fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλυψούλι να χαίρεσαι τη μαμά σου! Χρόνια της πολλά
Ξέχασα καμία;;; Πείτε τώρα που γυρίζει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
borat
Επιφανές μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Fielda εσύ πότε γιορτάζεις; Μαίρη δεν σε λένε;;;;;
Χρόνια πολλά Κωννα στη μαμά σου!!!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες
Great Chaos
Περιβόητο μέλος
Panos137
Νεοφερμένος
artemaki
Διάσημο μέλος
να εισαι καλα κ να απολαμβανεις καθε στιγμη!!!!
Ophelia
Διάσημο μέλος
Καλυψούδι, Φοιμπς, Μπιλλένιε, Γιδούλα, Μαρούλι, ΦΙλντούλα, Μποράτιε, Ρούλη, Ξανθή, Χάος...
Σας ευχαριστώ όλους πάαρα μα πάαααρα πολύ για τις ευχές σας...είναι πολύ όμορφο να ακούς τόσο γλυκά λόγια από ανθρώπους που αν και ξέρεις ελάχιστα συμπαθείς τόσο πολύ!!
Τι να πω, να 'στε πάντα καλά...άντε και στα δικά σας!!
Αααα, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους άλλους γιορτάζουν αλλά δεν το ξέρουμε...
(και ο exposed, Παναγιώτης δεν είναι;; Ή είναι του 15αυγουστου;;)
π.ς.ήθελα να σας κάνω όλους πολλαπλή παράθεση για σας ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά αλλά δεδομένου ότι άλλοι μου ευχηθήκατε εδώ, άλλοι στην κουβεντούλα και άλλοι στο προφίλ είναι λίγο μπέρδεμα...μάλλον θα σας στείλω στα προφίλ σας.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στις ευχές δεν είμαι κι ο καλύτερος, οπότε θα πω το κλασικό να 'σαι πάντα υγιέστατη!
Επίσης, χρόνια πολλά - κι ας μην γιορτάζει - στην.... fielda!!
Όοοοοοολα να σου πάνε καλά!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Και στην Καλυψωμαμά!!!!
Καλυψούλι να χαίρεσαι τη μαμά σου! Χρόνια της πολλά
Χρόνια πολλά Κωννα στη μαμά σου!!!
Ευχαριστώ πολύ
Ήρθε και της λέω "Έχεις χρόνια πολλά από τον κόζμο στο στέκι!"
και μου λέει "Ααααα, ευχαριστώωω!!!" και το παράξενο είναι ότι δε με ρώτησε για 32424στή φορά τι είναι το στέκι
Επίσης, γιορτάζει και ο Μάριος ή είναι το Δεκαπενταύγουστο;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ένα μεγάλο μπράβο στην Καλυψομαμά για την σούπερ κόρη της που ζει ανάμεσά μας!
(Σαν το Παλέρμο ακούσθηκε )
Να δωσω κι εγω τις ευχες μου σε ενα απο τα πιο γλυκα μελη του στεκιου, την Μαρα μας την οποια εκτιμω πολυ και συμπαθω παρα πολυ.
Οτι καλυτερο κουκλι και σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου καθε ευχτυχια και επιτυχια και να μην αλλαξεις ποτε!
Ophelia
Διάσημο μέλος
Μάρα χρόνια σου πολλάαααααααααα!!!
Στις ευχές δεν είμαι κι ο καλύτερος, οπότε θα πω το κλασικό να 'σαι πάντα υγιέστατη!
Να 'σαι καλά αγορίνα μου!
Μια χαρά καλέ είναι οι ευχές σου...λακωνικές αλλά ουσιώδεις!!
Να ομορφαίνεις πάντα το στέκι με τα αιθέρια αβατάρια σου...
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel:Χρόνια σου πολλά Μάρα_κουκλάρα Ότι επιθυμείς!
...αχουυ τι ακούω σήμερα!!! Σ' ευχαριστώ Δημητρούλα μου...
Αρχική Δημοσίευση από The Djinn:Δηλαδοι οι ανυπαντροι Μαριοι δεν γιορταζουμε σημερα?
Να δωσω κι εγω τις ευχες μου σε ενα απο τα πιο γλυκα μελη του στεκιου, την Μαρα μας την οποια εκτιμω πολυ και συμπαθω παρα πολυ.
Οτι καλυτερο κουκλι και σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου καθε ευχτυχια και επιτυχια και να μην αλλαξεις ποτε!
Ανύπαντρε σούπερ ντούπερ Μάριε γιορτάζεις και εσύ τελικά...Χρόνια Πολλά!!!
Ό,τι καλύτερο και από μένα από τα τρίσβαθα της καρδιάς μου...να 'σαι πάντα τόοσο γλυκό και προσγειωμένο παιδί...και όπως λέει και ο γονίδης, αμοιβαία τα αισθήματα!!
kalypso
Περιβόητο μέλος
Μιας και παραπονιέσαι λοιπόν θα σου ευχηθούμε και τώρα και τον Δεκαπενταύγουστο- το αποφάσισα. Θα σου αφιερώσω μάλιστα ένα ολόκληρο ποστ δικό σου!
...
Χρόνια σου πολλάαααα!!! Με πολλή πολλή αγάπη, υγεία, ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς. Σου εύχομαι να παραμείνεις πάντα τόσο γλυκός και τόσο ...παιδί, να μας κάνεις να χαμογελάμε με τα τόσο υπέροχα αυθόρμητα ποστ σου και τα ... μηχανοκίνητα οφθαλμόλουτρα που βάζεις και να μας έρχεσαι πιο συχνά στο στέκι γιατί έχω καιρό να δω ποστ σου (μετά από το μπλαστ με τα κατοικίδια ) και θα φας ξύλο μέρα που ναι, άΙντε!
Φιλούρες στο Ιτάλια!!
-----------------------------------------
πς. το Δεκαπενταύγουστο θα κάνω απλά copy paste αυτό
εδιτ.
πς2. ανύπαντρος;; ο μι τζι καιρός να σε παντρέψουμε- πάω στο θέμα
Ακομα και αν δεν εορταζω σημερα μου ευχεται μονο και μονο για να μην ειμαι μεσα στο παραπονο.
Δηλαδη, οχι πειτε μου πως να μην κοκκινισω!!!
guess
Δραστήριο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά,
παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φωΩωΩωΩς και,
όλοι να λένε να μίίίίίίίαααα ΣΟΦΟΟΟΟΟΟΣ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.