Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:09 Η Noisette έγραψε: #221 03-02-10 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Εσύ σωστά το λες Μάρω μου! Στον Ρας το λέω... Το βρήκεεεεεεες! (Το λάθος βέβαια δεν είναι στα χρόνια αλλά στο όργανο...) Δεν έχει σημασία!Βάζεις! Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιι! Έχουμε και λέμε: 1. Έχω κάνει μαθήματα κοσμήματος. 2. Έχω κάνει μαθήματα yoga. 3. Έχω κάνει μαθήματα σκακιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:28 Ο rascal_gd: #222 04-02-10 15:28 To 3! Κανει μπαμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:34 Η Myrtle έγραψε: #223 04-02-10 19:34 Εγώ λέω το 1. (Μόνο και μόνο για να διαφωνήσω με τον ρας... Μάρω...μην με απογοητεύσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:43 Η Noisette έγραψε: #224 04-02-10 19:43 Μπράβο Μάρμαθς!!!!Είσαι η καλύτερη!!!! ρασκάλ έχω κάνει μαθήματα σκακιού όσο και αν σου φαίνεται περίεργο!!! Μάρμαθς...βάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:53 Η JellyFish: #225 04-02-10 19:53 Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Εσύ σωστά το λες Μάρω μου! Στον Ρας το λέω... Το βρήκεεεεεεες! (Το λάθος βέβαια δεν είναι στα χρόνια αλλά στο όργανο...) Δεν έχει σημασία!Βάζεις! Click για ανάπτυξη... Γιούπιιιι! Έχουμε και λέμε: 1. Έχω κάνει μαθήματα κοσμήματος. 2. Έχω κάνει μαθήματα yoga. 3. Έχω κάνει μαθήματα σκακιού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 15:28 Ο rascal_gd: #222 04-02-10 15:28 To 3! Κανει μπαμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:34 Η Myrtle έγραψε: #223 04-02-10 19:34 Εγώ λέω το 1. (Μόνο και μόνο για να διαφωνήσω με τον ρας... Μάρω...μην με απογοητεύσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:43 Η Noisette έγραψε: #224 04-02-10 19:43 Μπράβο Μάρμαθς!!!!Είσαι η καλύτερη!!!! ρασκάλ έχω κάνει μαθήματα σκακιού όσο και αν σου φαίνεται περίεργο!!! Μάρμαθς...βάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:53 Η JellyFish: #225 04-02-10 19:53 Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
To 3! Κανει μπαμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:34 Η Myrtle έγραψε: #223 04-02-10 19:34 Εγώ λέω το 1. (Μόνο και μόνο για να διαφωνήσω με τον ρας... Μάρω...μην με απογοητεύσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:43 Η Noisette έγραψε: #224 04-02-10 19:43 Μπράβο Μάρμαθς!!!!Είσαι η καλύτερη!!!! ρασκάλ έχω κάνει μαθήματα σκακιού όσο και αν σου φαίνεται περίεργο!!! Μάρμαθς...βάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:53 Η JellyFish: #225 04-02-10 19:53 Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ λέω το 1. (Μόνο και μόνο για να διαφωνήσω με τον ρας... Μάρω...μην με απογοητεύσεις!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:43 Η Noisette έγραψε: #224 04-02-10 19:43 Μπράβο Μάρμαθς!!!!Είσαι η καλύτερη!!!! ρασκάλ έχω κάνει μαθήματα σκακιού όσο και αν σου φαίνεται περίεργο!!! Μάρμαθς...βάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:53 Η JellyFish: #225 04-02-10 19:53 Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Μάρμαθς!!!!Είσαι η καλύτερη!!!! ρασκάλ έχω κάνει μαθήματα σκακιού όσο και αν σου φαίνεται περίεργο!!! Μάρμαθς...βάλε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:53 Η JellyFish: #225 04-02-10 19:53 Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:55 Η Noisette έγραψε: #226 04-02-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν παίζω!!!Εσύ την ξέρεις απ'εξω και ανακατωτα αφού είστε φίλες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:58 Η JellyFish: #227 04-02-10 19:58 Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:00 Η Noisette έγραψε: #228 04-02-10 20:00 Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Καλά δεν θα μιλήσω... αν και κάθε φορά επιμένει ότι δεν μπορώ να βρω το ψεμα.... Click για ανάπτυξη... Οχι οχι παίξε αλλά αν το ξερεις μην το πεις!!!αν το μαντεψεις οοοκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:02 Η Myrtle έγραψε: #229 04-02-10 20:02 Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: Άντε μαρμαθς βάλε... ανυπομονούμε να λύσουμε τα μυστήρια της ζωής σου!!! Click για ανάπτυξη... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:06 Η Noisette έγραψε: #230 04-02-10 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmaths: Ε μα...Λέω κι εγώ... Μαθήματα κοσμήματος... Πφφφφ... κάτσε ντε! Σκέφτομαι να βρω κάτι δύσκολο! Λοιπόν: 1. Την καλύτερη φίλη μου στο δημοτικό την λέγαν Θεανώ. 2. Αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου της Δ΄ Δημοτικού. 3. Είχα σπάσει το χέρι μου όταν ήμουν 6 χρονων. Click για ανάπτυξη... Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:07 Η JellyFish: #231 04-02-10 20:07 εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάλι θα πω το 3... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:14 Η Myrtle έγραψε: #232 04-02-10 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Εεεε σκεφτόμουν να κάνω αλλά δεν υπήρχε χώρος Ή θες να μας παραπλανησεις ή εχεις βάλει ευκολο... Το προφανες ειναι το 2 αλλά εγω θα πω το 1!!! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί το 2 είναι προφανές;;; Όντως αλληλογραφούσα με τη δασκάλα μου γιατί ήμουν η αγαπημένη της μαθήτρια! Ούτε το 1 είναι λάθος! Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: εγώ πάλι θα πω το 3... Click για ανάπτυξη... Σπαστική Τζέλυ πάλι το βρήκες! Δεν έχω σπάσει ποτέ ούτε πόδι ούτε χέρι...! Βάλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:15 Η Noisette έγραψε: #233 04-02-10 20:15 Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η JellyFish: #234 04-02-10 20:18 ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:18 Η Noisette έγραψε: #235 04-02-10 20:18 Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το 1!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:21 Η Myrtle έγραψε: #236 04-02-10 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Μα γιατί να αλληλογραφούσες με την δασκάλα σου????????? Click για ανάπτυξη... Ούτε που θυμάμαι να σου πω την αλήθεια! Απλά αλληλογραφούσαμε... Φυσικά όταν δεν ήταν πια δασκάλα μου... Αρχική Δημοσίευση από JellyFish: ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΘΡΙΑΜΒΟΣ λοιπόν για να δούμε... 1)δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια 2)το τελευταίο μου ψάρι το έφαγε μια γάτα 3)παίζω βιολί τουλάχιστον 10 χρόνια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν λέω το 2! Δεν θυμάμαι να είχες ποτέ ψάρι... Πάω για τσίκνισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JellyFish Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κακόβουλο Λογισμικό αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 160 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:23 Η JellyFish: #237 04-02-10 20:23 πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πφφφφφφφφφφφφ το 2 είναι, είχα ψάρι αλλά δεν μου το φαγε γατα ψώφησε από μόνο του. ! R.I.P. ψαράκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:31 Η Noisette έγραψε: #238 04-02-10 20:31 Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 rafaela11 Joji Nikos 7 Cupid charmander SlimShady Memetchi CiNeFiL giannhs2001 American Economist harry akritas Mhtrogoal jj! Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πφφφφ δεν ξαναπαίζω μαζί σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 02:28 Η Myrtle έγραψε: #239 05-02-10 02:28 Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 62 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωωωωχ...Εγώ βάζω πάλι; Μάρω σου δίνω τη σειρά μου! Θες να βάλεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2010 στις 09:14 Η Noisette έγραψε: #240 05-02-10 09:14 Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι οχι δεν ειναι δικαιο...Ας βαλει ο ρασκαλ που δεν ειχε βαλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.