Ωωωωωω!

Ευχαριστώωωω παιδιά!!!

Breather είσαι ο πρώτος που μου εύχεται. Γούρι γούρι!
Διαβολάκο, πάμε γερά για όλο τον πλανήτη! Γη ο πλανήτης του Άρχοντα από τις εκδόσεις τάδε τηλέφωνο 2310-52...κάτι κάτι!
Ματζιιιιιιιιι!!!!!! Ιιιιιι ευχαριστώ!!!!
Εκτός θέματος:
ΥΓ: Michelle καταρχάς ευχαριστώ για την ευχή. Κοίταξε να δείς, επειδή δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να μιλάμε αγαπημένα, θέλω να σου πω ένα πράγμα και ας πλακωθούμε κι αύριο το πρωί που λέει ο λόγος, αρκεί να θυμάσαι αυτό: Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν ξέρουν να κάνουν "γουστόζικες" μάχες. Εσύ ξέρεις, άσχετα αν οι απόψεις μας είναι άσπρο-μαύρο και πολλές φορές έχουμε συνεννόηση μπαγλαμά! Οι αντιπαραθέσεις μαζί σου πραγματικά με αναζωογονούν. Εκείνη την ώρα που λέω "Α την *τάδε*, ρε τι *έτσι* που είναι", ε την ίδια ώρα φτιάχνομαι, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και μου αρέσει αυτό το νεύρο. Βλέπω στο πρόσωπό σου έναν αντίθετο μεν αλλά ισχυρό πόλο. Είναι ένα είδος άτυπου σεβασμού από εμένα προς εσένα. Σε άλλες αντιπαραθέσεις (με άλλους φίλους/ες) δε νιώθω έτσι αλλά είναι λες και βάζω ένα σέλινο απέναντι και το χτυπώ αλύπητα. Δεεεν έχει τόση νοστιμιά εκεί....
Αν και τώρα τελευταία δε θυμάμαι να έχουμε πλακωμούς, μόνο κάτι ψιλές και κάτι αναχαιτίσεις πάνω από κάποια θερμά threads.

Καλή είναι και η ηρεμία!
Συνεχάτε στο θρέντι όμως!!!! Και μην ξεχνάτε και τα άλλα παιδιά που έχουν γενέθλια! Όλοι έχουμε ανάγκη για σημασία και προσοχή! Χρόνια πολλά από εμένα στα άλλα παιδιά που έχουν γενέθλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.