είναι).Σιγά που θα σας το έκανα και εύκολο
Τα εύσημα για την αποκάλυψη αυτή δίνονται στην @BeatrixKiddo , χωρίς τη συμβολή της οποίας δε θα μαθαίνατε ποτέ αυτό το ένοχο μυστικό μου.
Τώρα μπορεί να τον βρει κουκλαρο ο Γιάννης.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
01-09-24
00:34
Πάλι καλά, φοβόμουν χειρότερες αντιδράσειςΕντάξει μέτριος μου φαίνεται
Ρε, έλεος, ο Τζόλης είναι. Καλά πού να τον ξέρεις βέβαια, έχει φύγει εξωτερικό Αγγλία εδώ και λίγα χρόνια, αλλά το 2020 απ' όσο θυμάμαι έπαιζε ακόμη Ελλάδα. Και τον παίρνουν και στη εθνική νομίζω.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
δε ξερω ποιος στο διαολο ειναι ατυος δεν εχω δει ποτε μου ολοκληρωμενο αγωνα και γνωριζω μονο παοκ αεκ ολυμπιακο παναθηναικο
Μα την αλήθεια ήταν ο μοναδικός λόγος που κάθισα και είδα ματς που δεν έπαιζε ο Άρης, και θα το ξαναέβλεπα με μεγάλη μου ικανοποίηση ομολογώ (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ήταν, το θυμάμαι καλά)
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,026 μηνύματα.
01-09-24
01:18
Ας μη σχολιάσωΚαλά μη σκας και εγώ μια από τα ίδια. Μεμέτσι γκουχ γκουχ.
Πάντως για να σε κάνω να νιώσεις πιο άνετα θα σε πω το πιο unpopular πράγμα που θα ακούσεις ποτέ. Από Οικογένεια Βλάπτει ΠΟΤΕ δεν θεώρησα την Πελαγία μπάζο όπως την παρουσίαζαν στη σειρά. Αντιθέτως την θεωρούσα την καλλίτερη στο βασικό καστ (μακράν ανώτερη της ξινέγκω Χριστίνας). Και ακόμα το πιστεύω και ας πέσει κράξιμο με το φτυάρι @Memetchi
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,127 μηνύματα.
01-09-24
09:19
• Britney Spears
• Rihanna
• Victoria Justice
• Rihanna
• Victoria Justice
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 519 μηνύματα.
03-09-24
03:59
Προεφηβικό - Εφηβικό Crush:
Ευγενία Δημητροπούλου
Όμορφη και Προσιτός ανθρώπος
+ Συμπατριώτισσα μου.
Ευγενία Δημητροπούλου
Όμορφη και Προσιτός ανθρώπος
+ Συμπατριώτισσα μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...