Χρόνια Πολλά σε όλους!

Ελένη μου χρόνια πολλά και από μένα έστω καθυστερημένα. Από δω και πέρα, πιστεύω, ο Ουρανός θα σε "βλέπει" ευνοϊκά. Ελπίζω να πέρασες σούπερ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι έχασα την ημερομηνία, όμως είμαι μέσα στις προθεσμίες, έτσι δεν είναι; Είμαι κι εγώ της άποψης ότι οι γιορτές κρατάνε 40 μέρες:D

ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!:)

crazyhelen χρόνια σου πολλά! Ότι επιθυμείς σύντομα να γίνει πραγματικότητα!:)

Χρόνια πολλά στην palladin που σήμερα έχει τα γεννέθλιά της!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Χρόνια πολλά Palladinάκι!!! :D :clapup:
Να σε χαίρεται ο άντρας σου! :)
Σου εύχομαι μια λαμπρή καριέρα! :)
:birthday:

PALLADINNNNNNNNNIIIIII πολύχρονη και ευτυχισμένη βρε!!!
πάντα με υγεια και χαμόγελο!!! :D
ο,τι μα ό,τι ποθείς να σου έρθει εύκολο!

επίσης... χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!

tsus... χρόνια πολλά :)

ΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε μιλάς αλλά γιορτάζεις κι εσύ σήμερααααααααααα
να σε χαιρόμαστε βρε αντμινιστρατόρισσα !!! :D

επίσης... χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!

tsus... χρόνια πολλά :)

ΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δε μιλάς αλλά γιορτάζεις κι εσύ σήμερααααααααααα
να σε χαιρόμαστε βρε αντμινιστρατόρισσα !!! :D

Γιορτάζει η Λία????
Απο το μικαέλα είναι το michelle ?
Αν γιορτάζεις Χρόνια Πολλά!
Αν δεν γιορτάζεις Χρόνια Πολλά!

χρόνια πολλά στους εορτάζοντες Michelle, tsus και δεν όποιοι άλλοι:clapup:
και στη γεννεθλιάζουσα Palladin!! :birthday: :clapup:

Να σας χαιρόμαστε και ό,τι επιθυμείτε να το πάθετε!!!:D

Χρονια σας πολλα εορταζοντες! :D

Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές!
Λία χρόνια πολλά και σε σένα:D
Να είστε όλοι καλά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

:clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Palladin πάντα ευτυχισμένη και ό,τι επιθυμείς (σκορπίνα και εσύ!!)

:cake: :birthday: :birthday: :beer:

Λία να σε χαίρονται αυτοί που σε αγαπάνε. Πάντα επιτυχίες!:clapup:

:kissing: :bigarmhug :bigarmhug

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!

:clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Γλυκά κοριτσάκια, σας εύχομαι μέσα απ'τη καρδιά μου τις πιο θερμές ευχές!
Χρόνια ευτυχισμένα! :)

Παλαντιν χρονια πολλα φατσα και να τα χιλιασεις!:clapup: :cake: :birthday: :birthday: :drunk: :flowers:
Πααντα να εισαι ευτυχισμενη και σου ευχομαι οτι καλυτερο για το μελλον!!!!:D ;)

Big-Boss Λια να χαιρεσαι την εορτη σου και να σε χαιρονται οσοι αγαπας και σε αγαπανε!;) :D
Χροναι πολλα και σε εσενα tsusssss!!!!!!!Οτι καλυτερο βρε!!!:clapup:

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, υγεία και ευτυχία!:)

Palladin χρόνια πολλά,να τα εκατοστήσεις :birthday: :flowers:

tsus και michelle χρόνια πολλά για τη γιορτή σααας :group:

Χρόνια πολλά και από εμένα σε όσους γιορτάζουν!!!!:)

Ευχαριστώ παιδιά που θυμηθήκατε οτι γιορτάζω, αλλά ξεχάσατε κάτι άλλο: Οτι δεν πιστευω! Άρα δεν έχει νόημα για μένα η γιορτή αυτή, οπότε γι'αυτό δεν την σχολίασα και ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ πάντως που με θυμηθήκατε! :D :redface:

Kαλά,το παίρνουμε πίσω τότε :P

Ευχαριστώ παιδιά που θυμηθήκατε οτι γιορτάζω, αλλά ξεχάσατε κάτι άλλο: Οτι δεν πιστευω! Άρα δεν έχει νόημα για μένα η γιορτή αυτή, οπότε γι'αυτό δεν την σχολίασα και ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ πάντως που με θυμηθήκατε! :D :redface:

Αμα σου φερουνε δωρο να το δωσεις πισω τοτε!!:P Εγω παντως ευκαιριες για εορτασμο, δεν τις χανω!!:clapup:

:birthday:

Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να λείπω όλη μέρα, λογο προετοιμασιών για τα γενέθλια μου,:cake: σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές που θα μου κανετε. Θα τις διαβάσω μάλλον την επόμενη μέρα.:book: Για μια στιγμή φλέρταρα με την ιδέα ότι θα ήταν ωραία να με θυμάστε χωρίς να σας πω εγώ κάτι, όμως δεν μου άρεσε καθόλου η ιδέα να μου κάνετε ευχές χωρίς να πω ευχαριστώ.:bigarmhugΦιλάκια απο μένα.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back