Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
εγω απλα βαριεμαι να λεω οοοοοοοοολο αυτον τν σιδηροδρομο...Όντως, το Κωνσταντίνος είναι πιο ωραίο από το Κώστας, αλλά δεν έχω πρόβλημα...
Χρόνια πολλά.
εχω 2 εναλλακτικες η Κωστας η Κωνος(Κων/νος)()
ετσι φωναζω τον κολλητο που και που
χρονια πολλαααααααααααααααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Χρόνια πολλά υποβρύχια ότι επιθυμείς κοπέλα μου!!
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
φιλάκια πολλά! Να περάσεις μια τέλεια ημέρα!
roumana
Διάσημο μέλος
Η υποβρυχιουλα έχει γενέθλια… χρόνια πολλά!!!
Ακούστηκε?
Όχι?
Θα βάλω τα δυνατά μου... [ανάσα]…
ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ σε λέω Ντίνο... μου φαίνεται ότι σου πάει περισσότερο....[Να και κάποιος (κάποια, αλλά μιλάω γενικά) που το εκτιμά...:xixiόλο Κώστα ακούω))
-----------------------------------------
Και χρόνια πολλά φούφουτε!!!
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!!
:present: :present:
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ σε λέω Ντίνο... μου φαίνεται ότι σου πάει περισσότερο....
Οκ νο πρόμπλεμ
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
maraki
Δραστήριο μέλος
Death_Angel
Δραστήριο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Υποβρυχιούλα χρόνια πολλά και όποιον επιθυμείς στο κρεβάτι σου να τον βρεις.
[έναν-έναν, έτσι;]
Ευχαριστώ Γιωργί. Αν κι έτσι που τα λες όλοι θα νομίζουν ότι είμαι καμιά σεξομανής.
υποβρύχια μου να σε χαιρόμαστε! να είσαι πάντα καλά! Υγιής, ευτυχισμένη, πλήρης, δημιουργική, ερωτευμένη! Πάντα τα καλύτερα να σε ακολουθούν στη ζωή σου και να μην τα κυνηγάς!
οκ η ημερομηνία δεν πολυταιριάζει αλλά.... who cares!
Ευχαριστώ ΚΕ. Κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου!
Ευχαριστώ. Κι εσύ με το καλό να δεχτείς το bebe!Χρονια πολλά υποβρύχια.... καλές βουτιές..
Χρονια πολλα και δημιουργικα Under!!!!!
Σου ευχομαι πολλες στιγμες ευτυχιας με υγεια και πολλη αγαπη!!!
Ευχαριστώ Νεραϊδούλα! Σου εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου να είσαι πάντα έτσι χύμα και σταράτη όπως τώρα, επειδή κάνεις την διαφορά.
υποβρύχια χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ό,τι επιθυμείς απο καρδιάς
Ευχαριστώ έτερη κόρη του Μαγιού.
Χρόνια πολλά υποβρύχια ότι επιθυμείς κοπέλα μου!!
Ευχαριστώ! Οι φωτός είναι γ@μ@τες! Κι εσύ να είσαι ευτυχισμένη.
Χρόνιαααααα πολλάαααααααα underwater!!!!!! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!!!!!
Ευχαριστώ μικρή μου. Κι εσύ ότι καλύτερο!
Υποβρυχιούλα στα είπα και στο chat εχθές. Χρόνια σου πολλά και καλά, πάντα ευτυχισμένη!!!
Ευχαριστώ μικρούλη μου. Κι εσύ να είσαι χαρούμενος κι ευτυχισμένος!
Αγαπημένη μου υποβρυχιούλα, να τα εκατοστήσεις!! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις ό,τι επιθυμείς και ακόμα περισσότερα! Δεν ξέρω τι άλλο να σου ευχηθώ, μιας και δεν έτυχε ποτέ να μιλήσουμε έξω από το φορουμ... Ωστόσο να ξες πως σε έχω ξεχωρίσει ως μία από τις πιο διακριτικές και συμπαθείς παρουσίες στο στέκι, με μία από τις πιο θετικές αύρες που υπάρχουν στον κόσμο! μην το χάσεις ποτέ αυτό...
φιλάκια πολλά! Να περάσεις μια τέλεια ημέρα!
Ευχαριστώ Καλυψούλι! Ειλικρινά χάρηκα με αυτό που είπες για θετική αύρα, επειδή έχω συνέχεια την αίσθηση ότι διαδικτυακά βγάζω 1 εικόνα πολύ διαφορετική (προς το χειρότερο) από έξω. Να είσαι καλά.
Na!!
Η υποβρυχιουλα έχει γενέθλια… χρόνια πολλά!!!
Ακούστηκε?
Όχι?
Θα βάλω τα δυνατά μου... [ανάσα]…
ΧΡΟΝΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑ!!!!
Ευχαριστώ βρε! Να είσαι καλά και να χαίρεσαι τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.