1.Με έχουν κυνηγήσει 1 αμάξι και 2 μηχανές επειδή έκανα κάτι κακό που τώρα έχω μετανιώσει και για να ξεφύγω , κρύφτηκα σε ένα πάρκινγκ πολυκατοικίας . Ενώ ήμουνα κρυμμένος παρκάρει ένα αμάξι και βγαίνει ένας άντρας που λέει <<γεια , για το πάρτυ είσαι ;>> και απάντησα <<ναι , αλλά δεν θα κάτσω πολύ>> . Ένα λεπτό μετά , η μία μηχανή σταμάτησε έξω από την πολυκατοικία και σκέφτηκα ότι έπρεπε να ανέβω στο πάρτυ .
2.Μια μέρα είχαμε πάει με τον κολλητό σε μαγαζί με εσώρουχα για να αγοράσει για την κοπέλα του , οπότε ρωτάει η υπάλληλος τι σωματότυπο έχει . Είχα πει στον φίλο μου ότι αν πει μαλ@κία όσο είμαστε μέσα στο μαγαζί θα τον σκοτώσω . Γυρνάει και μου λέει τι σωματότυπο έχεις αγάπη μου και σκάμε και οι δύο στα γέλια . Βγήκαμε έξω και δεν μπορέσαμε να πάμε καν σε άλλο μαγαζί . Της πήρε κολώνια και εγώ περίμενα απέξω .
3.Στην τελευταία συνέλευση της σχολής κατέβασα πλαίσιο με τίτλο <<απαγόρευση των κομμάτων στα πανεπιστήμια>>. Στην σύγκρουση που ακολούθησε , τραυματίστηκαν 5 φοιτητές . Εγώ κρύφτηκα στις τουαλέτες για να γλιτώσω . Τώρα δεν με παίρνει κανένας να πάμε για ρακόμελα .