<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 2;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
τι παιδι εισαι συ μου λες???
love_angel
Επιφανές μέλος
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ναι το 3 ειναι.. Το ρικουεστ δεν ηταν σε μενα αλλα σ'ενα φιλο μου και ριξαμε τρελο γελιο σημερα που πιναμε καφε και το συζηταγαμε..
next..
love_angel
Επιφανές μέλος
1.σημερα εφτιαξα μπιφτεκια και αν και πολυ νοστιμα ειχαν πολυ αλατι.
2.σημερα εφτιαξα μπιφτεκι ακαι αν και πολυ νοστιμα ειχαν πολυ πιπερι.
3.σημερα εφτιαξα μπιφτεκια και αν και πολυ νοστιμα ειχαν που κρεμυδι.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Κατι εβαλες πολυ παντως αρα τα μπιφτεκια σου δεν ηταν νοστιμα..
mindcircus
Περιβόητο μέλος
ρας παλι λες αηδιες, τα μπιφτεκια με πολυ πιπερι και κρεμμυδι ειναι πεντανοστιμα, το πολυ αλατι να φοβαται κανεις!!
love_angel
Επιφανές μέλος
εβαλα πολυ κρεμυδι και μετα μου κατσαν βαρια. αλλα επιτηδες βαζω πολυ γιατι μαρεσει!
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
οου γιες, το ενα ειναι ψεμα.
δε λετε που χω ενα διδυμακι να με σωσει απο το πολυ σκορπιστικο??
νεξτττ!!
Eίσαι σίγουρη ότι σε σώζει το "διδυμάκι" ; Συγνώμη αλλά η σωτηρία έρχεται συνήθως αφού βουτήξει κανείς στα σκορπίσια βαθειά νερά. Εκεί είναι και το ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα είναι όμορφα παιχνιδάκια, λογάκια και διδυμίσιες χαριτωμενιές.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Eίσαι σίγουρη ότι σε σώζει το "διδυμάκι" ; Συγνώμη αλλά η σωτηρία έρχεται συνήθως αφού βουτήξει κανείς στα σκορπίσια βαθειά νερά. Εκεί είναι και το ενδιαφέρον. Τα υπόλοιπα είναι όμορφα παιχνιδάκια, λογάκια και διδυμίσιες χαριτωμενιές.
ναι αλλα αν δεν υπηρχαν οι χαριτωμενιες να ξανοιγουν το τοπιο γελαστα και χαρουμενα θα χα πηξει απο τις σταχτες.....αν και ως γνωστον ο σκορπιος αναγενναται απο τις σταχτες του, σα ναχεις δικια!
ρας τα συγχαρητηρια μου, μεφαγες!
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
2.Με αυτόν τον φίλο που με βοήθησε έχουμε περπατήσει 10 χιλιόμετρα περίπου , για να γυρίσουμε για πλάκα από Ζωγράφου σπίτι και όταν του είπα να έρθει ως το σπίτι μου από το σπίτι του (5 λεπτά απόσταση) είπε : Δεν αντέχω το περπάτημα
3.Αυτός ο φίλος είναι ερωτευμένος με την ίδια κοπέλα 7 χρόνια τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
το δευτερο το χω κανει και γω, οποτε θα πω οτι το πρωτο ειναι ψεμα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
νεξτ
love_angel
Επιφανές μέλος
στα νιατα μου(οταν ημουν ομορφη) τα χα με 3 ταυτοχρονα.
εχω αδυναμια στον πατερα μ!
Myrtle
Διάσημο μέλος
Τα 17 ζευγάρια μου φαίνονται λογικά(για κάποια που λατρεύει το σόπινγκ)...
Εγώ λέω το 2ο ότι είναι ψέμα!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Η αδυναμία είναι γνωστή...
Τα 17 ζευγάρια μου φαίνονται λογικά(για κάποια που λατρεύει το σόπινγκ)...
Εγώ λέω το 2ο ότι είναι ψέμα!
συμφωνώ.....αλλά κάνει μπαμ το ψέμα
love_angel
Επιφανές μέλος
νεξτ!
Myrtle
Διάσημο μέλος
1. Το αυτοκίνητό μου είναι γαλάζιο.
2. Το δωμάτιό μου είναι ροζ-λαχανί.
3. Η γάτα μου είναι άσπρη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.