maraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Και να προσέχεις την Ιωάννα,φυσικά φυσικά.
Έχω την εντύπωση ότι σήμερα έχεις γενέθλια.Ελπίζω να μην κάνω λάθος...: P
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
maraki
Δραστήριο μέλος
Γιάννης, να προσέχεις την Ιωάννα, εμένα εννοάς;
Ναι.:iagree:
Guest 292010
Επισκέπτης
Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς...ό,τι επιθυμείς.....ό,τι επιθυμείς.....να το επιθυμείς.
Και μην χαίρεσαι που δεν βλέπεις ποίημα.Θα έρθει και το ποίημα λίγο καθυστερημένα γιατί τώρα δεν εμπνέομαι.Γιάννη γιάννη δεν σε γνώρισα στην στάνη....χμμ όχι....γιάννη γιάννη κι ας μην είσαι από την Μάνη....μπααα...γιάννη γιάννη θες καφέ σε ένα φλυτζάνι? μπααα αργότερα καλύτερα.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι.:iagree:
Αλήθεια, εσύ από πού το 'ξερες;
Guest 292010
Επισκέπτης
maraki
Δραστήριο μέλος
Φχαριστώ τότε! Φχαριστώ πολύ για τις ευχές! Δε χρειάζεται ποίημα ΣοΖερίκοβα, μη μπαίνεις σε τέτοιο κόπο (λες να τη γλιτώσουμε; )
Αλήθεια, εσύ από πού το 'ξερες;
Ε,έχω τις πηγές μου.(Από ένα ποστ της Ιωάννας που είχε κάνει στο θέμα με το meeting στην Αθήνα,ε και το είχα συγκρατήσει.Γενικότερα θυμάμαι ημερομηνίες γενεθλίων.)
Guest 292010
Επισκέπτης
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε,έχω τις πηγές μου.(Από ένα ποστ της Ιωάννας που είχε κάνει στο θέμα με το meeting στην Αθήνα,ε και το είχα συγκρατήσει.Γενικότερα θυμάμαι ημερομηνίες γενεθλίων.)
ΑΧΑ! Αυτή φταίει για όλα. Όπως και να 'χει, ευχαριστώ πάρα πολύ!
Εγώ το έβαλα ΚΑΙ υπενθύμιση στο κινητό μου ....
Άντερε που θα δουλέψεις εσύ εμένανε!
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη ξεχάσετε να φέρετε το εκμέκ μόνο.
Guest 292010
Επισκέπτης
Άντερε που θα δουλέψεις εσύ εμένανε!
Ρε μα την Παναγιά την Παντάνασσα.
Όχι αλήθεια σε έβαλα.Με το που το έμαθα τσουπ....σε σημείωσα
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
@Maraki@
Νεοφερμένος
Έχουμε και την ίδια μέρα γενέθλια!!!!!
djimmakos
Διάσημο μέλος
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OYYYYOYYYYYYY
Έχει γενέθλια η λατρεία σήμεραα.......ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΑ
Χρόνια πολλά ρε μεγάλε και ό,τι επιθυμείς..Να ζήσεις πολλά πολλά πολλά χρόνια να με πρήζεις και να σε πρήζω.
A, έχει και μια συμπατριώτισσα γενέθλια σήμερα. Χρόνια πολλά @Maraki@ και σου εύχομαι να τα κάψεις τα Τρίκαλα το βράδυ.
:present:
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρονια πολλά who! Να τα εκατοστήσεις! Πάντα γερός κι ευτυχισμένος εύχομαι!
Έχουμε και την ίδια μέρα γενέθλια!!!!!
Ω! Ανταποδίδω τις ευχές τότε! Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι! Ό,τι επιθυμείς και να περνάς πάντα καλά! Με υγεία πάνω απ' όλα βέβαια!
AAAAAAAAAAA
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
OYYYYOYYYYYYY
Τι κάνει ο απροσάρμοστος ρε;
Α!
Έχει γενέθλια η λατρεία σήμεραα.......ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΡΑ
Χρόνια πολλά ρε μεγάλε και ό,τι επιθυμείς..Να ζήσεις πολλά πολλά πολλά χρόνια να με πρήζεις και να σε πρήζω.
A, έχει και μια συμπατριώτισσα γενέθλια σήμερα. Χρόνια πολλά @Maraki@ και σου εύχομαι να τα κάψεις τα Τρίκαλα το βράδυ.
:present:
Να 'σαι καλά ρε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΕ Djimmako! Και 'συ ό,τι επιθυμείς ρε, πάντα επιτυχίες εύχομαι, αν και, θα τα καταφέρεις εσύ, το λέει η καρδιά σου. Πάντα να χαμογελάς ρε και να μας τα κάνεις τσουρέκια!
djimmakos
Διάσημο μέλος
Να 'σαι καλά ρε ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΕ Djimmako! Και 'συ ό,τι επιθυμείς ρε, πάντα επιτυχίες εύχομαι, αν και, θα τα καταφέρεις εσύ, το λέει η καρδιά σου. Πάντα να χαμογελάς ρε και να μας τα κάνεις τσουρέκια!
Μη μου στεναχωριέσαι. Ό,τι μπορώ κάνω αγόρι μου.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.