Guest 875331
Επισκέπτης
2. Μ' αρέσει το clubbing
3. Δε συμπαθώ τα σκυλιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Επιφανές μέλος
Κι όμως! Είναι το..![]()
Τι τέλειος άνθρωπος. Νορμάλ τελείως! Εύγε!
1. Δε μ' αρέσει η σοκολάτα
2. Μ' αρέσει το clubbing
3. Δε συμπαθώ τα σκυλιά
Το 2 ειναι το ψέμμα. Είσαι man of culture.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τι τέλειος άνθρωπος. Νορμάλ τελείως! Εύγε!
Ευχαριστώ (το εκλαμβάνω ως φιλοφρόνηση).
Τι είναι "νορμάλ";

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
1. Σιχαινομαι ολα τα οσπρια εκτος απο τους γιγαντες
2. Δεν εβαλα ποτε σιδερακια
3.Eχω πεσει απο γαιδουρι με το κεφαλι
Guest 875331
Επισκέπτης
το 2. μακαρι να ημουνα εκει για το 3.επαναφερω το θεμα γιατι βαριεμαι απελπιστικα (γιεεει) και κριμα τοσο ωραιο θρεντ να ψοφισει ετσι αδοξα (οχι απλα βαριεμαι)
[automerge]1608573122[/automerge]
οχι το 3 ηταν το ψεμαΤο 2 ειναι το ψέμμα. Είσαι man of culture.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
νομιζω το ψεμα ειναι τοεπαναφερω το θεμα γιατι βαριεμαι απελπιστικα (γιεεει) και κριμα τοσο ωραιο θρεντ να ψοφισει ετσι αδοξα (οχι απλα βαριεμαι)
1.ειμαι πολυλογου.
2.εχω αυτοκινητο.
3.μενω σε ενοικιο.
Guest 209912
Επισκέπτης
1. Γράφω κώδικα.
2. Τρώω πολύ
3. Έχω μικρό πουλί.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
νομιζω το ψεμα ειναι το![]()
![]()
τρωω ολα τα οσπρια απο παντα, πολυ underrated φαγητα θα ελεγα
neinτο 2. μακαρι να ημουνα εκει για το 3.
[automerge]1608573122[/automerge]
και γενικα ημουν 3 χρονων, θα ηταν μακραν πιο αστειο αν επεφτα μεγαλυτερη πιστευω
[automerge]1608575849[/automerge]
11. Γράφω κώδικα.
2. Τρώω πολύ
3. Έχω μικρό πουλί.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
το βρηκεςτο 2.
1. Γράφω κώδικα.
2. Τρώω πολύ
3. Έχω μικρό πουλί.

[automerge]1608576113[/automerge]
το ψεμα ειναι τοτο 2.
1. Γράφω κώδικα.
2. Τρώω πολύ
3. Έχω μικρό πουλί.
Guest 209912
Επισκέπτης
Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης. Θα ανταμειφτείς με το τρίατο βρηκες
[automerge]1608576113[/automerge]
το ψεμα ειναι το3 xaxaxaxaxa![]()

1. Έχω εγκληματήσει
2. Έχω βάλει σιδεράκια
3. Έχω τρέξει σε γήπεδο
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
ΤΟ ψεμα το 1.Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης. Θα ανταμειφτείς με το τρία
1. Έχω εγκληματήσει
2. Έχω βάλει σιδεράκια
3. Έχω τρέξει σε γήπεδο
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
2) Σε μια από τις πρώτες μου συζητήσεις με μέλος του φόρουμ προέκυψε μια ιδιαιτέρως έντονη διαφωνία σχετικά με το ζήτημα του επαναστατικού υποκειμένου. Το πολιτικό χάσμα παραμένει αγεφύρωτο, καθότι δεν λέει να συναιτιστεί.
3) Μέλος του φόρουμ δεν πίστευε εξιστόρησή μου σχετικά με το ότι καθηγητής μου στο σχολείο είχε ανεβάσει δημόσια dickpic και καθότι επέμενε ιδιαιτέρως για πειστήρια, έλαβε στο ινμποξ του τη γέρικη ψωλή του καθηγητή.
Guest 209912
Επισκέπτης
[automerge]1608583154[/automerge]
ΤΟ ψεμα το 1.
Οχι
giannhs2001
Επιφανές μέλος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Το 3 ρε αποκλειεται1) Ενώ ήμουν σε μαγαζί, εξέχον (πρώην) μέλος του φόρουμ έχει σκάσει στο τραπέζι που καθόμουν και έπιασε κουβέντα με κοινό μας γνωστό για κάνα 5-λεπτο χωρίς να καταλάβει ποιος είμαι. Στο διάστημα αυτό προσπαθούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου λόγω του σουρεάλ σκηνικού.
2) Σε μια από τις πρώτες μου συζητήσεις με μέλος του φόρουμ προέκυψε μια ιδιαιτέρως έντονη διαφωνία σχετικά με το ζήτημα του επαναστατικού υποκειμένου. Το πολιτικό χάσμα παραμένει αγεφύρωτο, καθότι δεν λέει να συναιτιστεί.
3) Μέλος του φόρουμ δεν πίστευε εξιστόρησή μου σχετικά με το ότι καθηγητής μου στο σχολείο είχε ανεβάσει δημόσια dickpic και καθότι επέμενε ιδιαιτέρως για πειστήρια, έλαβε στο ινμποξ του τη γέρικη ψωλή του καθηγητή.
Guest 875331
Επισκέπτης
Guest 209912
Επισκέπτης
το 3 σίγουρα δεν είναι. Ήμουν μπροστά όταν γίνονταν. Θα έλεγα το 1 αν και το υπεραναλύεις τόσο πειστικά.
Ήσουν μπροστά όταν ο καθηγητης του πέταγε το παλαμάρι; Μετά σε πειράζουν οι λεβιές και οι bi
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ήσουν μπροστά όταν ο καθηγητης του πέταγε το παλαμάρι; Μετά σε πειράζουν οι λεβιές και οι bi
Όχι δεν ήμουν μπροστά σε αυτό. Ήμουν μπροστά όταν μάλωναν με έναν στο chat του forum για το αν έγινε αυτό ή όχι.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντιτ: ψέμα είναι το πρώτο γιατί δεν ήσουν σε μαγαζί αλλά στη σχολή.
[automerge]1608586634[/automerge]
1. Έχω συστηθεί σε κάποιον με άλλο όνομα απ το δικό μου χωρίς λόγο.
2. Έχω βελούδινες φόρμες κι ας μην είμαι η Πάρις Χίλτον το 2008.
3. Έχω κάνει χαλάστρα στους γονείς μου.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Hased Babis
- Palermo Player
- Μήτσος10
- Palermo Player
- Joji
- Nikos 7
- Cupid
- charmander
- SlimShady
- Palermo Player
- CiNeFiL
- giannhs2001
- Palermo Player
- harry akritas
- Mhtrogoal
- jj!
- Νηματολάγνος
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool