Τι μέρα και η σημερινή...το μισό στέκι γιορτάζει!!
Χρόνια Πολλά παιδιά!! Με υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα που πραγματοποιούνται, τύχη, όρεξη για ζωή, χαμόγελα...οτι επιθυμείτε + μια ευχή bonus από μένα ειδικά μελετημένη για τον καθένα σας, με αγάπη!!
Καλυψάκι μου γλυκό, μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να χαμογελάς και να είσαι το τρελοχαρουμενάκι που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Καιιιιιιιιιιιι
-όχι που θα σε άφηνα έτσι σουτζουκάκι μου- με ένα καλό παιδί σύντομα!!!
Καγίρακι όμορφο και δυναμικό, πάντα επιτυχίες στα επαγγελματικά και προσωπικά...σου αξίζουν τα κάλυτερα γιατί έχεις περάσει δύσκολες φάσεις και έχεις καταφέρει να βγεις δυνατή!! Τα καλύτερα έρχονται όμως...

Χάουλα τρισμέγιστε και σαρωτικέ, Χρόνια Πολλά και σε σένα, συνοδευόμενα από καλές μουσικές, ευτυχισμένες στιγμές, πνευματικές αναζητήσεις
και...να σε χαίρεται η κοράκλα σου που σαν άλλος τυφώνας Kατ(ε)ρίνα έχει συνταράξει την ζωή σου!!
Βεντέτα τι να σου ευχηθούμε εσένα; Καλά ξεμπερδέματα με τα ελληνικά στρατά και υπομονή για αρχή...

ότι επιθυμείς να το πάθεις με την μια!!!
Obscura xρόνια σου πολλά και καλά!!! Stay heavy (

) που λένε και οι φίλοι μας οι κάφροι...ότι επιθυμείς!!!
Prime να χαίρεσαι την γιορτή σου!! Ότι καλύτερο και για σένα...
Δεν θυμάμαι -ή δεν ξέρω- κανέναν άλλον που να γιορτάζει σήμερα!!

Παρ' όλα αυτά λέω και ένα ξέμπαρκο
Χρόνια Πολλά για τον άγνωστο Κωνσταντίνο και την άγνωστη Ελένη του e-steki...να σας χαιρόμαστε παίδες!!

Και
Χρόνια Πολλά και στον Ιφριτάκο που έχει γενέθλια σήμερα και τον ξεχάσαμε!! Να τα εκατοστήσεις
Ξέχασα την
mpourou μας...Χρόνια πολλά κοριτσάκι::

Να σε χαίρονται αυτοί που σ' αγαπάνε!!!