prime
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Εγώ δεν νομίζω ότι θα ενημέρωνα κανένα, δεν υπάρχει λόγος να του χάλαγα την μέρα ιδίως αν ήταν και η τελευταία του. Θα νοίκαζα ένα πανάκριβο αμάξι, θα έμενα στην καλύτερη σουίτα στο Hilton και θα την ώρα που θα έσκαγε ο κομμήτης θα έπινα ένα πανάκριβο κρασί σε ένα γεύμα με αστακό κτλ. Αν είναι να πάς ας πάς χαρούμενος τουλάχιστον
παρέα θέλεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν, θα προειδοποιούσα τους φίλους μου,θα τρομοκρατούσα τους εχθρούς μου Μετά θα έπαιρνα ένα μεγάααααλο δάνειο από μια τράπεζα και θα έκανα όλα τα επικίνδυνα πράγματα και σπορ που θέλουν ένα σωρό λεφτά . Αφού έτσι κι αλλιώς θα ''πήγαινα'' που θα ''πήγαινα''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
daemon
Νεοφερμένος
Θα πήγαινα σ' εκείνη που θέλω, θα της το έλεγα, θα πέρναγα τις 24 ώρες μαζί της και θα την κράταγα στην αγκαλιά μου την ώρα που θα πέσει ο κομήτης. Αφού θα πάμε που θα πάμε, ας πάμε μαζί
adespoto
Περιβόητο μέλος
Ένας μετεωρήτης θα χτυπήσει την Γη σε 24 ώρες η καταστροφή που θα προκαλέσει είναι ολοκληρωτική και είσαι ο μόνος που το ξέρεις τι κάνεις?
Προσπαθώ να χαρώ τις τελευταίες μου στιγμές και -φυσικά- δεν το λέω σε κανέναν (θα γίνει που θα γίνει,γιατί να τους στεναχωρήσω;)
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπόν δεν ξέρω αν σας έχει απασχολήσει ποτέ, αλλά εγώ το έχω σκεφτεί. Ομολογώ ότι αφορμή για κάτι τέτοιο υπήρξαν ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο. Για τι πράγμα μιλάω; Απλά ρωτάω, " Εσείς τι θα κάνατε αν μαθαίνατε ότι το τέλος του κόσμου έρχεται σε 1 μέρα;". Δεν προλαβαίνετε τίποτα; Ναι, αλλά δεν υπάρχει γυρισμός, σε 24 ώρες απο τώρα, η γη θα καταστραφεί και μαζί της όλος ο πληθυσμός της (υποθετικό σενάριο, δεν βγάζω είδηση). Εσείς τι κάνετε; Όπως καταλαβαίνετε είναι τελείως διαφορετικό, απο το να σου πουν ότι εσύ και μόνο έχεις 1 μήνα ζωής πχ, αλλά δεν ήθελα να θίξω τέτοιο θέμα γιατί είναι κάπως θλιβερό. Αντίθετα το να πεθάνουμε όλοι μαζί έχει πλάκα
Εντάξει δεν έχει πλάκα, απλά προσπαθώ να ελαφρύνω λίγο την κατάσταση, μην μου το πάρετε κατάκαρδα ότι έρχεται το τέλος του κόσμου.
αντε εναλακτικα να περνουσα την ημερα αγγαλια με το αλλο μου μισο μπας και περασει λιγο πιο αργα ο χρονος κοντα της.
κααατι τετοιο
fandago
Διακεκριμένο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Εκεί γιατί όλοι απαντάνε τι ευχές θα ήθελαν;
underwater
Περιβόητο μέλος
Νομίζω πως θα αντιδράσεις με το ένστικτο. Θα κανεις ότι θα έκανες και αν δεν συνέβαινε ότι συμβαίνει. Είναι μικρος ο χρόνος για να συνηδητοποιήσεις ότι αύριο όλα θα εχουν χαθεί.
Συμφωνώ...
Και ειδικά με την υπογραφή σου, ΛΟΛ!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- θα σαβούριαζα τα πάντα που θα ήθελα χωρίς άγχος για τα κιλά μου
- θα έλεγα σε όσους αγαπώ ότι τους αγαπώ (Φυσικά)
- θα έκανα σεξ σε όλες τις πιθανές στάσεις (και επιπλέον για να κάψω τις θερμίδες απ όσα σαβουριασα (just in case Που καταφέρει η underwater να γίνει σούπερ ηρωίδα και μας σώσει απ το κακό )
io-io
Διάσημο μέλος
- θα έκανα σεξ σε όλες τις πιθανές στάσεις (και επιπλέον για να κάψω τις θερμίδες απ όσα σαβουριασα (just in case Που καταφέρει η underwater να γίνει σούπερ ηρωίδα και μας σώσει απ το κακό )
underwater
Περιβόητο μέλος
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως θα αντιδράσεις με το ένστικτο. Θα κανεις ότι θα έκανες και αν δεν συνέβαινε ότι συμβαίνει. Είναι μικρος ο χρόνος για να συνηδητοποιήσεις ότι αύριο όλα θα εχουν χαθεί.
mania
Επιφανές μέλος
Δεν θέλω όμως να γίνει, δεν θα ήθελα να κοιμησω τους ανθρώπους που αγαπώ για αυτό τον λόγο, μόνο για να ξεκουραστούν, και δεν θα ήθελα να πάθει κανένας τίποτα, ποτέ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.