Subject to change
e-steki.gr Founder
Αχ να σαι καλά, μας έφτιαξες τη διάθεση!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Έχει τρομάξει το μάτι σου απο τα σχόλια κάποιων κακοπροαίρετων περίπου πριν ένα μήνα και τρέχεις να απολογηθείς....δεν βρίσκω το λόγο,προσωπικά την επιτυχία ή εν πάσι περιπτώση το αρκετά παρείστικο κλίμα που επικρατεί στο σαιτ την χρεώνω αποκλειστικά στους admin κι όχι σε οποιδήποτε τυποποιημένο πρόγραμμα(δεν ξέρω ποιος είναι ο όρος)για κατασκευή φόρουμ.Και για να επαναλάβω την φοβερή ατάκα"τα άτομα κάνουν το φόρουμ κι όχι τα κουμπάκια".Οπότε ως άσχετηπου είμαι άσε με please να θαυμάζω ότι θέλω
Αν και αν δεν είχαμε τόσο καλά μέλη δεν θα υπήρχε τέτοιο κλίμα άρα δεν οφείλεται μόνο στους admins.
Η αλήθεια είναι ότι όντως επειδή υπάρχουν και κακοπροαίρετα άτομα καλό είναι να λέγονται κάτι τετοια γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα μας καταλογίσουν στο μέλλον. Scripta manent άλλωστε
Φυσικά και μπορείς να θαυμάζεις ό,τι θέλεις! Απλά θα ήταν άδικο για του δημιουργούς του να νομίζεις οτι το κάναμε εμείς!
Πάντως χαίρομαι που υπάρχουν τόσο καλόψυχα άτομα στο φόρουμ!
Και πάλι, να σαι καλά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως χαίρομαι που υπάρχουν τόσο καλόψυχα άτομα στο φόρουμ!
H αλήθεια είναι πως είμαι ένας άγγελος....χι,χι,χι
Για να μην θεωρεί ότι γλείφω τους admin θέλω να ξεκαθαρίσω πως είναι γεγονός όταν κάποια άσχετη με η/υ σαν κι εμένα βλέπει δυο νέα παιδιά κι ερασιτέχνες να διμιουργούν ολόκληρο σαιτ με φόρουμ,τσατ κι όλα τα παρελκόμενα τη στιγμή που εγώ θεωρώ κατόρθωμα το ότι στέλνω mails δεν μπορώ παρά να θαυμάσω τη δουλειά τους ακόμη κι αν δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι βρήκαν έτοιμο ή τι πρόσθεσαν μόνοι τους,εγώ το αποτέλεσμα κρίνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κι εμάς λοιπόν, το χόμπι μας και η πόρωση μας είναι το ιντερνετ, οι υπολογιστές κλπ. οπότε λογικό είναι να ξέρουμε 2 πράγματα παραπάνω απο κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. Το αντίθετο θα ήταν παράλογο, ή μάλλον θα σήμαινε ότι είμαστε πιο κουτοί κι απ'τα ραδίκια!
Πάντως όπως και να χει ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σε ευχαριστώ!!!!!!!Αρχική Δημοσίευση από Valder:Έχει γενέθλια το κόκκαλο; ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σας ευχαριστώ.........
Α...και να σε χαίρεται
ποπο εκει ειναι μονο ειναι το μυαλό των ανθρώπων
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:ποπο εκει ειναι μονο ειναι το μυαλό των ανθρώπων
Είδες; Μετά γίνομαι κακός εγω που τα λεω....
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο,τι επιθυμείς!!!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Χρόνια πολλά φιλαράκι, να τα χιλιάσεις και ότι επιθυμείς!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Δεν θα ευχηθώ με ένα καλό κορίτσι...χιχιχιχι...γιατί το έχεις...Α...και να σε χαίρεται 8)
Ευχαριστώ Βίκυ!!!
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Να ζήσεις...
Να ευτηχίσεις....
Να τα κατοστήσεις....
Να... πάρεις φέτα, ψωμι, και ρέγγα να φάμε με τις φακές γιατι δεν έχει άλλο.
"Να ζήσεις κοκαλέ μας
και χρόνια πολλα
λεκάνη να γίνεις
πλευρά δυνατά
παντού να θυμίζεις
πως είσαι γερός
και γύψο ποτέ
να μην βάλεις για αυτό! "
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ευχαριστώ!!!Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Κόκαλε μου Χρόνια Πολλά!!!!!!
Να ζήσεις...
Να ευτηχίσεις....
Να τα κατοστήσεις....
Να... πάρεις φέτα, ψωμι, και ρέγγα να φάμε με τις φακές γιατι δεν έχει άλλο.
"Να ζήσεις κοκαλέ μας
και χρόνια πολλα
λεκάνη να γίνεις
πλευρά δυνατά
παντού να θυμίζεις
πως είσαι γερός
και γύψο ποτέ
να μην βάλεις για αυτό! "
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.