24 ώρες πριν το τέλος του κόσμου!

οτι βλακεια σκεφτω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα προσπαθούσα μέχρι τη τελευταία στιγμή να το αποτρέψω!! Δεν θα δεχτώ να έρθει στο έτσι ένας κομήτης να μου καταστρέψει τη ζωή!! Δεν θα παραιτούμουν τόσο εύκολα θεωρώντας ότι είναι η τελευταία μέρα της ζωής μου!! Πάντα αισιόδοξη!! yo!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ξεκινουσα με χορους, ποτα, και ο,τι απαγορευμενο θα χα διαθεσιμο, θα συνεχιζα με σεκσακι, και θα κατεληγα να τρωω σοκολατα σα να μην υπαρχει αυριο..ε, δε θα υπηρχε, οποτε τι πειραζει το περιττοκιλο.

Μάλλον θα σήκωνα όλα τα λεφτά από τον τραπεζικό μου λογαριασμό και θα επιδιδόμουν σε κάθε είδους κρεπάλη! Κι επίσης θα φρόντιζα να ασκήσω κριτική σε όλα τα άτομα που ως τώρα για λόγους τακτ δεν το έκανα. ^^

Δν μπορώ αν το σκεφτώ... Έχω ήδη μείνει κόκαλο.... :( Αλλά φαντάζομαι οτι θα ήθελα να ήμουν με όσους αγαπώ.... :hmm:

Δεν θα το έλεγα σε κανένα (ο Μπρους Γουίλλις δεν προλαβαίνει να μας σώσει) καλύτερα να περάσουν κανονικά τις τελευταίες ώρες τους και όχι σε κατάσταση πανικού
Εγώ πάλι θα προσπαθούσα να περάσω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά το πιο πιθανό είναι να φοβόμουν τόσο που να εξαφανιζόμουν από προσώπου γης για να μείνω μόνος

χμμμ... αναλογα πως θα το έπερνα εκεινη τη στιγμή... ίσως πανικοβαλλόμουν ίσως παλι να το έπερνα κ ψύχραιμα!!!!!

Εγω θα εκανα αυτα που κανω συνήθως, υπολογιστη, ταινια, καμια σειρα μαζι με την οικογενεια... χαλαρα πραγματα. Ετσι και αλλιως αφου δεν μπορω να κανω τιποτα για να το αποτρεψω, ας περασω τις τελευταιες στιγμες της ζωης μου ετσι οπως θελω :D

Θα έτρεχα γυμνός στους δρόμους με μία πινακίδα πάνω μου που να λέει "ήρθε το τέλος" και στο τέλος θα σήκωνα τα χέρια προς τον κόκκινο ουρανό αγκαλιάζοντας τον μετεωρίτη ψυθιρίζοντας
'My precious' :D

Θα αγόραζα κάτι ξεχωριστό και όμορφο για τα άτομα που αγαπώ, θα το συνόδευα με ένα μικρό σημείωμα με σκέψεις και θα τους το έδινα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, σε 24 ώρες άλλωστε και να ειδοποιήσω κάποιον, ή δεν θα με πάρουν στα σοβαρά ή δεν θα προλάβουν ούτε να ξυστούν!

Θα έλεγα συγγνώμες, "σ'αγαπώ" σε συγγενικά πρόσωπα, στην καλύτερή μου φίλη και στον φίλο μου και θα άραζα στο μπαλκόνι με μαγιό και την αγαπημένη μου μπλούζα πίνοντας κακάο.Και σε πιο ρομαντική βερσιόν το τελευταίο : αγκαλιά με το αμόρε μίο.

Θα σκότωνα όσους περισσότερους μπορούσα, απαλάσσοντάς τους από το άγχος τού "τί να πρωτοκάνω μέσα σε 24 ώρες". Μετά θα αυτοκτονούσα.:)

απλα!
θα βλεπες εναν παλαβο να χτυπιεται,που δεν καταφερει να κανει οσα θα ηθελε.
Γ......:worry:,και Γ...:mad: και γ...:devil: και γ....

Ένας μετεωρήτης θα χτυπήσει την Γη σε 24 ώρες η καταστροφή που θα προκαλέσει είναι ολοκληρωτική και είσαι ο μόνος που το ξέρεις τι κάνεις?

...Ήδή είμαστε στο 'παρά έξι'! Στο 'παρά πέντε', θα θυμηθώ το ' Ματθαίου Ιζ΄, 20', και '...θέλει μεταβεί'!

...Ήδή είμαστε στο 'παρά έξι'! Στο 'παρά πέντε', θα θυμηθώ το ' Ματθαίου Ιζ΄, 20', και '...θέλει μεταβεί'!

Δηλαδή ; Τί σημαίνει ;

Απλά πράγματα. Θα έπαιρνα τη γυναίκα μου, θα πηγαίναμε σε μιά ερημική παραλία στο χωριό μου και θα κάνεμε ατελείωτο σεξ μέχρι που να μας βρεί ο θάνατος επάνω στο σέξ.
Υπάρχει καλύτερος θάνατος? Μακάρι να πεθάνω επάνω στο σεξ όταν έλθει αυτή η ώρα.
Και ο παππούς μου έτσι πέθανε.
Επάνω στο σέξ
Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Λοιπόν...
Βασικά αν το πάρεις σοβαρά δεν γίνεται να είσαι ο μόνος που το ξέρει γιατί τι σκατά επιστήμονες και κάμερες και δορυφόρους κλπ έχει η ΝASA! Ακόμη ο κόσμος θα ενημερωνόταν πολύ πιο πριν για το γεγονός και δεν θα μέναν με σταυρωμένα τα χέρια! Κάτι θα κάνανε!
Τώρα αν θες απλα να μάθεις τι θα έκανα στην περίπτωση αυτή να σου πω! Θα έκανα τα πάντα για να το μάθουν όσοι πιο πολλοί γίνεται απλά για να κάνουν όλα όσα θέλουν και δεν τολμούν! Και εγώ με την σειρά μου όση ώρα μου έμενε θα έκανα ότι δεν τολμούσα, ότι ήθελα και δεν το έκανα, θα έλεγα έλεγα αυτά που έκρυβα μέσα μου και θα ήθελα να ειμαι με τα άτομα που αγαπώ περισσότερο!:worry:
Δεν πιστευω να γίνει τέτοιο πράγμα εε?:worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά πράγματα. Θα έπαιρνα τη γυναίκα μου, θα πηγαίναμε σε μιά ερημική παραλία στο χωριό μου και θα κάνεμε ατελείωτο σεξ μέχρι που να μας βρεί ο θάνατος επάνω στο σέξ.
Υπάρχει καλύτερος θάνατος? Μακάρι να πεθάνω επάνω στο σεξ όταν έλθει αυτή η ώρα.
Και ο παππούς μου έτσι πέθανε.
Επάνω στο σέξ
Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

η αλήθεια είναι ότι ονειρεύομαι έναν θάνατο πιο κανονικό από τρίο με τον Χάρο 8)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ειδοποιουσα τον Μπρους Γουιλις και τον Μπεν Αφλεκ να φυγουν στο διαστημα και με τα υπερσυχρονα μηχανηματα τους να ανατιναξουν τον Αρμαγεδωνα και ετσι για ακομα μια φορα το χολιγουντ θα εσωζε τον πλανητη απ ΄την καταστροφη:)

Θα σήκωνα ο,τι χρήματα είχα εγω και οι γονείς μου στην τράπεζα,θα έπαιρνα την αγάπη μου και θα πηγαίναμε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο,θα τρώγαμε ο,τι καλύτερο υπάρχει, καλύτερες σαμπάνιες κ.τ.λ ... Μετα στο δωμάτιο μέχρι να πέσει ο μετεωρίτης... Ετσι,για να φεύγαμε ευτυχισμένοι...

Θα σήκωνα ο,τι χρήματα είχα εγω και οι γονείς μου στην τράπεζα,θα έπαιρνα την αγάπη μου και θα πηγαίναμε στο πιο ακριβό ξενοδοχείο,θα τρώγαμε ο,τι καλύτερο υπάρχει, καλύτερες σαμπάνιες κ.τ.λ ... Μετα στο δωμάτιο μέχρι να πέσει ο μετεωρίτης... Ετσι,για να φεύγαμε ευτυχισμένοι...

Εντελώς τυχαία,
ο ταμίας της τράπεζας,
ο ξενοδόχος και ο μαγειράς του,
μα και ο γκρουμ
δεν θα είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν με τις τελευταίες ώρες της ζωής τους
από το να εξυπηρετήσουν τις τελευταίες ορμές της ευης :confused::(

Υγ.

Τίποτα δε θα έκανα.

Μπα, για δες
το μήνυμα αυτό γράφηκε πάνω από 5 χρόνια πριν,
μα ο συντάκτης του δεν έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back