Guest 292010
Επισκέπτης
Ευχαριστώ hale
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σε χαίρουμι ρε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
μπαμ,μπαμ,μπαμ
οτι,ευχηθηκα,στην,sozi,τα,ευχομαι,και,σε,σενα,κυρια,μου
αντε,ολα,να,σου,πανε,καλα
Darkness
Περιβόητο μέλος
Να 'σαι καλα...
confusius
Δραστήριο μέλος
ααα εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικό θέμα και στα πα στους ξενύχτηδες!!
Χρόνια πολλά κι απο δω!!
Και σε όσους άλλους γιορτάζουν φυσικά,αν και απ το φόρουμ δεν ξέρω άλλο!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααα,κανει,και,την,δυσκολη
αντε,ρε,μπαμμμμ,αντε,και,με,εναν,γαμπρο
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ...:xixi:
Μακαρι να περασεις με καλο βαθμο οσα μαθηματα περασεις...
Να 'σαι καλα...
Εχουμε και την SoZi που γιορταζει σημερα..:fss:
emoticon δεν παιζει??? :zilia::zilia:
-----------------------------------------
Σε ευχαριστω..εχουμε,αλλη,μια,που,ξερω,εγω,λιγο,στριμενη,αλλα,θα,στρωσει,
αααααα,κανει,και,την,δυσκολη
αντε,ρε,μπαμμμμ,αντε,και,με,εναν,γαμπρο
Αν και δεν θελω.... -.-'
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
αν,ηξερα,και,αφου,ξερω,οτι,σου,αρεσουν,θα,το,γεμιζα,το,ποστ,μου
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλε για την κονφου το ειπα...που ξερει πως μου αρεσουν και μου βαζει..δεν,ξερ,να,βαζω,για,αυτο,δεν,εβαλα
αν,ηξερα,και,αφου,ξερω,οτι,σου,αρεσουν,θα,το,γεμιζα,το,ποστ,μου
Σε ευχαριστω που θα εβαζες for me ..!!!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
μπερδευτικα,τελοσ,παντων
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σε ευχαριστω Αρη...:thanks:και εδω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να 'σαι καλα και εσυ...:xixi:
Απο τους γονεις μου δεν μου ειπε κανεις ???
Εχουν μια κορη κλεισμενη στο δωματιο γιατι δεν ξυπνησαν να μου πουν ???
confusius
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστω που μου λες και δευτερη φορα...
Σε ευχαριστω πολυ...:xixi:
Μακαρι να περασεις με καλο βαθμο οσα μαθηματα περασεις...
Να 'σαι καλα...
Εχουμε και την SoZi που γιορταζει σημερα..:fss:
χαχαχα, σίγουρα θα πιάσει η ευχή σου ΜΠΑΜ μου γιατί δεν πήγα να δώσω σ αυτή την εξεταστική!
χιχι εμότικον εεε? Ορίστε λοιπόν,και για τις 2 σας,Χρόνια πολλά!
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε,τι,απαιτησεισ,ειναι,αυτσ
ωραια,ξηγιεσε
Darkness
Περιβόητο μέλος
βρηκα ατομο να παιζω, πολυ χαιρομαι..χαχαχα, σίγουρα θα πιάσει η ευχή σου ΜΠΑΜ μου γιατί δεν πήγα να δώσω σ αυτή την εξεταστική!
χιχι εμότικον εεε? Ορίστε λοιπόν,και για τις 2 σας,Χρόνια πολλά!
Σε ευχαριστω για χιλιοστη φορα.... <----- κοιτα χαμογελο.
Δεν πειραζει που δεν πηγες...Θα σου ξανα ευχηθω για την επομενη εξεταστικη...:xixi:
confusius
Δραστήριο μέλος
βρηκα ατομο να παιζω, πολυ χαιρομαι..
Σε ευχαριστω για χιλιοστη φορα.... <----- κοιτα χαμογελο.
Δεν πειραζει που δεν πηγες...Θα σου ξανα ευχηθω για την επομενη εξεταστικη...:xixi:
A ναι! Έχω μεγάλο κόλλημα μ αυτά τα εμοτικόνια, δεν ξέρω αν φαίνεται! :fss::fss:
Μήπως νιώθεις την βαθύτερη επιθυμία να μου ευχηθείς για τις πανελλήνιες αντί για την επόμενη εξεταστική? Ε φανταστική ΜΠΑΜ??
Darkness
Περιβόητο μέλος
Να εχεις επιτυχια καμαρι με τις πανελλαδικες...:papas::papas:A ναι! Έχω μεγάλο κόλλημα μ αυτά τα εμοτικόνια, δεν ξέρω αν φαίνεται! :fss::fss:
Μήπως νιώθεις την βαθύτερη επιθυμία να μου ευχηθείς για τις πανελλήνιες αντί για την επόμενη εξεταστική? Ε φανταστική ΜΠΑΜ??
confusius
Δραστήριο μέλος
Ήταν πολύ έντονη τελικά η βαθύτερη επιθυμία σου!!
Σ ευχαριστώ πολύ, πάω να βρω εκείνο το μαντήλι που λέγαμε να σκουπίσω τ δάκρυα μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.