Guest 292010
Επισκέπτης
Να τα εκατοστήσεις κι εσύ και η .
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και σε ότι επακολουθήσει.
Peace
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
artemaki
Διάσημο μέλος
Ο,τι επιθυμεις ρεεε!!!
Να εισαι παντα καλα...
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια Πολλα σε ολους!!! Να τα εκατοστησετε
endless_dream
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλα Rania. να τα εκατοστησεις!
Σ'ευχαριστω ρε! Γαμας!
Χρόνια πολλά Rania. και καλή επιτυχία φέτος στις πανελλήνιες (νωρίς είναι ακόμα αλλά εγώ το λέω από τώρα) :p
:no1:
Σ'ευχαριστω πολυ ΝΤΙΤΖΕΗ τζιμακο (μια ζωη ετσι το διαβαζα:zilia
Xρόνια πολλά Ράνια!!!Να τα εκατοστήσεις κι ό,τι επιθυμείς!!!
-----------------------------------------
Πολύ σωστή επισήμανση.
Καλή επιτυχία και από μενα.
Σ'ευχαριστω πολυπολυπολυπολυπολυ Μαρακι.
Χρόνια πολλά, να τα εκαταστήσεις και ό,τι επιθυμείς!!!!!!!
Α, και κουράγιο (για τις πανελλήνιες). Μια χρονιά είναι, θα περάσει!!!!
Μωρε θα περασει θα περασει.
Σ'ευχαριστω για τις ευχες
Χρόνια πολλά Rania.
Να τα εκατοστήσεις κι εσύ και η .
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και σε ότι επακολουθήσει.
Peace
Και εγω και η . σε ευχαριστουμε Σοζι! Καλη μας επιτυχια αλλα καλα να παθεις που εισαι θετικη. :who: Πλακα κανω ε.
Rania. χρονια πολλααα!!!
Ο,τι επιθυμεις ρεεε!!!
Να εισαι παντα καλα...
Ωωωω το αρτεμακι μας. Σ'ευχαριστω πολυυυυ!
Χρονια Πολλα Ρανιαααα!!!!
Σ'ευχαριστω πολυ Λενα μου
Xρόνια πολλά Rania.! Όπως επίσης και σε όλους τους υπόλοιπους που γιορτάζουν!!
Σ'ευχαριστω και σενα παρα πολυ Κωσταντινακι!
Αυτα. Του χρονου παλι.
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ τους προτειμώ μονόχρωμουςΧρήστες με γενέθλια κατά τον 20-08-09 AlexiaS, nextday (34), dxmallidis (31), giota lioutsi (28), georgia kaloudi (26), booker (23), beef cake (20), Βαγγέλης (19), bubikoulio (18), almas.91 (18), jay (18), sotos31 (18), asklipios (18), renaki.... (18), liza1991 (18), veatriki (18), evelina, Rania. (17), Maxim123 (17), florag_22 (17), Billaras (17), martha17, eViTa137 (15), evita_137 (15), Ζωή (14), synyster_A7X, KATERINAKI.COM (13), obrelitsa (13), servetas (13), andronikos (13)Να τα εκατοστ'ησετε και πολύχρομοι!! σε όσους γιορτάζουν
αντε, χρονια πολλά!
ἅλς
Διάσημο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλα Ρανια.
Να τα χιλιασεις ρε, οτι επιθυμεις.
:drink:
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Και good luck για φέτος. U Know.:xixi:
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
ΑυτοΧρονια Πολλα Ρανιαααα!!!!
love_angel
Επιφανές μέλος
παντα να εισαι το ιδιο γλυκια!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνια πολλά Μάρα. Να 'σαι πάντα υγιής και χαμογελαστή.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Μάρα_Κουταμάρα
Κουκλίνι μου έκλεισες τα 19; Τι να σου πρωτοευχηθώ δεν ξέρω που πραγματικά θα θελα να σου φέρει ο χρόνος όλα τα καλά κι ακόμη περισσότερα! Υγεία, αγάπη, ευτυχία, έρωτα και τόσες πολλές χαρές, όσα τα χαμόγελα που σκορπάς τόσο εδώ όσο και εκεί έξω! Πάντα χαρούμενη να είσαι καρδιά μου και σου εύχομαι να βρεις τον άνθρωπο εκείνον που θα μοιράζεστε τα ίδια πάθη, θα κάνετε τις ίδιες τρέλες και θα έχετε τα ίδια όνειρα! Σου εύχομαι να γίνεις η μεγάλη και επιτυχημένη σκηνοθέτις που ονειρεύεσαι, και ακούμε κάποια στιγμή για σενα και να λέμε πως αυτό το μικρό πολυλογούδικο μικροσκοπικό πλάσμα, με την μεγάλη καρδιά κατάφερε κι έφτασε στην κορυφή του παγόβουνου και ατενίζει τη θέα ακούγοντας τις μουσικές που τριγυρίζουν στο μυαλό και είναι ριζωμένες στην καρδιά της!
Σ αγαπάω πολύ πολύ πολύ μικρούλιιιιιι!! Φιλάκια
Μουνλαιτ
Αγάπη μου εσένα τι να σου πρωτοπω.. Θα αφήσω καλύτερα τα πολλά λόγια και θα σου πω ότι σου εύχομαι να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη, και το ίδιο εύχομαι και για όλα εκείνα τα άτομα που αγαπάς και για τα οποία νοιάζεσαι! Κι όμως αυτοί είναι τόσοι πολλοί- γιατί έχεις μια καρδιά που τους χωράει όλους.. Οπότε εύχομαι όλος ο κόσμος σου να είναι όπως τον έχεις στο μυαλό και την καρδιά σου- γεμάτος αγάπη, ευαισθησία, ειλικρίνεια και ανθρώπους καλούς που εκτιμούν αυτό που είσαι και τα όσα έχεις να τους προσφέρεις. Και είσαι τόσα πολλά όμορφα πράγματα.. Και έχεις να προσφέρεις ακόμα περισσότερα.
Γι αυτό να μη μου στενοχωριέσαι και να μην πικραίνεσαι από κανέναν- γιατί είσαι τόσο δυνατή και τόσο ευγενική ψυχή, που πραγματικά θα βρεις το δρόμο σου και θα είναι εκείνος που σου αξίζει, κι εκείνος που οδηγεί κατευθείαν στο φεγγάρι..
Σ αγαπάω κι εσένα πολύ πολύ, μόνο που εσένα στο είπα και πιο πριν! Μουτς
love_angel
Επιφανές μέλος
εχει και το φεγγαροφωτο γενεθλια σημερα?!!!
δε το δα...
να τα εκατοστησεις μουν, οτι επιθυμεις και να μην χαλιεσαι με ανουσια ζητηματα
ααα!! και να προσεχεις οταν οδηγεις αφου εισαι φαν του σπορ εεε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.