BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-09-24
00:02
Ρε ειλικρινά ποιο είναι;Ακριβώς. Μία είναι η ομάδα, η Αρειανάρα μας.
Και επειδή δε με παίρνει να βάλω το κρας μου που ήταν από την άλλη ομάδα (μία είναι η άλλη ομάδα) αποχωρώ πριν γίνω ρεζίλι
Τώρα μου κινήσες τη περιέργεια
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,809 μηνύματα.
01-09-24
00:05
Επειδή είδα μερικοί στα παιδικά κρας το πήγαν στα οριακά μωρουδιακά κρας και το έφτασαν σε κινούμενα σχέδια, από κινούμενα σχέδια φουλ παιδάκι κρας είχα την Draculaura από το Monster High
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-09-24
00:08
Ο Χριστός και η Παναγία..... Το τερματισες.Επειδή είδα μερικοί στα παιδικά κρας το πήγαν στα οριακά μωρουδιακά κρας και το έφτασαν σε κινούμενα σχέδια, από κινούμενα σχέδια φουλ παιδάκι κρας είχα την Draculaura από το Monster High
View attachment 137788
Να βάλω κι εγώ τότε.
Brandon από τις Winx
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
01-09-24
00:09
Ε καλά είχε μια γοητεία ρε παιδί μου όμως, μη λέμε και ό,τι θέλουμε.Φοβερός ηθοποιός αλλά μιεχ δεν με φαίνεται για άντρας τόσο καλός.
Και έλεος έχω φάει τόσο κράξιμο για το γούστο μου irl, μη μου το κάνετε και εδώ
Δε λέω τίποτα, σου λέω ντρέπομαι που τον είχα κρας , απορώ τι μου άρεσε (στον ΠΑΟΚ έπαιζε αλλά δε θα τον βρείτε).Ρε ειλικρινά ποιο είναι;
Τώρα μου κινήσες τη περιέργεια
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:10
Μην εμπιστεύεσαι τον @giannhs2001 σε θέματα γούστου. Αλλά αν θες τα συγχαρητήρια του πες το κρας σου από τον ΠΑΟΚ.Ε καλά είχε μια γοητεία ρε παιδί μου όμως, μη λέμε και ό,τι θέλουμε.
Και έλεος έχω φάει τόσο κράξιμο για το γούστο μου irl, μη μου το κάνετε και εδώ
Δε λέω τίποτα, σου λέω ντρέπομαι που τον είχα κρας , απορώ τι μου άρεσε (στον ΠΑΟΚ έπαιζε αλλά δε θα τον βρείτε).
@giannhs2001 χωρίς παρεξήγηση σύντροφε ε.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,225 μηνύματα.
01-09-24
00:10
Αα πιάσαμε τα παιδικά;
Danny phantom δαγκωτό:
Danny phantom δαγκωτό:
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,809 μηνύματα.
01-09-24
00:11
Μάθατε όλη την ατάκα του Μεμέτσι και ήρθατε να μας την πείτε, ας ακούσει τα δικά σου να προκόψειΜην εμπιστεύεσαι τον @giannhs2001 σε θέματα γούστου. Αλλά αν θες τα συγχαρητήρια του πες το κρας σου από τον ΠΑΟΚ.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
01-09-24
00:12
Η θεαρα η καραπατάκη. Δεν υπαρχει τιποτα πιο ελκυστικο απο γυναικα που παίζει κιθάρα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:14
Χαχαχαχα για δείξε μας κανένα άλλο καρτούν κρας σου. Μετά είναι ο Φλιν από τα μαλλιά κουβάριαΜάθατε όλη την ατάκα του Μεμέτσι και ήρθατε να μας την πείτε, ας ακούσει τα δικά σου να προκόψει
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
Γενικά σε σας τους άντρες σας αρέσει η γυναίκα να παίζει ένα όργανοView attachment 137792
Η θεαρα η καραπατάκη. Δεν υπαρχει τιποτα πιο ελκυστικο απο γυναικα που παίζει κιθάρα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
01-09-24
Καλά μη σκας και εγώ μια από τα ίδια. Μεμέτσι γκουχ γκουχ.Και έλεος έχω φάει τόσο κράξιμο για το γούστο μου irl, μη μου το κάνετε και εδώ
Πάντως για να σε κάνω να νιώσεις πιο άνετα θα σε πω το πιο unpopular πράγμα που θα ακούσεις ποτέ. Από Οικογένεια Βλάπτει ΠΟΤΕ δεν θεώρησα την Πελαγία μπάζο όπως την παρουσίαζαν στη σειρά. Αντιθέτως την θεωρούσα την καλλίτερη στο βασικό καστ (μακράν ανώτερη της ξινέγκω Χριστίνας). Και ακόμα το πιστεύω και ας πέσει κράξιμο με το φτυάρι @Memetchi
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:15
Μιλφακιας ο @giannhs2001 .Καλά μη σκας και εγώ μια από τα ίδια. Μεμέτσι γκουχ γκουχ.
Πάντως για να σε κάνω να νιώσεις πιο άνετα θα σε πω το πιο unpopular πράγμα που θα ακούσεις ποτέ. Από Οικογένεια Βλάπτει ΠΟΤΕ δεν θεώρησα την Πελαγία μπάζο όπως την παρουσίαζαν στη σειρά. Αντιθέτως την θεωρούσα την καλλίτερη στο βασικό καστ (μακράν ανώτερη της ξινέγκω Χριστίνα). Και ακόμα το πιστεύω και ας πέσει κράξιμο με το φτυάρι @Memetchi
Δηλώσεις έπεσαν στο τραπέζι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
01-09-24
00:16
Μιεχ προτιμώ της ηλικίας μου. Αλλά όντως παίζει να ήταν η μόνη μιλφ που με άρεσε τότε ως παιδάκι. Και το πιστεύω ακράδαντα πως δεν άξιζε ρόλο για άσχημη.Μιλφακιας ο @giannhs2001 .
Δηλώσεις έπεσαν στο τραπέζι.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,032 μηνύματα.
01-09-24
00:16
Δε ξερω πως να το εκλαμβω αυτο το μήνυμα αλλα θα παρω την αγνη εκδοχή του παραθετοντας τα καταλληλα λογια (αλλαγμενα για να το φυλο) της μιρελαςΓενικά σε σας τους άντρες σας αρέσει η γυναίκα να παίζει ένα όργανο
"μου το λεγε η μανα μου με μουσικο μη μπλεξεις πως μαυρη θα ναι η ζωη και πως θα την αντεξεις ομως εγω απο μικρο το ειχα το μικροβιο παρεα με τη κοπελα μου να παιζω στο ηρωδειο"
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:17
Κοίτα άσχημη δεν ήταν απλά έκανε πράγματα που δεν ήταν τόσο της Ηλικίας της ήταν σαν μια ελληνική βερσιόν της Σαμάνθας από το σεξ εντ δε Σίτυ. Η Χριστίνα ήταν κρυοκωλη.Μιεχ προτιμώ της ηλικίας μου. Αλλά όντως παίζει να ήταν η μόνη μιλφ που με άρεσε τότε ως παιδάκι. Και το πιστεύω ακράδαντα πως δεν άξιζε ρόλο για άσχημη.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:18
Ναι άσ' τα σάπια, απλώς θες να μάθεις εσύ και το λεςΑλλά αν θες τα συγχαρητήρια του πες το κρας σου από τον ΠΑΟΚ.
Φίλε ντρέπομαι τόσο πολύ να τον βάλω μπέσα (κοίτα ότι θα με καταφέρεις θα με καταφέρεις να τον βάλω, αλλά θα κριντζάρουμε άσχημα και εσείς και εγώ μαζί).
Πω πω τώρα που τον βλέπω κιόλας... Παναγία μου, τι μου άρεσε απορώ.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:18
Μπρο θα με κάνεις να ανεβάσω φωτογραφία από πρώην γκόμενους μου να δεις με τι Μπαζα έβγαινα.Ναι άσ' τα σάπια, απλώς θες να μάθεις εσύ και το λες
Φίλε ντρέπομαι τόσο πολύ να τον βάλω μπέσα (κοίτα ότι θα με καταφέρεις θα με καταφέρεις να τον βάλω, αλλά θα κριντζάρουμε άσχημα και εσείς και εγώ μαζί).
Πω πω τώρα που τον βλέπω κιόλας... Παναγία μου, τι μου άρεσε απορώ.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
01-09-24
00:25
Λοιπόν, μετά από πολλή σκέψη και πάρα μα ΠΑΡΑ πολλές αμφιβολίες, σας παραθέτω σε σπόιλερ το παοκτσίδικο κρας μου.
Απολαύστε (ή και όχι) όσο εγώ θα κάνω τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαγράψω τον λογαριασμό μου από το στέκι, γιατί μετά από αυτό δε πρόκειται να ξαναγράψω:
Τέλος πάντων, πάω να κρυφτώ στην τρύπα μου εγώ, κράξτε ελεύθερα (κοιτάξτε, τώρα που τον είδα πάλι τελικά δε μου φαίνεται μπάζο, μια χαρά είναι).
Τα εύσημα για την αποκάλυψη αυτή δίνονται στην @BeatrixKiddo , χωρίς τη συμβολή της οποίας δε θα μαθαίνατε ποτέ αυτό το ένοχο μυστικό μου.
Απολαύστε (ή και όχι) όσο εγώ θα κάνω τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διαγράψω τον λογαριασμό μου από το στέκι, γιατί μετά από αυτό δε πρόκειται να ξαναγράψω:
Σιγά που θα σας το έκανα και εύκολο
Τα εύσημα για την αποκάλυψη αυτή δίνονται στην @BeatrixKiddo , χωρίς τη συμβολή της οποίας δε θα μαθαίνατε ποτέ αυτό το ένοχο μυστικό μου.
nearos
Επιφανές μέλος
01-09-24
00:26
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
δε ξερω ποιος στο διαολο ειναι ατυος δεν εχω δει ποτε μου ολοκληρωμενο αγωνα και γνωριζω μονο παοκ αεκ ολυμπιακο παναθηναικο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.